Schrijf een ervaring over Airbnb en maak kans op mooie prijzen!

Airbnb

Url: https://www.airbnb.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Airbnb

Via Airbnb kun je overal ter wereld een accommodatie boeken. Het is een plek waar huurder en verhuurder bij elkaar komen. Of je nou op zoek bent naar een huis voor een weekje in de zon, een appartement voor een stedentrip of een bijzondere accommodatie, het kan allemaal. Mensen die plek over hebben verhuren kamers of zelfs hele huizen en bieden je zo een unieke reiservaring aan.

De organisatie Airbnb is gevestigd in San Francisco en is opgericht in 2008. Mensen van over de hele wereld kunnen op deze community-marktplaats een onderkomen huren en verhuren. Er is een ruime keuze aan accommodaties in iedere prijsklasse, in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Doordat je een accommodatie huurt bij een particuliere verhuurder, geniet je vaak van een onderkomen tussen de locals. Boeken gaat op verschillende manieren. Sommige verhuurders hebben liever nog contact met de huurder voordat het wordt verhuurd, bij anderen kun je weer direct boeken. De betaling gaat uitsluitend via de website van Airbnb en door middel van het beveiligde betaalsysteem.

Airbnb is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met vragen. Je kunt hier terecht voor, tijdens en na je verblijf. Contact opnemen is mogelijk via de website en in urgente gevallen is er ook telefonisch contact mogelijk.

op 22 september 2019 bestemming: Ierland / Dublin, reisperiode: september 2018

De verhuurder cancelt de reservatie 2 dagen voor afreis. Dit is ons vorig jaar nog overkomen ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 september 2019 bestemming: Frankrijk / Vialas, reisperiode: september 2019

Vials, castagnols, Cevennes
Verschillende omschrijvingen in de advertentie kloppen niet of zaken worden niet genoemd.
Bijvoorbeeld;
Parkeerplaats is langs de weg en lastig om er te komen, zeer steil en alleen te bereiken met slippende koppeling en rokende banden.
De weg naar de woning toe is zeer smal, op bepaalde plekken onverhard en met hoogteverschillen, mijn voorbumper heeft de grond geraakt en is beschadigd.
De rit naar de woning over deze slechte en nauwe weg kost zeker 15 minuten en wij hebben de weg alleen bij daglicht durven rijden.
In de advertentie staat dat er geen trappen in de woning zijn, dat klopt.
Wat niet klopt is dat je verschillende huizen moet passeren met grote hoogteverschillen en dat je door de tuin van andere bewoners moet lopen.
Volgens onze indruk was het een soort van commune.
Eigenlijk alles in en om de woning was op zijn minst vies en slecht onderhouden.
Zo hingen er in de woning twee vliegensplakstrips vol met vliegen en de horren zaten vast met een paar nietjes en waren dus zo lek als een mandje.
Wij hadden voor 15 dagen geboekt maar zijn na twee nachten weggegaan nadat wij een andere accommodatie hadden gevonden.
Via Airbnb een (gedeeltelijke) restitutie geprobeerd te krijgen, hieraan wilde de verhuurder niet meewerken.
De contacten met Airbnb zelf waren erg goed en heb van hun een bedrag gekregen om tenminste een (klein) deel van de andere accommodatie te betalen. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 1 september 2019 bestemming: België / Ieper, reisperiode: september 2019

Tijdens de reservering werd de betaling geblokkeerd/geweigerd. Na contact met airbnb geen verbetering en nog steeds 'in afwachting van betaling' terwijl dit steeds geblokkeerd wordt. Nu geannuleerd, helaas. geen of foute communicatie tussen de app en de site. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen