Reviews over Slangen reizen

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1093 reviews

13 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,1
op basis van 248 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
Van Nood Reizen
8,0
op basis van 218 reviews

5 consumenten awards

Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 2 van 45 met 4439 resultaten

op 27 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

We hebben een leuk weekend gehad in London met een gezellige en zeer rekeninghoudende chauffeur aangezien hij ons alle informatie op een grappige en handige manier verschafte en regelde dat wij rechtstreeks terug konden reizen zodat iedereen eerder thuis was, maar het hotel waar wij in verbleven was niks anders dan slecht. Het gaat om het International Hotel, Empire Way, Wembley Park. De douche had de eerste dag lauw water en de tweede dag helemaal geen warm water, de vloer klonk alsof je er elk moment door heen zou zakken en je voelde het ook tijdens het lopen. De kamers werden wel schoongemaakt maar zeer minimaal aangezien er onder het bed een berg papiertjes en etenswaren lag. Het ontbijt was zeer minimaal aangezien er niet eens broodjes waren om beleg of iets dergelijks op te doen (alleen crossiant en toast) en het probleem van veel te weinig zitplek en vieze plakkerige tafels deed zich voort. Tot slot nog de dekens, die waren veel te dun voor de winter maanden, het was niet alleen koud in de nacht maar ook als je de kamer binnenkwam aangezien het tochten. De reis zelf was oké duurde lang maar dat hoort bij een busreis maar het hotel viel zwaar tegen

  • Algemeen 4
op 27 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

De reis was goed verzorgd. Luxe touringcar met comfortabele stoelen . Korte stadstour door de chauffeur gehad die veel kennis heeft over de stad zelf. Duidelijk in communicatie met alle reizigers. Hele aardige chauffeur!

  • Algemeen 10




op 27 december 2023 bestemming: / canterbury, reisperiode: december 2023

Prima bus reis naar Canterbury, mooie en ruime bus.
Chauffeur was bekwaam en betrokken.
Weer in England was beter dan in Nederland, wie had dat verwacht.

  • Algemeen 8
op 27 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Omdat het een goede reis was maar ook wel een min punt had en dat was het gebuik van de wc

  • Algemeen 8
op 27 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Erg gaaf om tijdens de kerst in Londen te zijn. Alles verlicht en in kerstsfeer. Sprookjesachtig.

  • Algemeen 8
op 27 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Vier daagse reis naar Londen was prima verzorgd door Slangenreizen. Leuke buschauffeurs die een goede rijvaardigheid hebben, vooral degene die meeging naar Londen. Hij had humor en charisma. Erg prettig dat we beide volledige dagen in Londen naar het centrum werden gebracht en weer werden opgehaald (van en naar hotel die op een uur rijden van het centrum lag). Het programma was niet zoals vooraf gezegd: de uitgebreide stadsrondrit ontbrak en we werden ergens anders afgezet dan in de planning stond. Het hotel was vreselijk slecht!!! Bijzonder dat een reisorganisatie dit kan uitkiezen. Dit kan je niet maken tegenover de reizigers en de buschauffeur die er ook steeds moet slapen. Het hotel kregen we de dag voor vertrek pas te horen. Als ik wist dat we hierheen zouden gaan, dan had ik de reis niet geboekt. Onwijs slechte reviews online te vinden over Wembley International hotel. En die bleken ook echt waar. Ik heb nog nooit zo’n slecht hotel meegemaakt. Bijna alles in de kamer was kapot: handdoekrekje viel bijna van de muur, tegels lieten los in de badkamer, gaten in het beddengoed, brandplekken op de lampenkappen bij het bed en een van deze lampen kon niet aan. Het bed was doorgezakt, je lag in een soort kuil. Er zaten knopen in het matras die vastgemaakt waren met een soort plastic tiewraps die in je lichaam prikten als je op bed lag. Het ontbijt was koud en oprecht vies. We hebben als alternatief maar zelf ontbijt gehaald bij Lidl. Gelukkig is de tijd in het hotel kort, dus maakt de tijd die je doorbrengt in centrum Londen een heleboel goed. Al met al toch tevreden.

  • Algemeen 7
op 27 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Lange reis maar meer dan waard

  • Algemeen 9
op 27 december 2023 bestemming: / Engeland, reisperiode: december 2023

Het was een geweldig reis met een geweldige buschaffeur carlo en geweldige mensen

  • Algemeen 10
op 26 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Het was in Keulen super gezellig. Betaalbare kleding en veel gezellige koffiebar en restaurant.

  • Algemeen 8
op 26 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Het was goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader!

  • Algemeen 8
op 26 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

De reis was goed georganiseerd. Touringcar was erg comfortabel en de chauffeur was erg duidelijk in communicatie.

  • Algemeen 10
op 26 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Een lange rit in een oncomfortabele bus. Met ruim een lengte van 1.85 m zijn de stoelen te klein om recht te zitten (rug tegen eigen leuning en knieën vast tegen voorstoel), waardoor je zelf niet naar achter kon in de slaapstand maar zeker de passagier voor je ook niet (tot irritatie bij die passagiers natuurlijk). Uiterst vriendelijke chauffeur sprak geen woord Nederlands en 4 woorden Engels. Een rondrit (zoals omschreven in het pakket) in Parijs zat er niet in. Niet vanwege de rusttijden want de chauffeur moest om 08.45 nog door naar Disney. We waren er toe vroeg om tickets voor de boot te krijgen (wel besteld) dus moesten wij met handen/voeten maar begrijpen dat de chauffeur vond dat wij met overige passagiers onderling maar moesten afspreken om de tickets ergens na 10.00 uur op te halen. Vreemde gang van zaken. Het is ook discutabel of de chauffeur zich wel aan de rij/rusttijden kon houden aangezien de terugreis bijna 12 uur duurde en de chauffeur vast nog een naar huis moest/bus terug brengen. Hoop dat deze beste man een riante vergoeding krijgt voor het werken in het weekend voor kerst.......maar ben er bang voor.

  • Algemeen 5
op 26 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Ik vond de reis super georganiseerd, alleen de chauffeur was niet goed verstaanbaar en ik miste koffie in de bus maar verder was het perfect!

  • Algemeen 8
op 26 december 2023 bestemming: België / Antwerpen, reisperiode: december 2023

Krappe zitplaatsen, te lang in Antwerpen (12 uur!) moeten verblijven en gegoochel met rijtijden. Daar moet gewoon een chauffeur bij.

  • Algemeen 6
op 26 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Top weekend
De meest geweldige chauffeur die ik ooit heb meegemaakt. Gezellig, lief en ontzettend meedenkend. Hoe hij heette weet ik niet meer. Lange kale man. De busreis was perfect, Gezellig en onderweg goede info. Hotel was prima. Goede bedden. Ik heb ontzettend genoten van deze reis met mijn 2 dochters. Op de terugweg hebben de chauffeurs alles in werking gezet om de passagiers vroeg thuis te krijgen met kerstavond. Even overgestapt en snel thuis. Als de chauffeur die ik bedoel dit lees. Je was geweldig, altijd vrolijk, open en humoristisch. Bedankt!!!! Ook namens mijn dochters.
Groetjes Natasja, Suada en Nyssa

  • Algemeen 10
op 25 december 2023 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2023

We hebben een heerlijke trip gehad naar london met een fijne chauffeur. De chauffeur was gezellig, gaf goed informatie en hield rekening met zijn passagiers. Het hotel was prima, schoon en van alles wat je nodig had voorzien. Ontbijt was goed en voor ieder wat wils aanwezig. Enige minpunt van deze reis is dat de beenruimte voor lange mensen erg krap is en die met hun knieën tegen de stoel voor hun zitten en daardoor de reis lang kan duren. Verder kunnen we alleen maar zeggen dat we hebben genoten.

  • Algemeen 8
op 23 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Goed georganiseerd, bus was optijd en liep helemaal op schema. De bus was netjes rustig en goede stoelen die verstelbaar zijn en een prima chauffeur we hebben ons niet één keer onveilig gevoeld

  • Algemeen 9
op 23 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Hele vriendelijke chauffeur, ook bereikbaar via whatsapp. Duidelijke op en afhaaltijden. Drinken aanwezig in de bus. Heerlijke tijd gehad in Disney/Parijs. Veilige rijstijl. Het was geen volle bus dus we hadden genoeg ruimte.

  • Algemeen 9
op 23 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Prima chauffeur, gaf veel informatie over tijden en programma, fijne comfortabele bus.

  • Algemeen 9
op 22 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Hele fijne busreis. Uitstekende chauffeur die klantvriendelijk is en informatie geeft over de reis. Hij telt de passagiers en zorgt ervoor dat iedereen in de bus zit. Rijdt altijd op tijd. Een prima verzorgde reis vanaf het begin tot het eindpunt. Wij reizen al enkele jaren naar de kerstmarkten met Slangen reizen, en ieder jaar is het weer een heerlijke verzorgde busreis, met tussenstop in een winkel en een aardige klantvriendelijke chauffeur. Grote complimenten !!

  • Algemeen 9
op 21 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Chauffeurs Cor, Klaas en John rijden veilig dus defensief. Toilet bekrompen en uiteindelijk niet fris meer.
Alles op tijd verlopen. Prijs/kwaliteit ok.

  • Algemeen 10
op 21 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Bus was schoon, netjes en gezellig. Buschauffeur was gezellig en vertelde veel over de stad. Hotel was netjes en schoon. Sfeer in de bus was fijn. In de bus zaten allerlei passagiers, koppels, jongeren, mensen die alleen reisde, vriendengroepjes. Kortom een leuke en goed verzorgde reis.

  • Algemeen 10
op 21 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Alles was top behalve de stoelruimmte in de bus, die was afwisselend krap.
Het laten betalen voor het gegarandeerd naast elkaar zitten in de bus is geldklopperij. De meeste passagiers zijn stellen.

  • Algemeen 10
op 21 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Alles was prima. Chauffeur vriendelijk, prima rijgedrag, bus was super comfortabel, genoeg ruimte!

  • Algemeen 10
op 20 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

De reis was helemaal goed verlopen en de reis er naartoe viel reuze mee! Het comfort was ook prima in de bus

  • Algemeen 9
op 20 december 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: december 2023

De busreis was erg amusant door de buschauffeur. Fijne bus en duidelijke info. Jammer dat we zo vroeg moesten vertrekken en zo laat terug waren.

  • Algemeen 8
op 20 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Twee dagen Londen geboekt, maar omdat we in een vies, ranzig hotel werden gestopt, anderhalf uur buiten Londen, hadden we de tweede dag geen tijd meer om Londen in te gaan. Het werd 3 uurtjes Canterbury, ook leuk maar niet geboekt! Dat dit bij Slangenreizen vantevoren al bekend was, is nog het ergste!! Geen respect voor ons reizigers.. geld innen en val verder maar dood!!

  • Algemeen 5
op 20 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Afgelopen donderdag 15 dec 2023 met de vierdaagse reis mee geweest naar Parijs. Wij konden ons geen betere en fijnere chauffeur wensen dan Maurice.
Ook had hij Margriet mee, een dame waar je drinken kon kopen. Wat een topteam.
Het was allemaal goed en duidelijk geregeld. Als er iets was kon je Maurice appen. Communicatie is helder.
En naast dat het goed was was het vooral supergezellig. We hebben veel gelachen.
Je merkt dat Maurice de stad goed kent en hij geeft goede tips.
Het Ibishotel waar we verbleven was ook erg fijn en het ontbijt goed.
Het hotel was ook goed te bereiken met het ov. Het is ongeveer een uur reizen met bus en metro naar het centrum van de stad. Dus ook fijn als je wat later wil vertrekken of iets eerder terug wil.
Ik zou deze reis echt aanraden en zeker in deze tijd. Alles is mooi verlicht in de stad. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

  • Algemeen 9
op 20 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Drie dagen Parijs,

Heel fijn en leuk weekend gehad, en de chauffeur was goed en vriendelijk, en gaf duidelijk uitleg over in en uitstap tijden. En waar je weer moest instappen in de bus enzo.

Hotel was wat minder qua accommodatie, eetzaal te klein en wisselende en korte ontbijt -tijden .
Ze Waren wel vriendelijk.

  • Algemeen 8
op 20 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Het was een mooie reis maar voor twee dagen is het te kort daar je de tweede dag al weer rond 13.00 u word opgehaald in londen.verde was er een gezellige chauffeur die ook goede uitleg gaf over de bezienswaardigheden.

  • Algemeen 8
op 20 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Vooarf aan de reis had ik nog wat vragen aan Slangen en die werden keurig gehonoreerd.
De Reis: Fijne, geestige en attente chauffeur, die zich netjes voorstelde, toen hij aan de rit naar Parijs begon, keurig uitlegde hoe alles zou moeten lopen en...heel duidelijk was over ophaaltijden en plaatsen. Er was dus ook niemand al die keren te laat! Ook super van het reisgezelschap! In Parijs was het heeel erg druk, niet verbazingwekkend zo voor de Kerstdagen. De Metro was een ramp: i.v.m. de Olympische Spelen 2024 in Parijs worden veel metrostations geoptimaliseerd . Dat geeft gesloten toegangspoorten en gezoek. Daar kan Slangen niets aan doen, maar mij zie je in 2024 niet in Parijs...het hotel was prima, zeker omdat er ook nog een restaurant bij was, waar men druk, maar heel vriendelijk was. Bedden waren prima, v.h. verkeer niets gemerkt. Ontbijt super.
Op tijd ook steeds vertrokken. En als iets misging (zoals de laatste stopplaats in België) werd daar naar geluisterd en ik denk ook wel iets gedaan. Uiteindelijk is 2 dagen Parijs veeeel te kort, maar voor deze 2 dagen was het goed, ondanks de drukte in Parijs. Kortom een prima verlopen en georganiseerde reis. Slangen en dan m.n. Roger: hartelijk dank!

  • Algemeen 10
op 20 december 2023 bestemming: België / Brugge, reisperiode: december 2023

Prima verzorgd goed hotel en ontbijt vriendelijke chauffeur

  • Algemeen 10
op 20 december 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: december 2023

Comfortabele vervoer en vriendelijke chauffeur.

  • Algemeen 9
op 20 december 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: december 2023

Mooi druk dagje Oberhausen maar de buschauffeur was drama met 2x te laat komen

  • Algemeen 7
op 20 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Ondanks alle drukte en chaos heeft de buschauffeur ons netjes overal heen gereden en opgehaald. Duidelijke communicatie en lekker betaalbaar!

  • Algemeen 9
op 20 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

De reis was geweldig. Minpunten waren, De Chauffeur die van Zwolle tot Breda reed en op de terugweg van Breda naar Zwolle. Hij heeft werkelijk niets gezegd. Gelukkig kregen we vanaf Breda naar Londen een spraakzame en vriendelijke chauffeur (Richard) En wij hadden een rondvaart er bij geboekt over de thames dat bleek dus een taxiboot te zijn. Dus geen sight seeing londen by night. Erg jammer

  • Algemeen 7
op 19 december 2023 bestemming: Duitsland / Essen, reisperiode: december 2023

Leuke kerstmarkt. Genoten. Buslater dan afgesproken voor de terugweg. Enigste minpuntje. Overall Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 19 december 2023 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: december 2023

De zitplaatsen waren veel te krap

  • Algemeen 8
op 19 december 2023 bestemming: België / Brugge, reisperiode: december 2023

Dagje kerstmarkt Brugge met vriendinnen

Prima ervaring. Mooie bus, aardige en adequate chauffeur. Tijden zijn keurig nageleefd. Kerstmarkt an sich in vergelijking met Duitsland niet veel bijzonders. De stad Brugge zelf erg leuk. Het deel bij de schaatsbaan is erg gezellig in de avond.

  • Algemeen 8
op 19 december 2023 bestemming: België / Brussel, reisperiode: december 2023

Fantastische busreis gehad keurin door de chauffeur alles uitgelegd en niets op aan te merken.

  • Algemeen 9
op 19 december 2023 bestemming: België / Brugge, reisperiode: december 2023

Duidelijke informatie omtrent het reisje,goede rijstijl van chauffeur en vriendelijke chauffeur,enige wat wij vonden was de krappe beenruimte,waardoor de rugzitting kaarsrecht moest staan en dat was niet prettig om te zitten.desondanks was de reis heel erg leuk!

  • Algemeen 9
op 19 december 2023 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: december 2023

Hele andere verwachting door wat in brochure staat dan in werkelijkheid is. Daarnaast slechte chauffeur. Gaat weg zonder zijn passagiers te tellen. Geeft mensen op hun kop terwijl ze netjes op tijd bij bus zijn. Meeste restaurantjes sloten om 18.00 en moesten tot 20.30 onszelf zien te redden

  • Algemeen 2
op 19 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Afgelopen zaterdag met ons gezin een dagje naar de kerstmarkt in Düsseldorf. De bus in Tilburg was mooi op tijd. De zitplaatsen waren vrij krap voor onze lengte.
We werden in Düsseldorf afgezet op een parkeerplaats ver van het centrum. Zelf moesten we uitzoeken hoe we met het openbaar vervoer in het centrum moesten komen en waar we moesten uitstappen. We moesten zelf het dichtsbijzijnde station nog vinden. Voor de terugweg gold hetzelfde.
Waarom niet uit laten stappen bij een station of dichter bij het centrum?
Verder was de dag lang! Van 10:00 tot 19:00 uur is lang! Had van mij twee uur later mogen beginnen.

  • Algemeen 7
op 19 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Onze reis met Slangen Reizen van Arnhem naar Antwerpen was vlekkeloos. De informatie in de e-mails was duidelijk en behulpzaam. De chauffeur reed veilig en gaf informatieve commentaar, wat onze reis verrijkte. Antwerpen was geweldig, en we zouden het ten zeerste aanbevelen. Een perfecte dag mogelijk gemaakt door de uitstekende service van Slangen Reizen!

  • Algemeen 10
op 19 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

De chauffeur was op tijd bij de opstapplaats. De rijstijl van de chauffeur was erg goed. Daarnaast was er voldoende pauze en waren we tijdig in Disneyland. De gegeven informatie door de chauffeur was erg duidelijk.

  • Algemeen 10
op 17 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

De allerslechtste busschauffeur die ik ooit heb meegemaakt op een. Tripje.. geen deelnemers lijst aanwezig, op de snelweg op de baan blijven rijden waar een groot rood kruis boven het wegdek aan stond. Niet de juiste opstapplaatsen wist. De hele weg optrekken en remmen optrekken remmen. Mijn dochter heeft 5 uur zitten kotsen in de bus. Van Adam Sloterdijk naar Düsseldorf 5.00 uur vertrokken en 11.00 uur in Düsseldorf dus 6 uur onderweg heen en terug 4,5 uur dus gewoon 1,5 uur korter. Nee dit tripje vergeten mijn dochter en ik nooit meer

  • Algemeen 1
op 16 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Geen passagierslijst, chauffeur wist weg niet

  • Algemeen 5
op 16 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Alles was zeer goed geregeld. Ook duidelijke uitleg door de chauffeur

  • Algemeen 10
op 16 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Ik had plaatsen gereserveerd, maar we konden zitten waar we wilden, waarom betaal ik dan voor gereserveerde stoelen?

  • Algemeen 8
op 15 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Chauffeurs Cor, Klaas en John rijden veilig dus defensief. Toilet bekrompen en uiteindelijk niet fris meer.
Alles op tijd verlopen. Prijs/kwaliteit ok.

  • Algemeen 10
op 15 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Alles was perfect, Bus, chauffeur, Hotel heb niets negatiefs te melden en zeer tevreden

  • Algemeen 10
op 14 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.

  • Algemeen 10
op 14 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Was een fijne ervaring naar de kerstmarkt in Keulen.
Chauffeur was vriendelijk en wist waar hij moest zijn.
We moesten nog 20 minuten rijden om bij de opstapplaats te komen.
In Breda weinig parkeerplaatsen, alles was vol. We moesten op een plek van een bedrijf gaan staan.
Toilet rook niet fris. De bus was wel schoon.
Duidelijke uitleg Chauffeur hoe we bij de kerstmarkt moesten komen.
We maakten 3 stops om anderen op te halen, dat ging vlot.
Al met al voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 13 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Reis was ok echter hotel lag op 1.5 uur van londen

  • Algemeen 9
op 13 december 2023 bestemming: Duitsland / Munster, reisperiode: december 2023

Prima verzorgde reis naar de kerstmarkt en prettige chauffeur

  • Algemeen 9
op 13 december 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: december 2023

De informatie voor het vertrek via mail over o.a. vertrektijd en opstapplaats was duidelijk. De bus was keurig op tijd zowel op de heen- als terugreis. De stoelen in de bus zaten comfortabel. De chauffeurs waren vriendelijk en reden veilig. De kerstmarkt in Oberhausen en het naastgelegen grote overdekte winkelcentrum CentrO zijn zeker een bezoek waard. We hebben genoten, met dank aan Slangen Reizen!

  • Algemeen 10
op 13 december 2023 bestemming: / London, reisperiode: december 2023

Prima reis, goede accommodatie, fijne chauffeur

  • Algemeen 10
op 13 december 2023 bestemming: / London, reisperiode: december 2023

Tweedaagse London was geweldig. Chauffeur met humor en flexibiliteit en hij reedt heel veilig. Communicatie was goed. Leuke stadstour gehad in de ochtend. 1e dag was wel heel vermoeiend. Slapen in de bus is lastig want de beenruimte is heel beperkt eb de stoelen gaan niet echt naar achteren. Verder een nieuwe mooie bus. Het hotel was prima alleen de incheck verliep koud en moeizaam omdat dit ook de eerste keer was voor slangen hier. Bij het ontbijt was er te weinig zitplek. Maar al met al hebben we genoten samen met onze twee dochters.

  • Algemeen 9
op 13 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Leuke reis, veel tijd gehad in disneyland. Wel vond ik de stedentrip wat minder. Het was op een plek waar je niet veel bezienswaardigheden kon zien. Dacht meer een plek bij de eiffeltoren of echt in de stad. Verder comfortabele bus!

  • Algemeen 8
op 13 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Prima gereisd met slangenreizen. Reis zoals omschreven. Rob was een ervaren chauffeur, communicatie helder en duidelijk. Hotel netjes in orde.

  • Algemeen 10
op 13 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Bij Slangen Reizen boek je alles in 1 wat wel zo handig is voor een korte stedentrip naar Londen. Alles geregeld. Prima reis, mooi hotel maar zeker ook minpuntjes: opstapplaats werd gecanceld waardoor we in Eindhoven moesten opstappen en vervoer daar naartoe moesten regelen. Heenreis heeft 15 uur geduurd, erg lange reis. Hotels lagen veel te ver van het centrum van Londen (2 uur!) waardoor we meer in de bus gezeten hebben, dan dat we daadwerkelijk in Londen konden rondlopen. Uiteraard vertragingen door files e.d. maar daar kan de chauffeur niets aan doen. Er waren geen snacks of drankjes aanwezig in de bus (dus zelf alles meenemen). Communicatie verder met Slangen Reizen prima.

  • Algemeen 7
op 13 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Fijne reis, rit en chauffeur

  • Algemeen 9
op 12 december 2023 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: december 2023

Alles prima geregeld alleen de chauffeur had beter over de terugreis kunnen communiceren

  • Algemeen 9
op 12 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

Vriendelijke chauffeur die ons goed op de hoogte hield over de reis naar de kerstmarkt
Fijne stoelen en goede sfeer in de bus

  • Algemeen 9
op 12 december 2023 bestemming: Duitsland / Düsseldorf, reisperiode: december 2023

De reis was prima, aardige chauffeur en een nette schone bus

  • Algemeen 9
op 12 december 2023 bestemming: / belgie, reisperiode: december 2023

Het was veilig. De chauffeur was aardig.

  • Algemeen 7
op 12 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Vriendelijke chauffeur, veilig gereden, goede informatie gegeven over de bezienswaardigheden. Reistijd was naar verwachting en goede prijs voor zo'n dagtrip.

  • Algemeen 10
op 12 december 2023 bestemming: België / Brussel, reisperiode: december 2023

Reis was erg goed geregeld! Leuke aardige buschauffeur. Zitcomfort was minder in de bus

  • Algemeen 9
op 12 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Onze reis verliep heel goed en de chauffeur was aardig gaf goeie tips

  • Algemeen 10
op 12 december 2023 bestemming: Frankrijk / Prijs, reisperiode: november 2023

De tijd die we er hadden was geweldig, de chauffeur had heel goed verstand van zaken, gaf veel tips waardoor de dag nog soepeler verliep. Topdag!

  • Algemeen 8
op 12 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: december 2023

Makkelijk geboekt, redelijke prijs en leuke stad. Slangen gaf duidelijke informatie en wilde ons helpen toen er iemand uit onze groep ziek was. Helaas een vriendelijke chauffeur getroffen met slechte rij skills (reed tegen een geparkeerde auto, tegen een bord, reed door rood)

  • Algemeen 8
op 12 december 2023 bestemming: / Koln, reisperiode: december 2023

"I recently took a one-day trip to Cologne for the Christmas market with Slangenreizen tour travels. The experience was excellent with a clean and tidy bus. The driver was friendly and provided useful tips and information on important points. Overall, the trip went smoothly and with perfection

  • Algemeen 10
op 12 december 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: december 2023

Goede reis gehad met de bus naar Duitsland !

  • Algemeen 8
op 10 december 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: december 2023

Goede informatie van vertrek- en aankomsttijd. Hele nette bus en een fantastische chauffeur. We hebben een geweldige dag kerstshoppen gehad.

  • Algemeen 9
op 8 december 2023 bestemming: Duitsland / Essen, reisperiode: december 2023

Goed geregeld. Goede chauffeur. Verzoekjes worden snel opgepakt en gerealiseerd. Goed op de hoogte gehouden.

  • Algemeen 9
op 8 december 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: december 2023

Geweldige reisorganisatie met fantastisch leuke chauffeurJeffrey en de chauffeusse gehad.
Voor de 2e keer met Slangenreizen en altijd perfect georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 6 december 2023 bestemming: , reisperiode: december 2023

Prijs kwaliteit verhouding is goed

  • Algemeen 7
op 6 december 2023 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2023

Hele mooie trip gehad, met een fijne chauffeur. Hotel en ontbijt was goed!

  • Algemeen 9
op 6 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Goed georganiseerde reis!!

  • Algemeen 8
op 6 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Met Klaas de 3-daagse naar Londen gedaan met mijn 3 vriendinnen. Bus was comfortabel, van het ritje hebben we niets gevoeld. Leuke ervaring om met de ferry over te steken. Twee volle dagen gehad om Londen te verkennen, wat zeker genoeg was! Nog een aparte opmerking over onze chauffeur Klaas: top!! Geweldige en vriendelijke chauffeur!

  • Algemeen 10
op 6 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Gewoon alles top geregeld van donderdag avond instappen tot zondag avond uitstappen. Nogmaals bedankt

  • Algemeen 10
op 6 december 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2023

Zeer goede service. Ook een goed hotel

  • Algemeen 10
op 6 december 2023 bestemming: Engeland / London, reisperiode: december 2023

Hele leuke ervaring. Genoeg beenruimte en heerlijk kunnen slapen. Leuke buschauffeur, heel gezellig en bewoog echt mee met de wensen van de reizigers. We kwamen ruim op tijd aan in london, namelijk rond 8u ‘s ochtends, toen hebben we een tour gehad in London langs bezienswaardigheden. Dit deed Frans erg leuk.
Enige wat vervelend was, was dat de wc kapot ging op de heenweg na 1/2u rijden, waardoor wij op de heenweg de hele tijd zonder wc hebben gezeten en enkel op de boot naar de wc konden. Op de terugweg was dit gemaakt.

