Schrijf een ervaring over Airbnb en maak kans op mooie prijzen!

Airbnb

Url: https://www.airbnb.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Airbnb

Via Airbnb kun je overal ter wereld een accommodatie boeken. Het is een plek waar huurder en verhuurder bij elkaar komen. Of je nou op zoek bent naar een huis voor een weekje in de zon, een appartement voor een stedentrip of een bijzondere accommodatie, het kan allemaal. Mensen die plek over hebben verhuren kamers of zelfs hele huizen en bieden je zo een unieke reiservaring aan.

De organisatie Airbnb is gevestigd in San Francisco en is opgericht in 2008. Mensen van over de hele wereld kunnen op deze community-marktplaats een onderkomen huren en verhuren. Er is een ruime keuze aan accommodaties in iedere prijsklasse, in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Doordat je een accommodatie huurt bij een particuliere verhuurder, geniet je vaak van een onderkomen tussen de locals. Boeken gaat op verschillende manieren. Sommige verhuurders hebben liever nog contact met de huurder voordat het wordt verhuurd, bij anderen kun je weer direct boeken. De betaling gaat uitsluitend via de website van Airbnb en door middel van het beveiligde betaalsysteem.

Airbnb is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met vragen. Je kunt hier terecht voor, tijdens en na je verblijf. Contact opnemen is mogelijk via de website en in urgente gevallen is er ook telefonisch contact mogelijk.

op 1 juli 2020 bestemming: Nederland / Hollandsche Rading, reisperiode: juli 2020

Wij boekten voor 10-12 juni een mooi adres maar kwamen er een dag later achter dat we een week te vroeg hadden gereserveerd. Helaas was dit niet om te boeken omdat dit weekend reeds was volgeboekt. De eigenaar was zeer welwillend om dit kosteloos te annuleren, airbnb niet! € 345,- betaald, € 170,- retour.
Ook na diverse verzoeken om mee te denken om op een andere locatie te reserveren werd niet gereageerd. Nu, anderhalve dag later nog geen enkele reactie. Gezien het feit dat er vele andere slechte ervaringen zichtbaar zijn is het noodzakelijk mensen hiervoor te waarschuwen. Boek dus nooit bij Airbnb, service kent men hier niet! ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 28 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Lanslevillard, reisperiode: juni 2020

Verschrikkelijke organisatie. Reis moeten afzeggen vanwege Covid-19. Aanbetaling gedaan van 171,=. Van verhuurster 60,= terugontvangen. Naar restant kan ik fluiten. Ondanks legitieme reden (Covid-19) verschuilt airbnb zich achter allerlei regeltjes. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 13 juni 2020 bestemming: , reisperiode: juli 2020

Verschrikkelijke organisatie, 200 euro aanbetaling gedaan, en helaas moeten annuleren. Zowel Airbnb als de “ Gastheer” geven aan dat we onze aanbetaling niet terug krijgen.
Oplichterij!! Ze hebben je aanbetaling en je moet maar zien hoe en überhaupt of je het terug krijgt. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen