Schrijf een ervaring over Booking.com en maak kans op mooie prijzen!

Booking.com

Url: http://www.booking.com/

Type reizen: hotel

Logo van Booking.com
Booking.com won in 2015 de Reisgraag award Booking.com won in 2016 de Reisgraag award

Booking.com is opgericht in 1996. De reisorganisatie is een dochteronderneming van de organisatie Priceline.com. Booking.com is een van de bekendste hotelaanbieders van Nederland waar je een enorm aantal verschillende soorten accommodaties vindt. Deze variëren van eenvoudige, goedkope bed and breakfasts tot de meest luxe resorts. Er staan inmiddels al meer dan 450.000 accommodaties in 221 landen op de website van Booking.com. Of je nu een accommodatie midden in de stad, op het platteland of aan de kust boekt, de reisorganisatie garandeert de laagste prijzen.

De goede accommodaties die aangeboden worden door Booking.com zijn hotels, appartementen, hostels, verblijf bij gastfamilies, campings, landhuizen, pensions, villa's, herbergen, ryokans, bed and breakfasts, lodges, botels, aparthotels, vakantieboerderijen, luxe tenten, resorts, lovehotels, motels, bungalowparken, riads en capsulehotels.

Wanneer je een accommodatie boekt bij Booking.com betaal je geen boekingskosten. Daarnaast is het annuleren van een reis meestal zelfs gratis. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op de website.

Het hoofdkantoor van Booking.com is te vinden in Amsterdam. Daarnaast wordt de organisatie ondersteund door meer dan 100 kantoren in zo'n 50 landen. Vanuit al deze kantoren staan de medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en om te helpen bij boekingen. Wereldwijd werken er zo'n 10.000 mensen bij de organisatie.

op 17 juli 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2018

De reis moet ik nog maken (28 - 30 juli) maar bij een telefonische vraag aan een medewerker van Booking.com werd ik zo slecht geholpen, nog net niet uitgekafferd, dat ik hier mijn frustratie kwijt wil.
Het lijkt me niet dat je als organisatie dat soort mensen achter de help-desk zet. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 16 juli 2018 bestemming: Nederland / Nieuwvliet Bad, reisperiode: juli 2018

Het is een verlopen en oud hotel dat absoluut moet worden gerenoveerd. De kamers zijn heel klein en alles is versleten. De prijs van Ä 130 is meer dan het dubbele dat er voor gevraagd mag worden. Een twee sterren waardering is zeer gul gegeven. Het restaurant heeft zich voortreffelijk aangepast, veel te veel geld voor de smakeloze hap die ons werd voorgeschoteld. Vis, en dat in Zeeland ? Bahhh ! ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 13 juli 2018 bestemming: Frankrijk / Ternant formenteau, reisperiode: juli 2018

Aangenaam verblijf,ruimte zat,fijne ontvangst door Ab en Elza. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen