Club Med sluit samenwerkingsverband met Thomas Cook

Geschreven op 21 juli 2015 door Lan

Henri Giscard d'Estaing van Club Med
Henri Giscard d'Estaing van Club Med
Peter Fankhauser, bestuursvoorzitter van Thomas Cook, en bestuursvoorzitter van Club Med, Henri Giscard d'Estaing, hebben vandaag aangekondigd dat de twee organisaties een strategische 3-jarige samenwerkingsverband aangaan.

Samenwerking

De reisorganisaties gaan samenwerken op het gebied van distributie en marketingactiviteiten met mogelijkheid op een samenwerking voor korte als langeafstandsvluchten bestemmingen. Het strategische partnerschap zal voortgebouwd worden op de huidige relatie die Club Med in Frankrijk met Thomas Cook heeft. Met de samenwerking wordt er naar gestreefd om nieuwe klanten aan te trekken in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Noorwegen, Polen, Rusland, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Club Med

Club Med is een reisorganisatie die sinds 1950 gespecialiseerd is in all-inclusive vakanties met het clubdorpen-concept. Club Med hoopt met de samenwerking met Thomas Cook een sterke groei te genereren door de bedrijfsontwikkeling te intensiveren in Europa. Dit willen ze bereiken met behulp van de Thomas Cook verkoopkanalen over de Europese markten. De Club Med vakanties zullen namelijk door de kanalen van Thomas Cook aangeboden worden. In Nederland zal het Neckermann gaan worden die de reizen gaat verkopen. Voor Thomas Cook betekent dit dat ze klanten all-inclusive vakanties kunnen aanbieden en dat ze kunnen profiteren van de sterke positie die Club Med internationaal gezien heeft.

Nieuws

Artikelen