Singlereizen van Effeweg.nl

Singlereizen Effeweg.nl
Singlereizen Effeweg.nl
Wil jij graag op vakantie maar wil je niet alleen gaan? Kies dan voor een singlereis van Effeweg.nl. Tijdens deze reis ga je samen met een groep andere individuele reizigers op vakantie. Deze vakanties zijn geschikt voor ouderen die op zoek zijn naar gezelligheid en een mooie vakantie.

Singlereizen van Effeweg.nl

De singlereizen van Effeweg.nl gaan onder andere naar verschillende steden in Duitsland, Italië en Kroatië. De meeste vakanties duren tussen de vijf en tien dagen. Tijdens de vakantie kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan de aangeboden excursies. Ga jij liever even alleen de stad verkennen? Dan is dat ook geen probleem, je bent tenslotte op vakantie en je bent niks verplicht. Meestal geldt voor singlereizen van andere organisaties een eenpersoonskamer toeslag. Voor de singlereizen van Effeweg.nl geldt dat niet. Dus slaap jij liever alleen op een kamer? Dan zitten daar geen extra kosten aan verbonden.

Single reis Effeweg
Single reis Effeweg

Voorbeeld reizen

Effeweg.nl biedt regelmatig verschillende singlereizen aan. Daarom geven wij een paar voorbeelden van reizen die worden aangeboden.

Singlereis Toscane
De reis naar Toscane duurt tien dagen en is inclusief vervoer, overnachtingen en ontbijt en diner. Tijdens deze reis kun je onder andere een stadswandeling maken door Florence, krijg je de mogelijkheid om de Toren van Pisa te bezoeken en kun je wijnproeven in het wijnchâteau Aiola. Tijdens de reis wordt je begeleid door een chauffeur en een reisleider. De entreekosten voor de excursies zijn niet inbegrepen, de excursies zijn namelijk optioneel.

Singlereis Kroatië
De singlereis naar Kroatië is een reis van tien dagen en is ook inclusief vervoer, overnachtingen en ontbijt en diner. Tijdens deze reis bezoek je de mooiste steden van Kroatië zoals Opataija, Rovinj en Porec. Ook krijg je de mogelijkheid om de grotten van Postojna te bezoeken en kun je een boottocht maken van Rovinj naar Porec. Ook voor deze reis geldt dat de entreegelden niet inbegrepen zijn. Tijdens de reis wordt je begeleid door een chauffeur en een reisleider.

Single reis Kroatië
Single reis Kroatië


Singlereis Italië
Tijdens deze achtdaagse reis door Italië bezoek je onder andere de Dolomieten en het kuuroord Levico Terme. Ook deze reis is inclusief vervoer en overnachtingen en is ook op basis van halfpension. Een optionele excursie tijdens deze vakantie is een dagtocht door het mooie Venetië, maar je kunt er ook voor kiezen om een vrije dag te nemen en zelf erop uit te gaan. Ook voor deze reis geldt dat de entreegelden niet inbegrepen zijn en dat er een chauffeur en een reisleider mee zullen reizen.

Singlereis Duitsland
Ook tijdens de achtdaagse reis naar Duitsland bezoek je mooie plekken in verschillende steden. Zo maak je een natuurtocht door het Thüringer Woud en kun je ervoor kiezen om een wandeling te maken naar Marienglashöhle. In de avonden worden er gezellige avondprogramma's georganiseerd. Ook voor deze reis geldt dat je bepaalde excursies apart kunt bijboeken en dat de entreegelden niet inbegrepen zijn.
Single reis Duitsland
Single reis Duitsland

Singlereizen met kerst

Effeweg.nl biedt ook tijdens de kerstperiode een singlereis aan naar Duitsland. Tijdens deze reis wordt er met de groep een kerstviering gehouden met kerstmuziek, gezelschapsspellen en eten en drinken. Op 1e kerstdag kun je een kerstconcert bijwonen en kun je een stadswandeling maken met een gids door Bad Wimpfen. Deze dag zal afgesloten worden met een vijfgangendiner. Op 2e kerstdag zal de chauffeur een rondrit maken door het Neckardal. s' Middags kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een kerstwandeling vanuit het hotel. Ook voor de singlereizen tijdens kerst geldt dat het vervoer, de overnachtingen en het ontbijt en diner inclusief is.

Singlereis tijdens kerst Duitsland
Singlereis tijdens kerst Duitsland


Kijk voor de komende singlereizen op de website van Effeweg.nl.