Schrijf een ervaring over Expedia.nl en maak kans op mooie prijzen!

Expedia.nl

Url: https://www.expedia.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Expedia.nl

Expedia.nl is een van de grootste online reisbureaus ter wereld, voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger. Je stelt je eigen reis samen door een vlucht te kiezen bij een van de 400 luchtvaartmaatschappijen en overnachtingen te boeken bij een van de ruim 365.000 hotels. Expedia.nl is onderdeel van Expedia Group.

Je kunt bij Expedia.nl veel verschillende soorten reizen boeken. Zo is het mogelijk een stedentrip met vlucht en hotel te boeken, maar ook strandvakanties behoren tot de optie. Je boekt er pakketreizen, autohuur en het is mogelijk last minute aanbiedingen te boeken. Hierdoor kun je op korte termijn nog een geweldige vakantie boeken voor een leuke prijs. Je hebt bovendien verschillende opties tijdens het boeken. Zo kun je ervoor kiezen alleen een hotel te boeken, een hotel met vlucht of er ook gelijk een auto bij te reserveren. Een vakantiehuis boeken bij Expedia.nl is ook mogelijk. Je hebt hierbij de keus uit meer dan 250.000 vakantiehuizen. Om het overzicht compleet te maken geeft de website ook de leukste attracties in de buurt aan, evenals weersvoorspellingen en plattegronden.

Het kantoor van Expedia.nl in Nederland is gevestigd in Amsterdam. Expedia is telefonisch te bereiken van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zon- en feestdagen van 10:00 tot 21:00 uur. Ook kun je een e-mail sturen.

op 30 november 2019 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: november 2019

Hotelovernachting online geboekt via Expedia in een prima Amsterdams hotel. De reservering uitgebreid met een extra nacht. Dit lukte niet via het hotel zelf en daarom met Expedia gebeld. Aan de telefoon een behulpzame persoon die mijn reservering heeft uitgebreid met een extra nacht.
Heel teleurstellende ervaring. De boeking werd opnieuw gemaakt en naast mijn eigen betaling ter plaatse, werd er een no-show in rekening gebracht. Er stonden twee boekingen op mijn naam. Mijn eigen online boeking én de boeking die met de medewerker van Expedia is gemaakt. Dit moest een aanpassing worden van mijn eigen boeking.
Probeer dan maar eens om je €'s terug te krijgen. Het hotel dat afboekt doet niets en verwijst naar Expedia. Een mail gestuurd naar Expedia en er wordt van alles beloofd. De tape terugluisteren en dan binnen 5 werkdagen een antwoord. Dat gebeurt in ieder geval niet. Ik wacht nog steeds op een reactie en ondanks diverse mails en telefoontjes nog geen enkele reactie. Zo houd je wel een kater-gevoel over aan een paar overnachtingen.
Ik boek zeker niet meer via Expedia en raadt mensen aan dit ook niet te doen! Als er dan onverhoopt iets mis gaat, wordt het heel lastig om zelfs maar een reactie te krijgen, laat staan je geld terug te krijgen.
Je geld afboeken waar men geen recht op heeft en dan klanten laten wachten bij het terugboeken. BAH! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 25 november 2019 bestemming: Polen / Poznan, reisperiode: juli 2019

Ik heb alleen het hotel gewijzigd bij Expedia van Don Prestige naar Andersia hotel maar zij heeft er een komplete nieuwe boeking van gemaakt en zei u krijgt het z sp m terug het gaat om 284,27 115,38 en 197,02 nog steeds niets terug ontvangen dus ik boek nu al 4 maanden bij de andere aanbieder jammer hoor daar gaan je goede klanten alleen al door ongeschoold personeel die niet even een hotel kunnen veranderen ik vindt dit een zeer slechte zaak leuk voor RADAR

met Vriendelijke Groeten
J Berkhof ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 22 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Maurach, reisperiode: oktober 2019

We hadden via Expedia een verblijf geboekt in een hotel in Maurach, Achensee. Verblijf voor 4 nachten. Dit blijkt achteraf 100 euro duurder te zijn dan een rechtstreekse boeking bij het hotel. Ik heb hierover contact gehad met Expedia maar daar wordt geen uitleg gegeven, slechts een negatieve reactie. (Hotel was prima, maar de 100 euro extra geven ons een wrang gevoel). ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen