Vacanceselect introduceert glampinginnovatie Airdreamer

Geschreven op 6 januari 2017 door Roos

De nieuwe glampingaccommodatie Airdreamer
De nieuwe glampingaccommodatie Airdreamer
Reisorganisatie Vacanceselect heeft voor het komend vakantieseizoen een nieuwe manier van glamping in het aanbod onder de naam Airdreamer. Tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht zal Vacanceselect de nieuwe glampingaccommodatie voor het eerst tonen aan het grote publiek.

De Airdreamer

De Airdreamer is een cottage en tent in één accommodatie, bestaande uit twee verdiepingen. Beneden is er een woonkamer, complete keuken en een luxe badkamer. Boven ervaart de gast het echte kampeergevoel: hier zijn drie aparte tenten waar maximaal zes gasten in kunnen slapen. De Airdreamer ligt midden in de natuur, buiten de drukte. Je hebt er dus geen last van andere vakantiegasten.

Trend

Vacanceselect heeft gemerkt dat glamping steeds populairder wordt. Het is een luxe en comfortabele vorm van kamperen waarbij de gast van alle gemakken is voorzien. Vacanceselect heeft al sinds 2008 glampingaccommodaties in het aanbod, maar de Airdreamer voldoet nu al aan de eisen die de kampeerder in de toekomst steeds meer zal gaan stellen.

Nieuws