Schrijf een ervaring over VacanceSelect en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen VacanceSelect

Pagina 1 van 1 met 6 resultaten

op 14 juli 2017 bestemming: Frankrijk / Le Muy, reisperiode: juli 2017

Op dinsdag 11 juli j.l. zijn wij met onze 6 kinderen gearriveerd bij onze geboekte stacaravan van VACANCESELECT. De stacaravan werd als de 'grootste in hun assortiment' en als 'reus' aangeprezen, geschikt voor acht personen. Wij hadden ons erg verheugd op onze vakantie, maar toen wij arriveerden , was het gelijk duidelijk dat deze stacaravan totaal NIET geschikt is voor 8 personen!!

We wilden binnen eten vanwege de hitte, maar er was alleen maar een klein eettafeltje binnen met te weinig stoelen. Je viel over elkaars voeten omdat het zo klein was en we waren zo ongelukkig daar dat we diezelfde avond nog een vlucht terug naar huis hebben geboekt (voor donderdag 13 juli 2017) omdat we niet langer in dit te krappe onderkomen wilden blijven.

Een alternatief was geen oplossing want aangezien deze stacaravan de 'grootste' is in hun assortiment en we ook alleen 5 dezelfde stacaravans die EXACT hetzelfde waren, kregen aanboden, hadden we geen energie meer om dit nog langer af te wachten.

Vacanceselect weigert om ons geld terug te geven en zegt dat er duidelijk op de site staat dat de stacaravan 40m2 is. Dit klopt, maar moeten wij voortaan exact gaan uitmeten hoe klein dit is?! De stacaravan is hooguit geschikt voor zes personen!

De foto's van de stacaravan zien er mooi uit op de site, maar de werkelijkheid is totaal anders! Ze zijn net als een makelaar die een huis er mooi opzet, en waar als je daar gaat kijken, het veel kleiner is dan je had gedacht. Dit is misleiding. En we kunnen moeilijk vůůr het boeken naar Frankrijk afreizen om te kijken of iets geschikt is.

Hoe kan Vacanceselect een krappe stacaravan als dit een 'reus' noemen op de site ???

Vacanceselect stelt zich bijzonder star op en weigert om ook maar iets van het betaalde bedrag terug te geven omdat wij niet wilden afwachten tot zij met iets 'beters' op de proppen kwamen.... Lees meer

 • Algemeen 1
op 21 september 2016 bestemming: ItaliŽ / peschera del garda, reisperiode: september 2016

We hadden een bungalow gehuurd op camping bella italia.
deze was in zeer slechte staat. overal schimmel in de badkamer, vieze plekken in de matrassen, lattenbodem kapot, alles zag er vies en smerig uit. zeer slechte organisatie. met klachten wordt je niet serieus genomen!!... Lees meer

 • Algemeen 1
op 31 augustus 2016 bestemming: , reisperiode: juli 2016

Fantastisch, tarquinia camping europing verblijf was super in een lodgetent, aan strand en zwembad en super Goed weer, mensen zijn fantastisch behulpzaam... Lees meer

 • Algemeen 7
op 22 september 2015 bestemming: KroatiŽ / Zatan, reisperiode: september 2015

Prachtig resort. 3* gerenoveerd stond er op de voucher! AU AU mijn arme rug. Het appartement was namelijk niet gerenoveerd. Het bed was een hele lage slaapbank met KEIhard matras. Toch maar een groter appartement geboekt maar helaas alleen maar 2 1-persoons bedden. de boel een beetje verbouwd want na 40 jaar huwelijk apart slapen daar doen we niet aan ;-).
En ja we hebben de reisorganisatie laten weten dat hun info niet klopt.... Lees meer

 • Algemeen 5
op 27 oktober 2014 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: juli 2014

Zelf nog nooit in Rome geweest, maar samen met mijn zusje verbleven wij in een Lodge Tent, een concept vanuit Vacanceselect zelf. Vanaf de camping waren wij binnen 20 minuten in Rome en konden wij hier de hele dag rond lopen. Wij vonden het heel chill om op een camping te verblijven en overdag naar een grote stad te kunnen. De accommodatie was perfect, niet te warm en niet te koud.
Het vervoer hadden we zelf geregeld omdat we beide nog geen rijbewijs hebben.... Lees meer

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 7
 • Prijs / kwaliteit 8
op 6 oktober 2014 bestemming: ItaliŽ / Montevarchi,Chianti, reisperiode: september 2014

Alles geleverd zoals afgesproken door VacanSelect. Mooie,schone accommodatie. Prachtige camping, uitstekend restaurant... Lees meer

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 8
 • Prijs / kwaliteit 9
 • 1
 • `