Schrijf een ervaring over Expedia.nl en maak kans op mooie prijzen!

Expedia.nl

Url: https://www.expedia.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Expedia.nl

Expedia.nl is een van de grootste online reisbureaus ter wereld, voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger. Je stelt je eigen reis samen door een vlucht te kiezen bij een van de 400 luchtvaartmaatschappijen en overnachtingen te boeken bij een van de ruim 365.000 hotels. Expedia.nl is onderdeel van Expedia Group.

Je kunt bij Expedia.nl veel verschillende soorten reizen boeken. Zo is het mogelijk een stedentrip met vlucht en hotel te boeken, maar ook strandvakanties behoren tot de optie. Je boekt er pakketreizen, autohuur en het is mogelijk last minute aanbiedingen te boeken. Hierdoor kun je op korte termijn nog een geweldige vakantie boeken voor een leuke prijs. Je hebt bovendien verschillende opties tijdens het boeken. Zo kun je ervoor kiezen alleen een hotel te boeken, een hotel met vlucht of er ook gelijk een auto bij te reserveren. Een vakantiehuis boeken bij Expedia.nl is ook mogelijk. Je hebt hierbij de keus uit meer dan 250.000 vakantiehuizen. Om het overzicht compleet te maken geeft de website ook de leukste attracties in de buurt aan, evenals weersvoorspellingen en plattegronden.

Het kantoor van Expedia.nl in Nederland is gevestigd in Amsterdam. Expedia is telefonisch te bereiken van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zon- en feestdagen van 10:00 tot 21:00 uur. Ook kun je een e-mail sturen.

op 14 februari 2021 bestemming: Nederland, reisperiode: april 2019

Geen reis, geen geld. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 februari 2021 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: maart 2020

Vanwege Corona geen doorgang gevonden. Beroerde afhandeling met uiteindelijk verstrekking van waardeloze voucher ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 januari 2021 bestemming: Nederland / Utrecht, reisperiode: januari 2020

Expedia geeft geen geld terug, terwijl dit aan de telefoon wel beloofd is. Boek hier dus nooit je reis! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen