VacanceSelect introduceert nieuwe website

Geschreven op 3 november 2014 door Christel

Een van de accommodaties van VacanceSelect
Een van de accommodaties van VacanceSelect
Specialist in camping- en glampingvakanties VacanceSelect heeft haar nieuwe website geïntroduceerd. VacanceSelect heeft bij de vernieuwing van de website de input van tweehonderd klanten gebruikt. Op basis van hun mening en de uitslagen van gebruikerstesten heeft VacanceSelect de nieuwe site ontworpen.

Uit onderzoek is gebleken dat 62% van de reizigers boekingsstress ervaart tijdens het boeken van een vakantie. Het online aanbod van vakanties online is erg groot, maar vaak is dit prijsgestuurd. De nieuwe site van VacanceSelect speelt meer in op emotie, beleving en inspiratie om het online boeken aangenamer te maken. Op deze manier is het voor bezoekers van de site mogelijk om een vakantie te vinden die het beste bij hen past. Het is de bedoeling dat bezoekers ook meer geïnspireerd worden door bijvoorbeeld informatie te geven op de website over leuke bezienswaardigheden, activiteiten en restaurants. 

De website van VacanceSelect is daarnaast nu ook responsive. Dit houdt in dat de nieuwe website te bekijken is met verschillende apparaten, van een mobiele telefoon tot laptop. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier en neem snel een kijkje op de nieuwe website. 


Nieuws