Wunderland Kalkar

Url: https://www.wunderlandkalkar.eu/nl/

Type reizen: hotel

Logo van Wunderland Kalkar

De kerncentrale Schneller Brüter is in 1995 omgebouwd door de Nederlander Hennie van der Most tot een hotel-, vergader- en vrijetijdscentrum. Het attractiepark en hotel Wunderland Kalkar ligt net over de grens bij Nijmegen en Arnhem. Voor een verblijf bij Wunderland Kalkar kun je kiezen uit maar liefst zes hotels zodat jij een kamer vindt die bij jou past. Een boeking bij het hotel is te combineren met een bezoek aan het familiepark.

Het familiepark van Wunderland Kalkar wordt Kernie's familiepark genoemd en is voornamelijk bedoeld voor kinderen. Het is zelfs mogelijk om een kinderfeestje te vieren in het park. Het park beschikt over meer dan veertig attracties waardoor je de hele dag plezier beleeft. In het park kunnen kinderen onder andere verstoppertje spelen in Kernie's Labyrinth, alles leren over de kerncentrale in het Brüter Museum, van de wildwaterbaan gaan, karten op de kartbaan of een ritje maken in de achtbaan. Naast dat Wunderland Kalkar een attractiepark is, worden er af en toe ook evenementen gehouden. Verder is het mogelijk om een zakelijk evenement te houden bij Wunderland Kalkar. Bij zakelijke evenementen is er keuze uit verschillende arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een vergadering met lunch, een bedrijfsfeest of een bedrijfsdiner.

In de omgeving van Wunderland Kalkar is tevens veel te doen. Wunderland Kalkar wordt omringd door een groen landschap en de stadskern van Kalkar is ook zeker een bezoek waard. Het attractiepark en hotel is een ideaal vertrekpunt voor een heerlijke wandel- of fietstocht. In de omgeving van Wunderland kun je onder andere kastelen en kerken bewonderen. Als je wil shoppen breng dan een bezoekje aan de bruisende stad Oberhausen en shop in een groot overdekt winkelcentrum.

Ervaringen met Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 1 ervaring:

1,0 + Ervaring delen
op 15 november 2018 bestemming: Duitsland / kalkar, reisperiode: september 2018

Bouwval kamers staan op instorten ... Lees meer

  • Algemeen 1