Club Med lanceert nieuw concept op Malediven

Geschreven op 28 november 2014 door Christel

Zonsondergang op de Malediven
Zonsondergang op de Malediven
Op 31 januari 2015 opent Club Med, specialist in all inclusive vakanties, de deuren van een nieuw resort op het eiland Gasfinolhu. Gasfinolhu is een privé-eiland en maakt deel uit van de Malediven. Dit resort ligt op vijf minuten rijden van het Clubdorp Kani van Club Med.

Het resort op Gasfinolhu biedt aan reizigers een eigen villa met privébutler. Vanuit het resort heb je tevens een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan. Er zijn verschillende soorten villa's in het resort. Zo kun je kiezen voor een 'beach' en een 'lagoon' villa, een villa op palen. Daarnaast wordt er ook onderscheid gemaakt tussen een 'sunset' en een 'sunrise' villa, met uitzicht op een opkomende of ondergaande zon. Met de opening van het nieuwe resort biedt Club Med inmiddels veertien bestemmingen aan in Azië. Het nieuwe resort is het meest geschikt voor een romantische droomvakantie.

Alle villa's zijn modern en elegant ingericht. Bovendien zijn het ontwerp en het design 100% ecologisch. Op Gasfinolhu liggen een bar, spa, boutique en een restaurant. Gasten die van sport houden, kunnen op het eiland aan watersport, yoga, fitness en tennis doen.

Nieuws

Artikelen