Schrijf een ervaring over HotelSpecials.nl en maak kans op mooie prijzen!

HotelSpecials.nl

Url: https://www.hotelspecials.nl

Type reizen: hotel

Logo van HotelSpecials.nl

HotelSpecials is al meer dan 15 jaar de specialist in hotels voor korte vakanties binnen Europa. Op de website vind je leuke aanbiedingen voor hotels in 9 landen. Kies voor een weekendje weg in eigen land of trek eropuit naar Duitsland, Zweden of Frankrijk. Er zit altijd een overnachting tussen die bij jouw wensen past. De missie van HotelSpecials is dan ook om voor jou een perfect verblijf aan te bieden zodat je zorgeloos kunt genieten van een fijne vakantie. Al vele bezoekers gingen je voor en vonden hun perfecte weekendje weg. Zij maken een hotel boeken leuker, helderder en voordeliger voor jou.

De meer dan 4.000 hotels van HotelSpecials.nl vind je in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zweden. Je kunt kiezen uit verschillende bekende hotelketens als NH Hotels, Fletcher Hotels, Golden Tulip, Van der Valk, Hilton en Accor, maar ook minder bekende hotels behoren tot het aanbod. Via de website zoek je op diverse hoteltypes zoals kasteelhotels, kindvriendelijke hotels, romantische hotels, luxe hotels en goedkope hotels. Verder zijn er thema's waar je op kunt zoeken, zoals overnachtingen tijdens Pasen, Kerst, Valentijn en in de schoolvakanties.

Op de website vind je altijd leuke aanbiedingen en acties, waarmee je voor een klein prijsje er al even lekker tussenuit kunt. Hierbij kun je denken aan Secret Hotels (waarbij je nog niet weet welk hotel je geboekt hebt, maar daar op de dag van vertrek achter komt), dagaanbiedingen, weekaanbiedingen, outletaanbiedingen en 3=2 acties.

Jaarlijks reikt HotelSpecials.nl awards uit voor de beste hotels uit hun aanbod, gebaseerd op beoordelingen van klanten. Voorbeelden van de categorieën zijn beste hotel van Berlijn, beste hotelontbijt van Nederland, het meest romantische hotel van België en het beste hotel voor een wintersportvakantie.

Je kunt HotelSpecials.nl bereiken via de telefoon, via een contactformulier op de website en via WhatsApp. HotelSpecials.nl voert het Certificaat Thuiswinkel Waarborg en je kunt je hotelreservering veilig online betalen.

op 26 februari 2020 bestemming: België / Oostende, reisperiode: februari 2020

Omdat ik niet tevreden ben over het aanbod van jullie en wat voor kamer ik heb gekregen ,en dat ik hier voor 100 % toeslag voor heb moeten betalen. Zeer slechte sevice van Hotel Specials ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 24 februari 2020 bestemming: Nederland / Apeldoorn, reisperiode: mei 2020

Door HotelSpecials werd een superaanbieding gedaan voor verblijf in hotel Vander Valk Apeldoorn .
Na bevestiging van reservatie werd gemeld dat het aanbod een "kennelijke fout " was en zonder boe of ba werd de reservering geannuleerd .
Na klacht verschuilt de firma zich achter de kleine letters van de algemene voorwaarden .Deze firma neemt haar verantwoordelijkheid niet op. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 januari 2020 bestemming: België / hasselt, reisperiode: december 2019

Het hotel waar wij verbleven was het Parkhotel ,het is echt een oud hotel niet verzorgd ,het rook er vermuft.We hadden ook betaald voor een ontbijt die we door omstandigheden niet gekregen hebben,we hadden er wel voor betaald en moesten ergens anders naar toe ,toen we daar kwamen wisten de uitbaters van niets en hebben wij dan maar zelf onze koffie en de rest betaald 2dagen het was wel een triestig ontbijt.Ik hoop dat jullie iets kunnen doen om ons geld terug te krijgen voor ons ontbijt.met vriendelijke groeten. ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Vakantieverhalen / reisverslagen