Schrijf een ervaring over Agoda.com en maak kans op mooie prijzen!

Agoda.com

Url: https://www.agoda.com/nl-nl/

Type reizen: hotel

Logo van Agoda.com

Agoda.com is een snelgroeiende reisorganisatie waarbij je online hotels, woningen en vliegtickets kunt reserveren. Het is opgericht in 2005. Het hoofdkantoor is gevestigd in Singapore, maar het heeft meerdere kantoren in Azië, Australië, Afrika, Amerika en Europa. Het is onderdeel van The Priceline Group, waar onder andere ook Booking.com en Rentalcars.com onder vallen. Er werken ruim 3.700 reisprofessionals en de organisatie streeft ernaar om de laagste prijzen te bieden.

Op de website van Agoda.com kun je eenvoudig zoeken op accommodaties en vliegtickets die aansluiten bij jouw wensen. Bij accommodaties kun je naast de bestemming, reisperiode en reisgezelschap ook filteren op onder andere de omgeving, beoordeling, prijs, sterklassering en faciliteiten. De bijna 2 miljoen accommodaties die Agoda.com aanbiedt zijn hotels, resorts, appartementen, aparthotels, pensions en complete woningen. Deze accommodaties zijn voorzien van beoordelingen van echte reizigers, zodat je van tevoren kan bekijken hoe een accommodatie is ervaren. Het totale aantal reviews zijn er meer dan 15 miljoen. Bij het boeken van je vlucht en hotel kun je er ook een huurauto reserveren, zodat je alles in één hebt.

Naast de zoekmachine biedt Agoda.com ook altijd enkele dagdeals waarbij je kortingen krijgt op wisselende bestemmingen. Hiermee kun je spontaan besparen op je vakantie. De couponcodes voor de kortingen kun je eenvoudig op de website vinden onder 'deals' en deze verlopen meestal na enkele dagen.

Op de homepage van de website vind je onder de zoekmachine ook enkele bestemming suggesties die je kunnen inspireren. De reisorganisatie maakt het daarnaast mogelijk om een persoonlijk account aan te maken op de website, waarmee je gemakkelijk je eigen boekingen kan inzien. Een account aanmaken is gratis en kan met zowel je e-mail als met je Facebook-account. Naast zelf een vakantie boeken, kun je bij Agoda.com ook zelf een host worden en je eigen accommodatie aanbieden op Agoda Homes. De website van Agoda.com is verder gewoon in het Nederlands, wat het zoeken en boeken toegankelijk maakt.

Om de reisorganisatie te bereiken kun je ze bellen of mailen. De klantenservice is 24/7 bereikbaar. Verder heeft Agoda.com een eigen app en kun je de organisatie volgen op onder andere Facebook en Instagram.