Schrijf een ervaring over Airbnb en maak kans op mooie prijzen!

Airbnb

Url: https://www.airbnb.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Airbnb

Via Airbnb kun je overal ter wereld een accommodatie boeken. Het is een plek waar huurder en verhuurder bij elkaar komen. Of je nou op zoek bent naar een huis voor een weekje in de zon, een appartement voor een stedentrip of een bijzondere accommodatie, het kan allemaal. Mensen die plek over hebben verhuren kamers of zelfs hele huizen en bieden je zo een unieke reiservaring aan.

De organisatie Airbnb is gevestigd in San Francisco en is opgericht in 2008. Mensen van over de hele wereld kunnen op deze community-marktplaats een onderkomen huren en verhuren. Er is een ruime keuze aan accommodaties in iedere prijsklasse, in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Doordat je een accommodatie huurt bij een particuliere verhuurder, geniet je vaak van een onderkomen tussen de locals. Boeken gaat op verschillende manieren. Sommige verhuurders hebben liever nog contact met de huurder voordat het wordt verhuurd, bij anderen kun je weer direct boeken. De betaling gaat uitsluitend via de website van Airbnb en door middel van het beveiligde betaalsysteem.

Airbnb is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met vragen. Je kunt hier terecht voor, tijdens en na je verblijf. Contact opnemen is mogelijk via de website en in urgente gevallen is er ook telefonisch contact mogelijk.

op 25 november 2019 bestemming: Puerto Rico / San Juan, reisperiode: januari 2019

Ik boekte in april 2019 een kamer bij Airbnb om in januari 2020 een festival te bezoeken in Oud San Juan. De verhuurder beweert hier een kamer aan te bieden maar geeft tot op heden alleen een straat door zonder huisnummer. Ondanks herhaalde verzoek krijg ik geen adres. Er is wel al 300 euro afgeschreven van mijn creditcard. Airbnb reageert tot op heden niet op mijn klacht dat er geen adres bekend is. Het komt allemaal heel onbetrouwbaar over en ik vermoed dat de verhuurder helemaal niet op de afgesproken plek een kamer heeft. Wat nu? Hoe kan het dat airbnb verhuurders accepteert die niet eens een geldig adres opgeven??? Dat is toch absurd. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 19 oktober 2019 bestemming: Nederland, reisperiode: november 2019

Rest betaling kon niet worden gevorderd, ivm nieuwe visacard. Toen hebben we 2 dagen de tijd gehad om dit wel opnieuw te kunnen regelen. Maar ivm vakantie in het buitenland en geen internet bereik lukte dit niet. Wel per e-mail contact gezocht dat we het zo spoedig mogelijk over maken. Maar zonder pardon geannuleerd. Vanuit air bnb ook geen restitutie gekregen van het aanbetaalde bedrag. We konden het doen met een tegoedbon van 150 euro wat totaal niet het bedrag dekt dat we hebben betaald. Nooit meer boeken bij air bnb!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 22 september 2019 bestemming: Ierland / Dublin, reisperiode: september 2018

De verhuurder cancelt de reservatie 2 dagen voor afreis. Dit is ons vorig jaar nog overkomen ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen