Kolonia

Kolonia Micronesia
Kolonia Micronesia

Op het eiland Pohnpei ligt de kuststad Kolonia. Het diende tot 1989 als hoofdstad van Micronesia. Tegenwoordig is het nog steeds het commerciële centrum van Pohnpei. De plaats heeft ongeveer 6.000 inwoners en ligt in het noorden van het eiland. Daarnaast bevinden alle ambassades en de internationale luchthaven zich in Kolonia.

Heb je weinig kennis van Micronesia? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Landkaart Kolonia
Plaatsen in de buurt van Kolonia (Micronesia) :
 • Palikir (6 km)
 • Ervaringen

  Bezienswaardigheden

  Hieronder vind je de bekendste bezienswaardigheden van Kolonia

  Nan Madol (Kolonia)

  Nan Madol
  Nan Madol
  Kaart met locatie Nan Madol

  Op historisch gebied is de plaats Nan Madol erg interessant. Het is de meest bekende archeologische plaats van heel Micronesia. Nan Madol is namelijk een zeer oude stad die op zo'n honderd kunstmatige eilandjes is gebouwd. De ruïnes bestaan onder andere uit immense basalten stenen. Die zijn naar de eilandjes gebracht om er daar paden, trappen en tempels van te maken. Het is ongeveer een half uur rijden vanaf Kolonia.

  Je kunt ook alle bezienswaardigheden van Micronesia bekijken.

  Vervoer

  De internationale luchthaven van Pohnpei ligt zo'n 2 kilometer uit de kust van Kolonia, op het eiland Takatik. De luchthaven is verbonden met Pohnpei door middel van een dam. Er is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die een rechtstreekse verbinding met Pohnpei heeft.

  Geschiedenis

  Kolonia kent een lange, veelzijdige geschiedenis dankzij de vele buitenlandse bezetters die het land bezochten. In 1887 zijn de Spanjaarden begonnen de stad als administratief en militaire hoofdstad op te bouwen. Daarna kwamen de Duitsers, de Japanners en Amerikanen met ieder een eigen aandeel in de bouw van de stad.

  Offerteformulier

  Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

   Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
   9,6 in reviews
   Veel kennis en ervaring
   3.879 klanten gingen u voor

  Uw gegevens

  * = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

  Artikelen

  Vraag een gratis offerte aan voor een reis naar Kolonia