Schrijf een ervaring over VacanceSelect en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen VacanceSelect

Pagina 1 van 6 met 54 resultaten

op 1 september 2020 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: augustus 2020

Wij verbleven met drie vriendinnen in een glamping tent van Vacanceselect. En hebben hier zo genoten. De camping ligt aan een heel mooi (fijn)kiezelstrand. Fijne bedjes, bar en plek om te zitten op het strand.

Dan de camping is perfect. Restaurant hebben we heel leuk gegeten, met top bediening. Alles ziet er netjes uit, de sfeer is heerlijk. Wij wilden echt nog niet naar huis, en komen zeker nog terug.

Als kers op de taart hielp Marie-Elise van Vacanceselect ons. We werden al helemaal leuk welkom geheten door onze naam op het bord (het zijn de kleine dingen), de tent was helemaal fijn en als we wat wilden vragen was Marie-Elise om ons te helpen. Ze had leuke tips en dacht met ons mee. Zo fijn! :) ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2020 bestemming: KroatiŽ / Rovinj, reisperiode: juli 2020

Nauwelijks informatie vooraf. Slecht geinformeerd over gewijzigd reisadvies. Moesten vooral blijven ondanks gewijzigd reisadvies. Waren niet bereid om mee te denken, om te boeken of te compenseren. Nooit meer Vacanceselect voor ons... ... Lees meer

  • Algemeen 3




op 25 augustus 2020 bestemming: ItaliŽ / Cavallino, reisperiode: augustus 2020

Zeer teleurstellend, werden twee uur voor aankomst ongeboekt naar een andere stacaravan omdat degene die we geboekt hadden teveel mankementen zou hebben.
Bij aankomst geen beddengoed en ook geen dekbedden. (Advies van vacante select was om dit bij de Jysk te gaan kopen!!!!
Uiteindelijk van reisleiders drie dekentjes gekregen. En na een hoop stampij voor elkaar gekregen dat de receptie een lakenpakket regelde (gehuurd)
Geprobeerd om contact te leggen met vacance select tijdens de vakantie maar dat is tegen hun regels in. Je kunt alleen NA je vakantie schriftelijk een klacht indienen.
Telefonisch onbereikbaar!!! ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 21 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Port la novelle, reisperiode: juli 2020

Organisatie is Telefonisch slecht te bereiken, meerdere keren geprobeerd te bellen of er zijn te veel wachtenden en wordt de verbinding verbroken en anders erg lange wachttijden. Op mail wordt niet gereageerd.

  • Algemeen 2
op 26 juli 2020 bestemming: Spanje / Castell mar, reisperiode: juni 2020

Niet geweest ivm corona. Talloze malen gemaild en gebeld, na plm 20 minuten in de wacht werd eindelijk opgenomen. Mijn vraag waar de voucher bleef (vakantie was al 14 dagen voorbij) kon niet beantwoord. Mijn klantnr was ook niet bekend. Nog 14 dagen later de voucher in de mail. Nergens te vinden op welke manier deze kan ingewisseld voor geld. Nooit meer boeken bij zo'n halsstarrige organisatie.

  • Algemeen 1
op 23 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Tar, reisperiode: juli 2020

Verschrikkelijke organisatie! Accomodatie vol met mieren!! Diepvries kapot en stacaravan 20 jaar oud & geen medewerker die wat er op uit doet! Hoe durven ze zoveel geld te vraag voor een krot!! Mensen boek noooit bij vacance select!!!!

  • Algemeen 1
op 17 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / istri, reisperiode: juli 2019

Geen mogelijkheid van communicatie, bellen gaat niet en mailen wordt niet op gereageerd.

  • Algemeen 2
op 12 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Argeles sur Mer, reisperiode: juli 2020

Mijn vakantie is zonder duidelijke reden door Vacance Select geannuleerd (ik kan nu gewoon weer dezelfde vakantie bij ze boeken voor meer geld) en ik kan ze al vijf weken op geen enkele manier bereiken. Zwaar klote ervaring...

  • Algemeen 1
op 3 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Rovinj, reisperiode: juni 2020

Vacaneselect zei de vakantie op vrijdag 17.00 af. De camping was niet open. Als we zelf niet al besloten hadden om niet te gaan dan waren wij er bijna geweest. Vanaf 28 mei geprobeerd te annuleren echter was er niemand bereikbaar niet-blowers telefoon, niet per e-mail en niet via Social media. Corona is uitzonderlijke tijd maar je hebt we te maken met klanten die veel geld hebben betaald. Zeker geen organisatie om bij te boeken.

  • Algemeen 1
op 3 juli 2020 bestemming: Frankrijk / annecy, reisperiode: juli 2020

Vacanceselect heeft een ongelofelijk slechte klantenservice aangezien wij deze firma al ruim 3 weken proberen te bereiken per mail (ondertussen 10 stuks) maar geen reactie en al zeker 30 keer telefonisch contact proberen te zoeken echter via de belcomputer worden we telkens afgebroken. Vanmiddag rond 14.00 uur weer geprobeert echter toen gaf de belcomputer aan dat ze gesloten waren (lekker voor de mensen die vandaag naar hun bestemming vertrekken en contact zoeken). Van mij krijgen ze geen cent meer voordat er deugdelijk contact is geweest. Ik denk eerlijk gezegd dat ze eerder ter ziele gaan en ik in gevecht moet met de curator.
Ik wens degene die op vakantie gaan met vacanceselect veel sterkte en anders een goede terugreis naar huis!!!

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende