Schrijf een ervaring over Booking.com en maak kans op mooie prijzen!

Booking.com

Url: https://www.booking.com/

Type reizen: hotel

Logo van Booking.com
Booking.com won in 2015 de Reisgraag award Booking.com won in 2016 de Reisgraag award

Booking.com is in 1996 opgericht in Amsterdam. De reisorganisatie is een onderdeel van Booking Holidays Inc. Booking.com is een van de bekendste hotelaanbieders van Nederland. Je vindt hier een groot aantal verschillende soorten accommodaties. Deze variëren van bed and breakfasts tot de meest luxe resorts en alles hier tussenin. De locatie van de accommodaties is ook variërend van midden in de stad tot op het platteland of aan de kust. Er staan inmiddels al meer dan 145.740 bestemmingen in 228 landen op de website van Booking.com. Voor deze bestemmingen worden de laagste prijzen gegarandeerd.

De missie van Booking.com is om mensen de wereld te laten beleven. Door middel van technologie wordt dit makkelijker gemaakt. Zo worden reizigers verbonden met het grootste aanbod van accommodaties. Hierbij wordt de beste prijs beloofd en worden geen reserveringskosten gerekend. Daarnaast is het annuleren van een reis meestal zelfs gratis. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op de website.

Het hoofdkantoor van Booking.com is te vinden in Amsterdam. Daarnaast wordt de organisatie ondersteund door verschillende kantoren verspreid over de hele wereld. Vanuit al deze kantoren staan de medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en om te helpen bij boekingen. Het klantenserviceteam is 24/7 te bereiken en kan reizigers in ruim 40 talen te woord staan.

op 16 september 2019 bestemming: Nederland / Scheveningen, reisperiode: augustus 2019

Hotel geboekt maar door booking.com afgewezen (waarschijnlijk overboeking). Wel direct betaald. Zou binnen 7 werkdagen mijn geld terugkrijgen. 15 werkdagen en mails en telefoontjes verder nog steeds geen terugboeking. Service afdeling heeft geen mogelijkheden en kan er niets aan doen. Gevraagd is om nog een week te wachten (20ste werkdag) Lijkt wel of ze in financiele problemen zitten. Mijn vertrouwen in booking.com is weg m.b.t. financieel beheer. Gelukkig gaat het om een relatief klein bedrag (~78 Euro). ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 15 september 2019 bestemming: BelgiŽ / Antwerpen, reisperiode: augustus 2019

Ik raad het ten zeerste af om te boeken bij booking.com. Ze komen niets na..triestig! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 15 september 2019 bestemming: Nederland / Amersfoort, reisperiode: september 2019

Geen reis omdat wat op de site stond niet overeenkwam met boeken. Na een mail van mij naar hun met foto,s van de boeking. kreeg ik alleen maar domme standaard antwoorden dus helaas niet geboekt. En zal dat voorlopig ook niet doen. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen