Schrijf een ervaring over Airbnb en maak kans op mooie prijzen!

Airbnb

Url: https://www.airbnb.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Airbnb

Bij Airbnb kun je overal ter wereld een accommodatie boeken. Het is een plek waar de huurder en verhuurder bij elkaar komen. Of je nou op zoek bent naar een huis voor een weekje in de zon, een appartement voor een stedentrip of een bijzondere accommodatie, het kan allemaal. Mensen die plek over hebben verhuren kamers of hele huizen en bieden je zo een unieke reiservaring aan.

De organisatie Airbnb is gevestigd in San Francisco en is opgericht in 2008. Mensen van over de hele wereld kunnen op deze community-marktplaats een onderkomen boeken, maar ook verhuren. Er zijn accommodaties te vinden in iedere prijsklasse, in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Doordat je een accommodatie huurt bij een particuliere verhuurder, geniet je vaak van een onderkomen tussen de locals. Boeken gaat op verschillende manieren. Sommige verhuurders hebben liever nog contact met de huurder voordat het wordt verhuurd, bij anderen kun je weer direct boeken. De betaling gaat uitsluitend via de website van Airbnb en door middel van het beveiligde betaalsysteem.

Airbnb is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met vragen. Contact opnemen is mogelijk via de website. Indien er urgente zaken zijn kan je ook telefonisch contact hebben.

op 29 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: oktober 2018

Voor een gezinsvakantie is airbnb een absolute afrader. Wellicht dat deze organisatie meer geschikt is voor single reizigers? ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 20 oktober 2018 bestemming: Duitsland, reisperiode: december 2018

De reis heeft niet kunnen plaatsvinden. Beschikbaarheid was geen probleem, reissom niet, via de site van Airbnb contact met de host van het huis, en plots bericht 'uw reservering is gecanceld'. Geen verklaring, niets. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 oktober 2018 bestemming: Nederland / Giethoorn, reisperiode: oktober 2018

Via Airbnb een geheel huisje geboekt van de eigenaar Dick in Giethoorn.
Meneer liet het al afweten, door je voor inchecken meer dan uur te laten wachten...
Bij aankomst een zwaar verwaarloosd huisje, het stinkt, shit zit aan de toilerranden. Dat huisje is voor geen mm in jaren schoon gemaakt. Spiegel in de slaapkamer heeft zoveel smurrie op zich, maar meneer was vergeten dit even schoon te maken....Jeah right!
Verder, er zou een bad in staan...blablablabla. Kan zo uren doorgaan.
Maar goed, als klant van Airbnb trek je aan t kortste eind, ga niet, maar dan ook niet met deze gasten in zee, het enige wat ze zien is dollar tekens en nul komma nul klant vriendelijkheid!
Nooit en nooit meer! Concurrenten zat! Moment dat Airbnb ten onder gaat, jubel ik het toe! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen