Huwelijksreis Bahamas

De Bahama archipel bestaat uit zo’n 700 eilanden en is werkelijk het perfecte paradijs om jullie wittebroodsweken op door te brengen. De betoverende kleuren van de oceaan, de prachtige witte stranden en het heerlijke tropische klimaat maken de huwelijksreis helemaal compleet. Bovendien kun je hier genieten van elkaar en van de rust die er heerst!

De stranden

Bijna alle eilanden van de Bahamas hebben een sprookjesachtig wit zandstrand. Dit is dan ook de voornaamste reden voor veel net-getrouwden om naar deze archipel te vliegen. Hier geniet je na je huwelijksdag van de rust, het kristalheldere blauwe water, de warmte van de zon en de prachtige onderwaterwereld. Naast dat het strand dient als plek voor vermaak, speelt het ook een belangrijke rol in het leven van de Bahamaanse bevolking. Ze gebruiken de waterkant namelijk om grote feestvieringen op te houden. Als je tijdens je huwelijksreis een van deze feestelijkheden wilt meemaken, zal je zeer warm onthaald worden.

Hotels

Tijdens je huwelijksreis wil je natuurlijk het liefst een prachtig hotel aan het strand, dat van alle gemakken is voorzien. Wij zochten drie hotels uit die perfect zijn voor iedere huwelijksreis.

One and Only Ocean Club
De One and Only Ocean Club is een prachtig exclusief honeymoon hotel dat direct aan het strand ligt. Daarnaast beschikt het over drie restaurants die je kennis laten maken met de Aziatische keuken, maar ook met de internationale keuken. De Beach Front Suites zijn direct gelegen aan zee en bovendien voorzien van alle gemakken, om jullie huwelijksreis zo perfect mogelijk te maken.

Fowl Cay Resort
Het Fowl Cay Resort is gelegen op het privé-eiland Fowl Cay. Vanuit Staniel Cay ben je binnen tien minuten op het prachtige eiland. Het resort beschikt over zes villa’s die allemaal van alle luxe zijn voorzien. Privacy is tijdens je huwelijksreis zeker gegarandeerd. Alle villa’s beschikken over een keuken met gevulde koelkast. Je mag natuurlijk ook niet vergeten om een heerlijke duik te nemen in de prachtige zee, waar je van alle rust om je heen kunt genieten.

Pelican Bay
Een van de meest romantische hotels in de Bahamas is Pelican Bay. Hier vind je speciale honeymoon suites, compleet met geurkaarsen en champagne. Je kunt van een romantisch diner genieten bij het Ferry House restaurant of een heerlijke wandeling maken op het strand. Ook kan je hier zeilen, zeevissen of zwemmen met dolfijnen! Als laatste beschikt Pelican Bay over drie openluchtzwembaden.

Uitstapjes

Wie ook nog wat wilt zien van de eilanden, kan verschillende uitstapjes maken. De hoofdstad Nassau is zeker de moeite waard. Hier vind je onder andere de Straw Market, Bay Street en Fort Charlotte. De Goomay Guided Walking Tour brengt je langs alle mooie plekjes van het eiland, wat zeker een aanrader is. Mocht je ooit nog een onbewoond eiland willen bezoeken, dan heb je daar nu ook de kans voor. Met het vliegtuig of per boot kun je naar een van de idyllische en onbewoonde eilanden gaan. Bimini, Haven Island, Andros Island en Bes zijn zeer befaamd om de baaitjes met turquoise gekleurd water.

Heb je interesse in een reis naar Bahamas? We helpen je graag om deze reis naar jouw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9+ in reviews, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring. Vul hieronder jouw wensen in voor jouw vakantie naar Bahamas, dan sturen we je gratis een voorstel op maat.

Zonder budget geen passend advies.
Jouw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen