Gondwana Collection in NamibiŽ

Lodges door heen NamibiŽ
Lodges door heen NamibiŽ

Tijdens een bezoek aan Namibië zul je ongetwijfeld in een aantal accommodaties verblijven. De Gondwana Collection heeft verschillende accommodaties in beheer die dicht bij de meest populaire attracties liggen. Maar misschien nog wel belangrijker; de Gondwana Collection houdt rekening met de natuur, het toerisme en de lokale bevolking. Want zoals zij zeggen; zonder natuur geen toerisme, zonder toerisme geen natuur en geen banen en geld voor de lokale bevolking.

Heb je weinig kennis van NamibiŽ? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

De accommodaties

Wat ooit begon met het Gondwana Cañon Park in 1995 is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 20 accommodaties verdeeld over heel het land. Bij deze accommodaties staat het voorop dat het personeel veel weet over de omgeving en dit ook met veel respect behandeld. Er wordt bijvoorbeeld zoveel mogelijk gekookt met producten uit de regio en er wordt geprobeerd om al het water te recyclen.

Etosha Nationaal Park

Het meest bekende nationale park van Namibië is ongetwijfeld Etosha Nationaal Park. Hier heeft de Godwana Collection dan ook 3 verschillende accommodaties. Etosha Safari Lodge, Etosha Safari Camp en/of Etosha Safari Campsite beschikken over alle gemakken en dragen zorgen voor een onvergetelijke vakantie. De persoonlijke benadering zul je je nog lang herinneren.
Vraag gratis een offerte aan

Caprivi

In het noordoosten heeft Namibië een vreemd, langwerpig uitsteeksel wat beter bekend staat als de Caprivi-regio. Hier bevindt zich Hakusembe River Lodge, een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de Victoria Falls, Caprivi en de Okavango rivier. Vanuit de 10 chalets heb je een prachtig uitzicht over de rivier waar vele vogels hun nest hebben.

Twyfelfontein & Damaraland

In de omgeving van Twyfelfontein & Damaraland vind je de Damara Mopane Lodge. Van een afstandje ziet het eruit als een typisch Afrikaans dorp en bij iedere kamer bevindt zich een groente- en kruidentuintje. De muren zijn versierd met kopieën van de rotstekeningen bij Twyfelfontein. Deze accommodatie is een goede uitvalbasis voor een bezoek aan Twyfelfontein, het Versteende Woud en Vingerklip Rots.

Sossusvlei & Sesriem

In het bekendste gebied van het land liggen 2 verschillende accommodaties van de Gondwana Collection namelijk Namib Desert Lodge en Namib Desert Campsite. Iedere avond wordt er een tocht georganiseerd waarbij je de sundowner (zonsondergang) krijgt te zien, tijdens deze tocht krijg je veel uitleg van de gids over de natuur en de dieren die je tegenkomt.

Sossusvlei
Sossusvlei

Kalahari Woestijn

In de omgeving van de Kalahari Woestijn bevinden zich 4 accommodaties van de Godwana Collection; Kalahari Anib Lodge, Kalahari Anib Campsite, Kalahari Farmhouse en Kalahari Farm Campsite. Vanaf al deze accommodaties kun je kennis maken met de bijzondere halfwoestijn waar het rode zand zich afwisselt met stekelige struiken en acacia's.

Fish River Canyon

In het zuiden van Namibië ligt de Fish River Canyon, dit natuurverschijnsel is waarschijnlijk 250-500 miljoen jaar geleden ontstaan door de slijtende werking van een gletsjer. Hier is het ontstaan van Gondwana Collection begonnen en vandaag de dag bevinden zich hier 5 verschillende accommodaties; Cañon Lodge, Cañon Village, Cañon Roadhouse, Cañon Road Campsite en Cañon Mountain Camp.

Wild Horses & Kolmanskop

In het Aus-gebergte in het zuidwesten van Namibië bevinden zich 4 accommodaties; Klein-Aus Vista – Desert Horse Inn, Klein-Aus Vista – Desert Horse Campsite, Klein-Aus Vista – 'Geisterschlucht' Cabin en Klein-Aus Vista – Eagle's Nest Chalets. Stilte en rust staan centraal bij deze accommodaties.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen