Schrijf een ervaring over Airbnb en maak kans op mooie prijzen!

Airbnb

Url: https://www.airbnb.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Airbnb

Via Airbnb kun je overal ter wereld een accommodatie boeken. Het is een plek waar huurder en verhuurder bij elkaar komen. Of je nou op zoek bent naar een huis voor een weekje in de zon, een appartement voor een stedentrip of een bijzondere accommodatie, het kan allemaal. Mensen die plek over hebben verhuren kamers of zelfs hele huizen en bieden je zo een unieke reiservaring aan.

De organisatie Airbnb is gevestigd in San Francisco en is opgericht in 2008. Mensen van over de hele wereld kunnen op deze community-marktplaats een onderkomen huren en verhuren. Er is een ruime keuze aan accommodaties in iedere prijsklasse, in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Doordat je een accommodatie huurt bij een particuliere verhuurder, geniet je vaak van een onderkomen tussen de locals. Boeken gaat op verschillende manieren. Sommige verhuurders hebben liever nog contact met de huurder voordat het wordt verhuurd, bij anderen kun je weer direct boeken. De betaling gaat uitsluitend via de website van Airbnb en door middel van het beveiligde betaalsysteem.

Airbnb is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met vragen. Je kunt hier terecht voor, tijdens en na je verblijf. Contact opnemen is mogelijk via de website en in urgente gevallen is er ook telefonisch contact mogelijk.

op 17 januari 2020 bestemming: Verenigde Staten / Florida keys, reisperiode: maart 2019

Ik heb n huis geboekt en betaald, vervolgens cancels the host: Airbnb laat je in de steek, vliegtickets enz geboekt en je mag het uitzoeken. Er zijn geen andere huizen te huur op die plek ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 januari 2020 bestemming: Zuid-Korea / Seoul, reisperiode: december 2019

Verschrikkelijk platform. Als een 'host' kamer X (een mooie schone kamer) op Airbnb aanbiedt en in werkelijkheid kamer Y (een stinkende kamer met een oranje uitgeslagen toilet en toiletpapier rond het bed) levert, komt hij er mee weg. Ook al maak je foto's van de meest gore taferelen, ze doen er niks mee.

Na het boeken van onze kamers kwamen wij er achter dat Airbnb in Korea eigenlijk illegaal is. In Korea betekent dit dat het lastig is om een zaak tegen te maken, of op een mildere manier mediation in te schakelen als jij als consument en Airbnb er samen niet uitkomen. Wellicht dat zij daarom geen enkele druk ervaren om iets voor je te betekenen.

Bespaar tijd, energie en geluk. Maak geen gebruik van Airbnb! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 8 januari 2020 bestemming: Spanje / Las Negras, reisperiode: februari 2019

De service van airbnb is belabberd. Je kunt ze niet mailen, je kunt ze wel bellen maar de service desk is onbehulpzaam, je moet eerst door een heel irritant security systeem, iedere keer als je belt moet je alles opnieuw uitleggen. Kortom: knudde knudde knudde. Boek nooit iets met airbnb. Ik had een booking, een aanbetaling van 50% gedaan met mijn credit card, ja natuurlijk kon ik dat bewijzen. Maar ik had een typefout gemaakt in mijn email adres. Ze blijven weigeren me te helpen. Waardeloos. Je kunt veel beter via booking.com gaan of zo, nooit problemen mee en wel vriendelijk in de service verlening. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen