Schrijf een ervaring over Booking.com en maak kans op mooie prijzen!

Booking.com

Url: http://www.booking.com/

Type reizen: hotel

Logo van Booking.com
Booking.com won in 2015 de Reisgraag award Booking.com won in 2016 de Reisgraag award

Booking.com is opgericht in 1996. De reisorganisatie is een dochteronderneming van de organisatie Priceline.com. Booking.com is een van de bekendste hotelaanbieders van Nederland waar je een enorm aantal verschillende soorten accommodaties vindt. Deze variëren van eenvoudige, goedkope bed and breakfasts tot de meest luxe resorts. Er staan inmiddels al meer dan 450.000 accommodaties in 221 landen op de website van Booking.com. Of je nu een accommodatie midden in de stad, op het platteland of aan de kust boekt, de reisorganisatie garandeert de laagste prijzen.

De goede accommodaties die aangeboden worden door Booking.com zijn hotels, appartementen, hostels, verblijf bij gastfamilies, campings, landhuizen, pensions, villa's, herbergen, ryokans, bed and breakfasts, lodges, botels, aparthotels, vakantieboerderijen, luxe tenten, resorts, lovehotels, motels, bungalowparken, riads en capsulehotels.

Wanneer je een accommodatie boekt bij Booking.com betaal je geen boekingskosten. Daarnaast is het annuleren van een reis meestal zelfs gratis. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op de website.

Het hoofdkantoor van Booking.com is te vinden in Amsterdam. Daarnaast wordt de organisatie ondersteund door meer dan 100 kantoren in zo'n 50 landen. Vanuit al deze kantoren staan de medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en om te helpen bij boekingen. Wereldwijd werken er zo'n 10.000 mensen bij de organisatie.

op 12 januari 2018 bestemming: Duitsland / Monchau, reisperiode: augustus 2017

Ik heb geen slechte ervaring met de reis zelf of met booking.com voor die reis. Ik heb eerder mijn bedenkingen bij hun wijze van beschikbaar stellen van kamers: vorig jaar heb ik een 3 weken voor ik in Duitsland een wedstrijd ging lopen half augustus een kamer gereserveerd voor 3 volwassenen en een kind (lees: een kamer waarvan er niet veel zijn). Dit jaar was ik nu begin januari terug aan het kijken voor dat zelfde weekend en nu zou dit hotel al volzet zijn. Zelfs indien ik slechts voor 2 volwassenen wil reserveren. Ik heb daar serieuze twijfels bij. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 8 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Denk goed na voordat je hier boekt. Dit zijn de grootste oplichters ever. Zij adverteren met een lage prijs garantie. Echter als blijkt dat je een paar dagen later het hotel elders voor een lagere prijs treft, kan je fluiten naar het verschil. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 5 januari 2018 bestemming: Nederland / Hoenderloo, reisperiode: januari 2017

We wilde annuleren maar de communicatie was zeer slecht. Dit geldt overigens voor dit weekend. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen