Pousadas de Portugal

Url: https://www.pousadas.pt/nl

Type reizen: hotel

Logo van Pousadas de Portugal

Pousadas de Portugal is een onderdeel van de Pestana Group. Pousadas de Portugal is een keten die monumentale en historische hotels aanbied in Portugal. Zo kun je bijvoorbeeld verblijven in Pousada Mosteiro Guimarães, een luxe hotel in een oud 12e-eeuws klooster. Er zijn 32 hotels die aangeboden worden door de hotelketen Pousadas de Portugal. Deze 32 hotels worden onderverdeeld in zes regio`s, namelijk: Algarve, Alentejo, Porto and North, Azores, Lisbon en Center of Portugal. De groep Pestana Hotels en Resorts heeft accommodaties in 13 verschillende landen wereldwijd waaronder 33 in Portugal.

Op de website van de Pousadas de Portugal bieden ze 'top promotions' aan zodat je kunt kiezen voor een lentevakantie, een paasvakantie of een vakantie waarbij maaltijden inbegrepen zijn. Bij de accommodaties kun je kiezen uit luxe hotels of budgethotels. Zo zijn er all-inclusive hotels, city hotels, oceaanresorts en spa hotels.

Naast accommodaties kun je bij Pousadas de Portugal ook kiezen voor meetings en events, weddings en restaurants zodat jou vakantie tot in de puntjes geregeld is. Daarnaast biedt de hotelketen 'Pestana Priority Guest' aan. Met dit loyaliteitsprogramma kun je als Pestana Hotel Group-klant punten verzamelen. Die punten kun je later gebruiken voor een gratis verblijf bij de Pestana hotels. Ook biedt het programma kortingen aan bij bars, winkels, restaurants en bij verschillende groepspartners.

Ervaringen met Pousadas de Portugal

Pousadas de Portugal krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen