Club Med maakt speelterrein met Cirque du Soleil

Geschreven op 9 maart 2015 door Anique

Het nieuwe speelpark van Club Med
Het nieuwe speelpark van Club Med
Club Med heeft weer een nieuw concept gelanceerd, waarbij de creativiteit van kinderen en volwassenen centraal staat. Het krijgt de naam Club Med Creative by Cirque du Soleil. De organisatie gaat samen met Cirque du Soleil een samenwerking aan, waarbij een geheel nieuw droomspeelterrein wordt gerealiseerd. Het speelterrein is geïnspireerd op het bekende circusgezelschap.

Het nieuwe speelterrein wordt voor het eerst gebouwd in Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Op het speelterrein kan je deelnemen aan uitzonderlijke activiteiten als acrobatische en artistieke workshops. Ook leer je er veel waarvan je nooit voor mogelijk had gehouden dat je dat zou kunnen.

Onder de acrobatische activiteiten vallen onder andere bungeejumpen, een vliegende trapeze, koorddansen, de trampoline en aerial silk. Er zijn ook diverse artistieke activiteiten als jongleren, dansen, tamboerijn en grime. Er zijn meer dan 25 activiteiten beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen. De begeleiding wordt gedaan door Gentils Circassiens, die worden getraind door Cirque du Soleil en Club Med. Het nieuwe terrein is waarschijnlijk vanaf juni 2015 geopend.

Nieuws

Artikelen