Weekendesk.nl

Url: https://www.weekendesk.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Weekendesk.nl

De reisorganisatie Weekendesk is opgericht in het jaar 2000 en is de nummer 1 op het gebied van weekendjes weg en korte thematische verblijven. Denk hierbij aan een weekend vol ontspanning, avontuur, gastronomie en wellness. Ongeveer een miljoen reizigers hebben al een weekendje geboekt bij de reisorganisatie. Weekendesk is marktleider op de Franse, Belgische en Spaanse markt. Het doel van de organisatie is om deze ontwikkeling door te zetten met de lancering van de website in Nederland en Italië.

De 120 medewerkers van de organisatie hebben allemaal een passie: jou een prettig weekend weg bezorgen. De organisatie identificeert de beste hotels, creëert unieke arrangementen en onderhandelt voor de beste prijs. Weekendesk biedt maar liefst 7.500 weekendjes weg aan zodat er altijd iets bij zit wat jij leuk vindt.

Met Weekendesk kun je reizen naar onder andere Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Italië en Spanje. Bij deze landen staan toeristische regio's, top steden of toeristische steden uitgelicht. Op de website kun je tevens een thema aanklikken waardoor je gemakkelijk kunt zoeken op een vakantie die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit: luxe en prestige, buitengewoon, romantisch, tijdens de zomer, beauty en massage en met de kids gratis. Je kunt ook kiezen voor een weekendje skiën. Ga bijvoorbeeld naar de Pyreneeën in Frankrijk of ga skiën in de Franse Alpen.

Ervaringen met Weekendesk.nl

Weekendesk.nl krijgt gemiddeld een 10,0
op basis van 1 ervaring:

10,0 + Ervaring delen
op 16 maart 2022 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: februari 2022

Goede kamer, goed georganiseerd ... Lees meer

  • Algemeen 10