Schrijf een ervaring over Airbnb en maak kans op mooie prijzen!

Airbnb

Url: https://www.airbnb.nl/

Type reizen: hotel

Logo van Airbnb

Via Airbnb kun je overal ter wereld een accommodatie boeken. Het is een plek waar huurder en verhuurder bij elkaar komen. Of je nou op zoek bent naar een huis voor een weekje in de zon, een appartement voor een stedentrip of een bijzondere accommodatie, het kan allemaal. Mensen die plek over hebben verhuren kamers of zelfs hele huizen en bieden je zo een unieke reiservaring aan.

De organisatie Airbnb is gevestigd in San Francisco en is opgericht in 2008. Mensen van over de hele wereld kunnen op deze community-marktplaats een onderkomen huren en verhuren. Er is een ruime keuze aan accommodaties in iedere prijsklasse, in 190 landen en meer dan 34.000 steden. Doordat je een accommodatie huurt bij een particuliere verhuurder, geniet je vaak van een onderkomen tussen de locals. Boeken gaat op verschillende manieren. Sommige verhuurders hebben liever nog contact met de huurder voordat het wordt verhuurd, bij anderen kun je weer direct boeken. De betaling gaat uitsluitend via de website van Airbnb en door middel van het beveiligde betaalsysteem.

Airbnb is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met vragen. Je kunt hier terecht voor, tijdens en na je verblijf. Contact opnemen is mogelijk via de website en in urgente gevallen is er ook telefonisch contact mogelijk.

op 25 maart 2020 bestemming: Spanje / los cristianos, reisperiode: februari 2020

Heb reis na 3weken geannuleerd. krijg nu boete van €1237 ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 19 maart 2020 bestemming: Zweden / Granna, reisperiode: juni 2020

Door de corona uitbraak heb ik een boeking gedaan in januari 2020 geannuleerd. Echter door de ongunstige annuleringsvoorwaarden van het bedrijf Novasto (partner Airbnb) krijg ook bij meer dan 2 maanden van tevoren annuleren veel minder dan de helft van je betaling terug. Enige coulance t.a.v. de corona situatie is er niet. Contact met Airbnb is onmogelijk.Deze worden via de website vakkundig afgeserveerd. Buiten Airbnb zijn er gelukkig ook platforms die betere annuleringsvoorwaarden hebben. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 februari 2020 bestemming: Verenigde Staten / Pawtucket, reisperiode: januari 2020

Bijna een week na vertrek uit de Airbnb heeft de host via een sms geprobeerd extra geld (250 dollar) te krijgen door mij valselijk te beschuldigen van roken/gebruik marihuana in het appartement. Hij heeft (uiteraard) geen officiële klacht ingediend bij Airbnb zelf. Na mijn weigering heeft de host deze valse beschuldiging als recensie op mijn profiel geplaatst, zodat ik (maar ook mijn gasten) nu problemen ga (gaan) krijgen bij nieuwe boekingen. Airbnb weigert deze recensie te verwijderen. Airbnb treedt dus niet op tegen hosts die je geld buiten Airbnb proberen te laten betalen en laten je als klant dus volledig in de kou staan. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen