Togoville

Togoville is een historische stad gelegen in het zuiden van Togo. Het stadje is gelegen aan de oever van het meer Lac du Togo. De streek rondom Togoville is zeker de moeite waar vanwege zijn geschiedenis.

Heb je weinig kennis van Togo? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Landkaart Togoville
Plaatsen in de buurt van Togoville (Togo) :
 • Lomé (31 km)
 • Sokodé (307 km)
 • Ervaringen

  Bezienswaardigheden

  Hieronder vind je de bekendste bezienswaardigheden van Togoville

  Royal Maison (Togoville)

  In Togoville staat het Royal Maison. Dit is het huis van het stamhoofd. Er zijn rondleidingen op het landgoed en er zijn foto's te bewonderen van oudere stamhoofden en de troon.

  Je kunt ook alle bezienswaardigheden van Togo bekijken.

  Vervoer

  De stad kan bereikt worden door er met de auto, bus of taxi heen te rijden. Ook is er de mogelijkheid met een bootje of een kano het meer over te steken. In de stad kan alles te voet afgelegd worden.

  Geschiedenis

  Slaven werden vanuit Togoville vervoerd naar Haïti. De slaven hebben de voodoo religie geïntroduceerd op het zuid-Amerikaanse eiland. Tevens is er in Togoville het vredesakkoord getekend door Chief Mlapa. Door dit akkoord kregen de Duitsers Togo in handen.

  Onze reisexperts hebben veel kennis en ervaring. Ze weten waar ze moeten zijn voor scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Voor de maximale zekerheid zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Onze klanten waarderen ons met een 9,6. Mogen wij u gratis helpen bij het samenstellen van uw vakantie? 

  Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

   Ontvang gratis een reischeque
   Flexibele voorwaarden
   ANVR,SGR, Calamiteitenfonds

  Uw gegevens

  * = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

  Artikelen

  Vraag een gratis offerte aan voor een reis naar Togoville