Top 5 lodges Zambezi Regio

Lodges in de Zambezi regio
Lodges in de Zambezi regio

De Zambezi Regio was voorheen bekend onder de naam Caprivistrook.33travel/"> Maar omdat Namibië de Duitse koloniale geschiedenis wilt vergeten is de naam in de zomer van 2013 veranderd. Het is een 30 km brede strook land tussen de landen Angola en Botswana en hoort bij Namibië. Er bevinden zich voornamelijk natuurparken in de Zambezi Regio waar een aantal unieke lodges te vinden zijn. Wij hebben de Top 5 lodges voor je op een rijtje gezet.

Heb je weinig kennis van NamibiŽ? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Chobe Savanna Lodge

Vanaf de Chobe Savanna Lodge heb je een uniek uitzicht over de Puku Flats van Chobe National Park. Vanuit het hoofdgebouw kun je zelfs 270 graden rondkijken. Er kunnen maximaal 24 gasten verblijven in de 12 stijlvolle chalets die in traditionele Afrikaanse setting zijn gebouwd. Vanaf de Chobe Savanna Lodge kun je diverse activiteiten ondernemen zoals een bootsafari over de Chobe River, een wandelsafari of een sunset cruise.

Divava Okavango Lodge & Spa

Het complex bestaat uit 20 luxe lodges, een restaurant en een spa. Vanuit de Divava Okavango Lodge & Spa heb je een prachtig uitzicht op de Okavango River. De lodge lig op slechts 1 km van de Popa Falls waar je een boottocht kunt maken en kunt genieten van een mooie zonsondergang. Tijdens de boottocht kun je ook krokodillen, nijlpaarden en vogels zien.

Vraag gratis een offerte aan

Ichobezi Houseboats

Aan de meest oostelijke kant van de Zambezi Regio liggen de twee cruiseboten van Ichobezi. Een verblijf op een van deze houseboats is een goede manier om kennis te maken met de flora en fauna van de Chobe River en Chobe National Park. De Ichobezi Moli is 18 meter lang en heeft 4 grote tweepersoonshutten, vanuit iedere hut heb je een prachtig uitzicht. Er is een bar met terras en een klein zwembad aan boord. De Ichobezi Mukwae is vergelijkbaar met de Moli alleen nieuwer en het heeft een extra zonnedek.

Impalila Island Lodge

Vlakbij het vierlandenpunt (Namibië, Botswana, Zambia en Zimbabwe) ligt Impalila Island Lodge. Vanuit de 8 luxe en-suite chalets heb je een prachtig uitzicht op de Chobe River. De lodge wordt omringd door kabbelend water en oude Baobab-bomen waardoor je hier echt tot rust kunt komen. Een bijzondere excursie die wordt georganiseerd is leren vliegvissen. Je kunt er ook begeleide wandelingen maken.

Ntwala Island Lodge

In een ongerept en afgelegen deel van de Chobe River ligt Ntwala Island Lodge. De luxe lodge wordt omgeven door een ingewikkeld systeem van loopbruggen die een aantal Namibische eilandjes met elkaar verbinden. In de 4 luxe suites kom je niets te kort, er is zelfs een privé-zwembad en een eigen en-suite badkamer. Meest populaire excursies in de omgeving zijn vliegvissen en vogels spotten. Je kunt er ook mooie boottochten en begeleide wandelingen maken. 

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen