Schrijf een ervaring over Expedia.nl en maak kans op mooie prijzen!

Expedia.nl

Url: https://www.expedia.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Expedia.nl

Expedia.nl is een van de grootste online reisbureaus ter wereld, voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger. Je stelt je eigen reis samen door een vlucht te kiezen bij een van de 400 luchtvaartmaatschappijen en overnachtingen te boeken bij een van de ruim 365.000 hotels. Expedia.nl is onderdeel van Expedia Group.

Je kunt bij Expedia.nl veel verschillende soorten reizen boeken. Zo is het mogelijk een stedentrip met vlucht en hotel te boeken, maar ook strandvakanties behoren tot de optie. Je boekt er pakketreizen, autohuur en het is mogelijk last minute aanbiedingen te boeken. Hierdoor kun je op korte termijn nog een geweldige vakantie boeken voor een leuke prijs. Je hebt bovendien verschillende opties tijdens het boeken. Zo kun je ervoor kiezen alleen een hotel te boeken, een hotel met vlucht of er ook gelijk een auto bij te reserveren. Een vakantiehuis boeken bij Expedia.nl is ook mogelijk. Je hebt hierbij de keus uit meer dan 250.000 vakantiehuizen. Om het overzicht compleet te maken geeft de website ook de leukste attracties in de buurt aan, evenals weersvoorspellingen en plattegronden.

Het kantoor van Expedia.nl in Nederland is gevestigd in Amsterdam. Expedia is telefonisch te bereiken van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zon- en feestdagen van 10:00 tot 21:00 uur. Ook kun je een e-mail sturen.

op 11 februari 2020 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: februari 2020

Hoe is het mogelijk dat je het resort? Hurghada Dreams nog steeds op hun site kunt boeken?!
Ik ben er langs gelopen en inderdaad lijkt het alsof er gasten? bewoners? krakers? zijn maar de receptie is geheel verlaten. Het hele complex lijkt op een enkele kamer onbewoond en verlaten te zijn. Ramen onder dichtgekalkt en aan de tuin? rondom is ook al lang niets meer gedaan. Geheel geen personeel gezien.
Wat zijn dit voor streken? ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 februari 2020 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: juli 2019

Veel beloven weinig geven..........
Samen met mijn dochter reis gepland via Expedia naar New York met allerlei bijgeboekte extra's zoals de zgn. New York Pass die echter niet geleverd werden, slecht bereikbaar en de klant in de onzekerheid latend met afschuifsysteem van je klachten, slecht duur hotel (hyatt centric times square), slechte taxi-service; kortom moest een reis zijn om nooit meer te vergeten maar werd een reis om nooit meer over te doen. Geprobeerd om met hun tot een oplossing te komen voor de vele tekortkomingen maar forget it. Geen reactie, als je telefonisch contact opneem een hoop leugens enz. Kortom Expedia is voor mij echt EXIT. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 29 januari 2020 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: september 2019

Mooie studio bleek vuil krot. Na beklag bij expedia, met bijhorende foto's, kregen wij uiteindelijk €100 via een bon. Voorwaarde was wel dat we die enkel in korting konden brengen als we een hotel + vlucht boekten. Wij hadden deze studio nochtans ook zonder vlucht geboekt en nu zouden we opnieuw met hen een reis moeten boeken om een schadevergoeding te krijgen. Weer winst voor hen en een hoge kostprijs voor ons. Helemaal geen eerlijk aanbod en het is te nemen of te laten. Dus zij hebben altijd gelijk en hun winst. Dat ons vertrouwen geschonden is is voor hen een zorg, ze hebben nog genoeg klanten die op hun aanbiedingen springen. Stel je verwachtingen zeer laag!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen