Schrijf een ervaring over Airbnb en maak kans op mooie prijzen!

Airbnb

Url: https://www.airbnb.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Airbnb

Via Airbnb kun je overal ter wereld een accommodatie boeken. Het is een plek waar huurder en verhuurder bij elkaar komen. Of je nou op zoek bent naar een huis voor een weekje in de zon, een appartement voor een stedentrip of een bijzondere accommodatie, het kan allemaal. Mensen die plek over hebben verhuren kamers of zelfs hele huizen en bieden je zo een unieke reiservaring aan.

De organisatie Airbnb is gevestigd in San Francisco en is opgericht in 2008. Mensen van over de hele wereld kunnen op deze community-marktplaats een onderkomen huren en verhuren. Er is een ruime keuze aan accommodaties in iedere prijsklasse, in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Doordat je een accommodatie huurt bij een particuliere verhuurder, geniet je vaak van een onderkomen tussen de locals. Boeken gaat op verschillende manieren. Sommige verhuurders hebben liever nog contact met de huurder voordat het wordt verhuurd, bij anderen kun je weer direct boeken. De betaling gaat uitsluitend via de website van Airbnb en door middel van het beveiligde betaalsysteem.

Airbnb is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met vragen. Je kunt hier terecht voor, tijdens en na je verblijf. Contact opnemen is mogelijk via de website en in urgente gevallen is er ook telefonisch contact mogelijk.

op 5 februari 2019 bestemming: Portugal / Porto, reisperiode: juni 2018

Wat een oplichter. Ik kan geen boekingen meer doen omdat ze je paspoort foto willen hebben. Weken lang aan het mailen. Alleen onafgedekte foto's van je paspoort. Ik vertrouw deze organisatie niet met mijn gegevens. Wat een bagger. Niet gebruiken is mijn advies. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 januari 2019 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: mei 2019

Vollidig misleid door een kortingsaanbieding op 6 januari, krijg 25% korting als je binnen 12 dagen boekt!(aktie geldig tot 18 jan!), dus niet!!hier klopt niets van, advertentie is nu geweizigd, na klacht!
Maar iets compensatie? Vergeet het maar!......verhuurder ok👍
Airbnb....heel gladde lieden......altijd een verrassing aan het eind van de rekening....er een heel slecht gevoel aan overgehouden, al de 2e keer!
Vorig jaar over kopie paspoort...ook al een hele vreemde gang van zaken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 januari 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2018

Al jaren boek ik naar volle tevredenheid via Airbnb. Ik vond het al niet zo prettig dat ze mijn creditcard nummer vastlegden maar nu kan ik niet meer boeken zonder mijn IDpas aan twee kanten te fotograferen en word ik geweigerd als ik mijn BSN nummer afdek. Volgens mij kan dit niet volgens de AVG. Bekend is dat dit soort organisaties af en toe gehackt worden. Ik stop met deze organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen