Schrijf een ervaring over Booking.com en maak kans op mooie prijzen!

Booking.com

Url: https://www.booking.com/

Type reizen: hotel

Logo van Booking.com
Booking.com won in 2015 de Reisgraag award Booking.com won in 2016 de Reisgraag award

Booking.com is in 1996 opgericht in Amsterdam. De reisorganisatie is een onderdeel van Booking Holidays Inc. Booking.com is een van de bekendste hotelaanbieders van Nederland. Je vindt hier een groot aantal verschillende soorten accommodaties. Deze variëren van bed and breakfasts tot de meest luxe resorts en alles hier tussenin. De locatie van de accommodaties is ook variërend van midden in de stad tot op het platteland of aan de kust. Er staan inmiddels al meer dan 145.740 bestemmingen in 228 landen op de website van Booking.com. Voor deze bestemmingen worden de laagste prijzen gegarandeerd.

De missie van Booking.com is om mensen de wereld te laten beleven. Door middel van technologie wordt dit makkelijker gemaakt. Zo worden reizigers verbonden met het grootste aanbod van accommodaties. Hierbij wordt de beste prijs beloofd en worden geen reserveringskosten gerekend. Daarnaast is het annuleren van een reis meestal zelfs gratis. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op de website.

Het hoofdkantoor van Booking.com is te vinden in Amsterdam. Daarnaast wordt de organisatie ondersteund door verschillende kantoren verspreid over de hele wereld. Vanuit al deze kantoren staan de medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en om te helpen bij boekingen. Het klantenserviceteam is 24/7 te bereiken en kan reizigers in ruim 40 talen te woord staan.

op 16 mei 2019 bestemming: Frankrijk, reisperiode: maart 2019

Spijtig dat er geen 0 stond... Booking.com weigert onze 30 euro terug te betalen. Kan enkel mits doorsturen creditcardgegevens, zij kunnen dat niet gewoon overschrijven op ons rekeningnummer ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 mei 2019 bestemming: Nederland / Groningen, reisperiode: mei 2018

Wij hebben niet het appartement gekregen wat wij besteld en betaald hadden.
Het appartement was veel kleiner en niet gelegen aan de gracht.
Bovendien was het appartement moeilijk toegankelijk en erg vuil.
Wij hebben de host geÔnformeerd maar was niet bereid het juiste appartement aan te bieden.enz.enz. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 mei 2019 bestemming: BelgiŽ / Antwerpen, reisperiode: april 2019

Onlangs een vies slecht onderhouden hotel in Antwerpen geboekt waarover een recensie geschreven op booking.com. Bij teruglezen van mijn recensie op booking.com viel me op dat de inhoud helemaal niet was weergegeven. Booking brengt alleen positieve zaken naar voren, de negatieve ervaringen over een hotel laten ze steeds meer achterwege. Een reŽel beeld over hotels wat zij suggereren is steeds minder aan de orde. Echt jammer, want in het verleden vond ik dat juist hun sterke punt en boekte daarom altijd bij hun. ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen