Togoville

Togoville is een historische stad gelegen in het zuiden van Togo. Het stadje is gelegen aan de oever van het meer Lac du Togo. De streek rondom Togoville is zeker de moeite waar vanwege zijn geschiedenis.

Ben jij op zoek naar een vakantie in Togo? Wij helpen je graag! Op basis van de wensen zoeken wij een passende reis. Ook een reis op maat kunnen wij samenstellen. Dat doen we gratis & vrijblijvend. Vraag meteen een gratis offerte aan.


Vraag een offerte aan

Landkaart Togoville
 • Lomé (31 km)
 • Sokodé (307 km)
 • Ervaringen

  Bezienswaardigheden

  Hieronder vind je de bekendste bezienswaardigheden van Togoville

  Royal Maison (Togoville)

  In Togoville staat het Royal Maison. Dit is het huis van het stamhoofd. Er zijn rondleidingen op het landgoed en er zijn foto's te bewonderen van oudere stamhoofden en de troon.

  Je kunt ook alle bezienswaardigheden van Togo bekijken.

  Vervoer

  De stad kan bereikt worden door er met de auto, bus of taxi heen te rijden. Ook is er de mogelijkheid met een bootje of een kano het meer over te steken. In de stad kan alles te voet afgelegd worden.

  Geschiedenis

  Slaven werden vanuit Togoville vervoerd naar Haïti. De slaven hebben de voodoo religie geïntroduceerd op het zuid-Amerikaanse eiland. Tevens is er in Togoville het vredesakkoord getekend door Chief Mlapa. Door dit akkoord kregen de Duitsers Togo in handen.

  Artikelen