Schrijf een ervaring over Weekendjeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Weekendjeweg.nl

Url: https://www.weekendjeweg.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Weekendjeweg.nl

Weekendjeweg.nl is in het jaar 1999 opgericht en biedt korte, voordelige vakanties aan naar meer dan 2.000 bungalowparken en hotels in Frankrijk, Duitsland, de Benelux en naar populaire bestemmingen zoals Berlijn en Parijs. Weekendjeweg.nl beschikt over twee andere websites namelijk bungalowS.nl en weekendjeweg.be. Deze twee websites en Weekendjeweg.nl zijn onderdeel van Bookit.

De missie van Weekendjeweg.nl is om je vrije tijd zo aangenaam mogelijk in te vullen met originele ideeën en bestemmingen en je te helpen om unieke herinneringen te creëren. De zestig medewerkers werken continu aan de beste deals en service voor jou. De reisorganisatie heeft tevens een eigen cadeaukaart die je aan iemand kunt geven om diegene een mooi weekend weg cadeau te doen.

Op de website kun je gemakkelijk zoeken naar een weekendje weg dat geschikt is voor jou. Zo kun je filteren op een aantal onderdelen. Zo kun je onder andere aangeven hoeveel sterren je hotel moet hebben, hoe duur de kamer mag zijn, over welke faciliteiten het hotel moet beschikken en wat de ligging van het hotel moet zijn. Als je op een vakantiepark wil verblijven wordt je doorgestuurd naar de website Bungalows.nl waar je verschillende vakantieparkaanbieders vindt en waar je jouw wensen kunt aangeven. Weekendjeweg.nl heeft verder speciale weekendaanbiedingen voor de feestdagen en biedt speciale arrangementen aan.

op 19 november 2020 bestemming: , reisperiode: november 2020

Ik raad iedereen aan hier GEEN kadokaarten te kopen!!
Je bent je geld gewoon KWIJT!
Weekendjeweg.nl is een malafide organisatie.
Wij hebben een Weekendjeweg kaart kado gekregen. Het saldo bleek echter op nul te staan. Er is een zeer slechte bereikbaarheid op Weekendjeweg. Nummers zijn niet meer in gebruik, of worden na een bijzonder lange wachttijd opgenomen. Echter, de dame die ik aan de telefoon kreeg, hing na een kort gesprek over mijn vraag gewoon op! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 juli 2019 bestemming: België / Virton, reisperiode: juli 2019

Weekendjeweg stuurt mij met kleine kinderen naar een gastarbeiderskamp in plaats van een familie park. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 februari 2019 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: maart 2019

Enkele dagen Lissabon geregeld via weekendje weg (vlucht met hotel).
Denk je dat alles goed geregeld is moet je bij het inchecken nog handbagage koffers (10 kilo) bijboeken en zitplaatsen reserveren., deze kosten komen bovenop de al gemaakte kosten bij Weekendje weg.nl. Vraag je om uitleg krijg je te horen dat dit op de site staat??? staat helemaal niet op de site.
Wat wij hebben geboekt is incl. vlucht, hotel en handbagage, en geen uitleg wat wel of niet onder handbagage valt. Deze uitleg is verder op de hele site niet terug te vinden.
Ik versta onder handbagage voor een citytrip een kleine rol koffer max. 10 kilo, maar bij weekendje weg verstaan ze daar een kleine handtas onder (40x25x20).
Dus tijdens het online inchecken kom je vervolgens voor hogere kosten te staan omdat je handbagage koffer nog moet bij boeken, zou ik dit niet nagevraagd hebben bij weekendje weg dan zou ik op het vliegveld nog hogere kosten moeten betalen.
En weekendjeweg.nl zegt dat dit normaal is.
Wij boeken dus nooit meer iets bij weekendjeweg.nl of Bebsy.nl.
Zeer erg teleurgesteld in de klantenservice die totaal geen service bieden. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen