Schrijf een ervaring over Agoda.com en maak kans op mooie prijzen!

Agoda.com

Url: https://www.agoda.com/nl-nl/

Type reizen: hotel

Logo van Agoda.com

Agoda.com is een reisorganisatie waarbij je online hotels, woningen en vliegtickets kunt reserveren. De website is opgericht in 2005. Het hoofdkantoor is gevestigd in Singapore, maar de organisatie heeft meerdere kantoren in Azië, Australië, Afrika, Amerika en Europa. Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, waar onder andere ook Booking.com en Rentalcars.com onder vallen. Er werken ruim 3.700 reisprofessionals en de organisatie streeft ernaar om de laagste prijzen te bieden.

Op de website van Agoda.com kun je eenvoudig zoeken op accommodaties en vliegtickets die aansluiten bij jouw wensen. Bij accommodaties kun je naast de bestemming, reisperiode en reisgezelschap ook filteren op onder andere de omgeving, beoordeling, prijs, aantal sterren en faciliteiten. De bijna 2 miljoen accommodaties die Agoda.com aanbiedt variëren van hotels en resorts tot appartementen en aparthotels en van pensions tot complete woningen. Deze accommodaties zijn voorzien van beoordelingen van echte reizigers, zodat je van tevoren kunt bekijken hoe een accommodatie is ervaren. Bij het boeken van je vlucht en hotel kun je er ook een huurauto reserveren, zodat alles in 1 keer geregeld.

Naast de zoekmachine biedt Agoda.com ook altijd enkele dagdeals waarbij je kortingen krijgt op wisselende bestemmingen. Hiermee kun je spontaan besparen op je vakantie. De couponcodes voor de kortingen kun je eenvoudig op de website vinden onder 'dagdeals' en deze verlopen meestal na enkele dagen.

Op de homepage van de website vind je onder de zoekmachine ook enkele suggesties voor bestemmingen die je kunnen inspireren. De reisorganisatie maakt het daarnaast mogelijk om een persoonlijk account aan te maken op de website, waarmee je gemakkelijk je eigen boekingen kunt inzien. Een account aanmaken is gratis en kan met zowel je e-mail als met je Facebook-account. Naast een vakantie boeken, kun je bij Agoda.com ook zelf host worden en je eigen accommodatie aanbieden op Agoda Homes. De website van Agoda.com is verder gewoon in het Nederlands, wat het zoeken en boeken toegankelijk maakt.

Om de reisorganisatie te bereiken kun je ze bellen of mailen. De klantenservice is 24/7 bereikbaar. Verder heeft Agoda.com een eigen app en kun je de organisatie volgen op onder andere Facebook en Instagram.

op 26 januari 2020 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: maart 2020

Agoda is onbereikbaar, op voucher stond betalen bij hotel, maar bedrag was van mijn rekening gehaald. Om te voorkomen dat ik twee keer zou betalen heb ik op diverse manieren contact gemaakt met Agoda, maar kreeg geen enkele reactie.
Dieverse e-mails gestuurd, nooit een antwoord gekregen,
Gebeld met Londen maar kreeg ook geen antwoord. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 26 juli 2019 bestemming: Nederland / Groningen, reisperiode: juli 2019

Prijs werd weergegeven met BTW, toen vervolgens de factuur binnen kwam komt die uit Singapore zonder BTW maar met het volle bedrag, ze strijken dus 9 % extra op voor de kamer.

Contact met Agoda is onmogelijk, er zijn geen e-mail adressen en geen telefoon nummers, registreren om contact op te nemen lukt niet.

Ik zou zeggen: niet boeken via Agoda als je BTW kun aftrekken ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 20 april 2019 bestemming: Nederland, reisperiode: april 2019

Oplichterij. Ik reis regelmatig en boek altijd bij booking.com
Deze keer boekte ik voor de eerste keer via agoda en meteen ook de laatste keer. Toen ik op de bestemming aankwam met mn dochtertje, bleek er helemaal niets te zijn en het telefoonnummer bestond niet. Ik belde naar de klantenservice van agoda, waar een medewerkster me eerst 15 liet wachten, om me dan doodleuk te zeggen dat ze me jammer genoeg niet kon helpen en dat ik best een ander hotel zocht.
Een schande. Ons gepland weekend eraan, want zomaar een betaalbare nacht vinden op een zonnige zaterdag in Amsterdam last minute is onbegonnen werk.
Puur bedrog ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws