Vlieg-busreizen van Effeweg.nl

Vlieg-busreizen Effeweg.nl
Vlieg-busreizen Effeweg.nl
Wil jij op de vakantiebestemming rondgeleid worden per comfortabele touringcar maar niet dat hele eind ernaartoe rijden? Kies dan voor de vlieg-busreizen van Effeweg.nl. Zo vlieg je heerlijk ontspannen vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam naar de bestemming waar vervolgens de touringcar al voor je klaar staat. De Nederlandse Effeweg.nl chauffeur zal je de leukste dagexcursies van de omgeving bieden.

De vlieg-busreizen van Effeweg.nl

De vlieg-busreizen gaan naar de landen Finland, Griekenland, Kroatië, Noorwegen, Schotland en Spanje. De reizen duren acht tot elf dagen. Tijdens de reis verblijf je in goede 3-sterren hotels inclusief halfpension (ontbijt en diner). Naast de aangeboden excursies biedt Effeweg.nl ook optionele excursies aan. Uniek bij de vlieg-busreizen van Effeweg.nl is dat bij aankomst op de luchthaven jouw Nederlandse touringcar-chauffeur al staat te wachten. Dus geen gedoe met lokale bussen of taalbarrières. En heel handig: bij de meeste vliegreizen hoef je niet nog eens apart te betalen voor de bagage. Per persoon mag je 10 kg handbagage en 20 kg ruimbagage meenemen. Tot slot hebben alle vlieg-busreizen gegarandeerd vertrek!

Vlieg-busreis Schotland
Vlieg-busreis Schotland

Voorbeeld reizen

Effeweg.nl biedt vlieg-busreizen aan naar verschillende bestemmingen. Per bestemming geven wij je een voorbeeld van de reizen die door de organisatie worden aangeboden.

Vlieg-busreis Fins Lapland
Deze reis is een 8-daagse rondreis door het Finse Lapland. Inbegrepen in deze reis zijn de vluchten, het verblijf in 3-sterren hotels, ontbijt en diner, enkele excursies en een winters kledingpakket. Op locatie brengt een Nederlandse chauffeur jullie per touringcar naar de dagexcursies. De excursies winterse wandeling met sneeuwschoenen, bezoek aan een rendierfarm en sleetocht zijn inclusief. De sneeuwscooter-safari, sneeuwscooter noorderlicht, huskysafari en Lainio Snowvillage zijn tegen betaling bij te boeken. De excursies zorgen voor een unieke ervaring in een prachtige omgeving.

Het Noorderlicht
Het Noorderlicht


Vlieg-busreis Griekenland
De rondreis door Griekenland duurt elf dagen. De vluchten en tien overnachtingen in 3-sterrenhotels zijn inclusief. Bij deze reis is het zo dat je rondreist per comfortabele lokale touringcar. Bij de dagexcursies naar Athene, Delphi, Olympia en Argolis is er een Nederlands of Engelssprekende lokale gids aanwezig. Tijdens deze vlieg-busreis ontdek je de rijke geschiedenis van Griekenland en haar prachtige steden.
Akropolis in Athene
Akropolis in Athene


Vlieg-busreis Kroatië - Dalmatische kust
De reis naar Kroatië duurt acht dagen en is inclusief vliegreis, touringcar en verblijf in goede 3-sterren of 3-sterren superior hotels op basis van halfpension. Een Nederlandse chauffeur rijdt je per touringcar langs alle hoogtepunten van de Dalmatische kust. Tijdens deze reis bezoek je de mooie steden Split, Trogir, Zadar, Dubrovnik, Mostar het het eiland Hvar. Verder bezoek je de Krka watervallen en maak je een cruise door het Nationaal Park Kornati-Archipel. De optionele excursies tijdens deze reis zijn een boottocht naar de Kornati Archipel en een stadswandeling door Dubrovnik. Deze zijn tegen betaling bij te boeken.
Vlieg-busreis Kroatië
Vlieg-busreis Kroatië


Vlieg-busreis Noorwegen
Deze vlieg-busreis duurt acht dagen. Vanaf Amsterdam vlieg je naar Noorwegen waar de Nederlandse touringcar op je staat te wachten. Je overnacht in 3-sterrenhotels inclusief verzorging op basis van halfpension. Tijdens het bezoek aan Noorwegen bezoek je Geiranger, Sognefjord, Oslo en nog veel meer hoogtepunten! Optioneel bij te boeken zijn de excursies naar de Geiranger fjord met fjordcruise, een treinreis van Geilo naar Flåm met als tussenstop Myrdal en tot slot een stadstour door Oslo met gids. Ook bij deze reis is er een Nederlandse chauffeur of reisleider aanwezig om je alle ins en outs van Noorwegen te vertellen.
Vlieg-busreis Noorwegen
Vlieg-busreis Noorwegen


Vlieg-busreis Schotland
De reis naar Schotland duurt acht dagen en is inclusief vlucht met Easyjet, verblijf in goede 3-sterrenhotels op basis van halfpension en touringcar met Nederlandse chauffeur. Tijdens het verblijf in Schotland breng je een bezoek aan Loch Lomond, Loch Tummel en Queens View. Ook maak je een uitstapje naar Cairngorms Nation Park met Glen Shee pas en Glen Coe. Tegen betaling kun je een stadswandeling met gids maken in Edinburgh, een ritje met de Jacobite Steam Train bijboeken of eiland Mull bezoeken tijdens een dagtocht. Schotland staat bekend om haar prachtige natuur en deze reis laat jou de hoogtepunten zien.
Vlieg-busreis Schotland
Vlieg-busreis Schotland


Vlieg-busreis Spanje - Andalusië
Tijdens deze 8-daagse vlieg-busreis bezoek je het mooie Andalusië. De vliegreis, het verblijf en vervoer ter plaatse zijn inclusief. Deze reis is een uitzondering op de rest. Je verblijft hier namelijk de gehele reis op een plek: een 4-sterrenhotel in Fuengirola. De verzorging is op basis van halfpension. Vanuit hier ga je per touringcar op dagexcursies. Ook bij deze reis is er een touringcar met Nederlandse chauffeur. De inbegrepen excursies zijn een dagtocht naar Ronda met Nederlandssprekende gids en een dagtocht naar Córdoba met Nederlandssprekende gids. De bij te boeken opties zijn een dagtocht naar Gibraltar en een dagtocht naar Granada. Alle steden beschikken over mooie, culturele gebouwen en zijn zeker een bezoek waard.
Vlieg-busreis Spanje
Vlieg-busreis Spanje


Dus wil jij genieten van een korte reistijd in combinatie met comfortabel vervoer per touringcar én persoonlijke aandacht van de chauffeur? Dan zijn de vlieg-busreizen van Effeweg.nl ideaal voor jou. Daarnaast is Effeweg.nl altijd druk bezig met het uitbreiden van haar aanbod in vlieg-busreizen. Ben jij geïnteresseerd? Houd dan goed de website van Effeweg.nl in de gaten want wie weet wordt er binnenkort weer nieuw aanbod gepubliceerd.