Schrijf een ervaring over Hotels.com en maak kans op mooie prijzen!

Hotels.com

Url: https://nl.hotels.com/

Type reizen: hotel

Logo van Hotels.com

Hotels.com is een van de grootste aanbieders van hotelaccommodaties. De reisorganisatie biedt meer dan 150.000 accommodaties aan in meer dan 60 landen over de hele wereld met een goede boekingsservice via websites en telefooncentrales. Ook is Hotels.com gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties tijdens periodes waarin veel al uitverkocht is. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt: hotelprijzen, voorzieningen en beschikbaarheid.

Hotels.com is in 1991 opgericht onder de naam Hotel Reservations Network. 10 jaar later sloot de organisatie zich aan bij Expedia Inc en in 2002 werd de naam veranderd in Hotels.com. Expedia Inc. heeft verschillende kantoren, verspreid over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Hotels.com bevindt zich in Dallas in de Verenigde Staten.

Bij Hotels.com kun je terecht voor de beste aanbiedingen. Of je nu een last minute wil boeken, voor zaken op reis moet of met de familie op vakantie wil, Hotels.com biedt het allemaal. Op de website zoek, vergelijk en boek je goede hotels voor de laagste prijzen. Hierbij kun je kiezen uit simpele accommodaties met 1 ster tot luxe vijfsterrenresorts.

Hotels.com werkt met een leuke spaaractie, genaamd Welcome Reward. Hierbij kun je je registreren op de website. Wanneer je tien overnachtingen hebt geboekt ontvang je bij de volgende boeking een gratis overnachting.

op 28 november 2019 bestemming: Nederland / tilburg, reisperiode: oktober 2019

Prima prijs kwaliteitsverhouding. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 21 november 2019 bestemming: Portugal / Lagos, reisperiode: november 2019

Ik boek wel 30 hotels per jaar via Hotels.com. Mooi reward systeem heeft Hotels.com!! Al veel gratis nachten ingewisseld!! Ik heb nooit problemen met deze site. Indien elders goedkoper passen ze de prijs direct aan. Telefonisch goed bereikbaar. Gewoon top Hotels,com. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 november 2019 bestemming: Frankrijk / Marseille, reisperiode: november 2018

Hotel geboekt via hotel.com.
Extra betaald voor ontbijt maar dat was niet bekend bij het hotel. Het hotel was zo vriendelijk om toch wat te eten te geven. Ik kon bij het boeken gratis annuleren maar eenmaal geboekt kon dit niet. Echt waardeloos. Ik boek nooit meer met hotel.com ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Vakantieverhalen / reisverslagen