Oprah Winfrey doopt nieuwste schip HAL

Geschreven op 14 juni 2018 door Roos

Icoon Oprah Winfrey is doopvrouwe HAL
Icoon Oprah Winfrey is doopvrouwe HAL
De rederij Holland America Line heeft presentatrice Oprah Winfrey als doopvrouwe van het nieuwste schip Nieuw Statendam benoemd. Dit nieuwe cruiseschip wordt op dit moment gebouwd in Fincantieri's Marghera werf in Italië. De datum van de doop wordt op een ander moment bekendgemaakt. Dit is een besloten ceremonie.

De doopvrouwe gaat op 30 januari 2019 mee op de 3-daagse Girls' Getaway' cruise met de Nieuw Statendam die dan wordt georganiseerd. Deze cruise is in samenwerking met O, The Oprah Magazine, waarvan een deel van de redactie ook aanwezig zal zijn. Aan boord van het cruiseschip worden dan speciale evenementen georganiseerd door de redactie, zoals 'Conversations with Oprah'. De cruise vaart vanuit Fort Lauderdale, Florida, en doet onder andere Half Moon Cay aan, het privé-eiland van HAL in de Bahama's. Tijdens deze cruise wordt de speciale band tussen vrouwen geëerd. 

Holland America Line geeft aan diep vereerd te zijn met Oprah Winfrey als doopvrouwe en als gast tijdens de Girls' Getaway cruise. Bij de samenwerking staan de bezielende kracht van reizen, toewijding en persoonlijke groei centraal. Naast de Girls' Getaway cruise worden ook twee andere Adventure of Your Life cruises georganiseerd in samenwerking met The Oprah Magazine. Het gaat hierbij om een 8-daagse cruise naar Alaska in augustus en een 8-daagse cruise naar de Caribbean in oktober 2018.

Nieuws