  • Algemeen 8
op 5 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Fijne chaufeuse genoeg pauzes en rustig gereden

  • Algemeen 9
op 5 december 2023 bestemming: Duitsland / Aachen, reisperiode: december 2023

Dagtrip, was al verzet omdat op de gewenste datum er niet genoeg deelnemers waren. Dit was eigenlijk dagtrip naar Monchau waar ze een aantal mensen voor Aken erbij gepropt hadden.
Chauffeur vertelde niks daarvan, Slangen reizen ook niet.
Zodoende waren we erg vroeg in Aken, 08.30 uur en we werden erg ver buiten het centrum gedropt, 25 minuten lopen. En alles ging pas om 11.00 uur open. Kortom geen communicatie, zoek het maar uit.
Ronduit slecht.

  • Algemeen 3
op 5 december 2023 bestemming: Nederland / Maastricht, reisperiode: december 2023

Opstapplaats Breda werd einhoven !! wilde dat niet ,en kon binnen 2 werkdagen reageren ,maar omdat hun zaterdag ook als werkdag beschouwen,krijgen ons geld niet terug .Slecht van jullie Slangen.

  • Algemeen 1
op 5 december 2023 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: december 2023

Fijne reis, verliep goed volgens de tijd, fijne chauffeur die meedenkt in oplossingen en een leuke bestemming.

  • Algemeen 10
op 5 december 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2023

Alles was super goed georganiseerd. Leuke mensen in de bus. Gezellige chaufeusse (lilly) en mooie locatie

  • Algemeen 10
op 5 december 2023 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: december 2023

Hele leuke dagtrip gehad met keurige ervaren chauffeur

  • Algemeen 9
op 1 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: november 2023

Omdat ze ondanks dat de shuttlebussen niet gingen toch alles eraan gedaan hebben om ons netjes af te zetten. Het was een perfecte plek om uit te stappen. We hadden genoeg tijd in Keulen om de kerstmarkt te bewonderen. We doen het zo nog een keer!

  • Algemeen 9
op 1 december 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: november 2023

Was een leuke markt en een goede chauffeur

  • Algemeen 9
op 1 december 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: november 2023

Het was een gezellige reis goede chauffer en luxe bus

  • Algemeen 10
op 29 november 2023 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2023

Hele goede chauffeur. Netjes op tijd. Goede informatie. Super weekend gehad!

  • Algemeen 10
op 29 november 2023 bestemming: / London, reisperiode: november 2023

Prima prijs kwaliteit verhouding. Fijne chauffeur, behulpzaam en ervaren rijder. Prima hotel. Kortom goed verzorgd.

  • Algemeen 8
op 29 november 2023 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: november 2023

Alles prima geregeld, positieve instelling,alles klopt..

  • Algemeen 9
op 29 november 2023 bestemming: , reisperiode: november 2023

Super vriendelijke chauffeur die voor elke vraag klaar staat en de busreis aangenaam maakte met grapjes. Hotel was ook heel fijn en aangenaam. Maakte de koude ook dragelijker in Londen 🤣

  • Algemeen 10
op 28 november 2023 bestemming: Duitsland / Oberhausen, reisperiode: november 2023

Al voor de 3e keer reizen we mat Slangen Reizen. Top chauffeur en genoeg tijd om te shoppen.

  • Algemeen 10
op 28 november 2023 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: november 2023

Goed geregeld

  • Algemeen 8
op 28 november 2023 bestemming: / Duitsland, reisperiode: november 2023

Ik ben erg tevreden hoe alles is verlopen via slagen reizen, ik heb een leuke trip gehad en ga dit zeker vaker doen om er een dagje tussen uit te gaan

  • Algemeen 10
op 28 november 2023 bestemming: Nederland / Enschede, reisperiode: november 2023

Omdat de Chauffeusse goed gereden heeft en ons goed op de bestemming heeft gebracht waar we moesten zijn het was een gezellige en een leuke dag heb er echt van genoten heb 1 nachtje in Bastion Hotel in Utrecht geslapen en ben bij Utrecht, Transferium Westraven in gestapt om 06.15 uur toen zijn we richting Oberhausen gegaan naar de Kerstmarkt het was gezellig zou wel graag een mooi reisje willen winnen naar Frankrijk mooi land

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende