Schrijf een ervaring over HotelSpecials.nl en maak kans op mooie prijzen!

HotelSpecials.nl

Url: https://www.hotelspecials.nl

Type reizen: hotel

Logo van HotelSpecials.nl

HotelSpecials is al meer dan 15 jaar de specialist in hotels voor korte vakanties binnen Europa. Op de website vind je leuke aanbiedingen voor hotels in 9 landen. Kies voor een weekendje weg in eigen land of trek eropuit naar Duitsland, Zweden of Frankrijk. Er zit altijd een overnachting tussen die bij jouw wensen past. De missie van HotelSpecials is dan ook om voor jou een perfect verblijf aan te bieden zodat je zorgeloos kunt genieten van een fijne vakantie. Al vele bezoekers gingen je voor en vonden hun perfecte weekendje weg. Zij maken een hotel boeken leuker, helderder en voordeliger voor jou.

De meer dan 4.000 hotels van HotelSpecials.nl vind je in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zweden. Je kunt kiezen uit verschillende bekende hotelketens als NH Hotels, Fletcher Hotels, Golden Tulip, Van der Valk, Hilton en Accor, maar ook minder bekende hotels behoren tot het aanbod. Via de website zoek je op diverse hoteltypes zoals kasteelhotels, kindvriendelijke hotels, romantische hotels, luxe hotels en goedkope hotels. Verder zijn er thema's waar je op kunt zoeken, zoals overnachtingen tijdens Pasen, Kerst, Valentijn en in de schoolvakanties.

Op de website vind je altijd leuke aanbiedingen en acties, waarmee je voor een klein prijsje er al even lekker tussenuit kunt. Hierbij kun je denken aan Secret Hotels (waarbij je nog niet weet welk hotel je geboekt hebt, maar daar op de dag van vertrek achter komt), dagaanbiedingen, weekaanbiedingen, outletaanbiedingen en 3=2 acties.

Jaarlijks reikt HotelSpecials.nl awards uit voor de beste hotels uit hun aanbod, gebaseerd op beoordelingen van klanten. Voorbeelden van de categorieën zijn beste hotel van Berlijn, beste hotelontbijt van Nederland, het meest romantische hotel van België en het beste hotel voor een wintersportvakantie.

Je kunt HotelSpecials.nl bereiken via de telefoon, via een contactformulier op de website en via WhatsApp. HotelSpecials.nl voert het Certificaat Thuiswinkel Waarborg en je kunt je hotelreservering veilig online betalen.

op 23 september 2020 bestemming: Duitsland / Keulen, reisperiode: september 2020

Problemen met hotel in Keulen, onjuiste informatie op de website van Hotelspecials en geboekte hotel. Contact om het probleem op te lossen onmogelijk ivm niet telefonisch bereikbaar, geen mail contact mogelijk. Je zit dus vast op je bestemming en aan je lot over gelaten. Nooit meer boeken via hun. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 september 2020 bestemming: Nederland / Egmond aan Zee, reisperiode: september 2020

Ik moest onze hotelovernachting annuleren. Hotelspecials proberen te contacten: bellen, mail , contactformulier allemmaal geen reactie. Pas een reactie nadat het weekend voorbij was dat wijzigen niet mogelijk was had echter ook rechtstreeks het hotel gebeld en zij waren zeer behulp aardig. Voor mij geen htelspecials meer. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 september 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2020

Jullie verkochten de deal in juli terwijl het hotel Blijkbaar al in maart de deuren sloot....
Ik verwacht voor het einde van deze week op een retour van minstens het volledige bedrag (en dan spreek ik nog niet van het bedrag dat we nu onverwachts meer moesten betalen voor ons verblijf).

Niet echt het gedroomde begin van onze vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Vakantieverhalen / reisverslagen