Drie nieuwe Club Med hotels op komst

Geschreven op 29 november 2017 door Paula

Skigebied in Canada
Skigebied in Canada
Club Med opent aankomende jaren drie nieuwe hotels. In 2020 worden er twee nieuwe hotels geopend. Eén hotel hiervan wordt gevestigd in Canada en één hotel op de Seychellen. Daarnaast wordt er in 2021 een hotel geopend in Vietnam.

Het hotel in Canada zal eind 2020 worden geopend. Het ligt in het hart van het bekendste skigebied, op het hoogste punt van Oost-Canada. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht over de rivier Saint Lawrence. Dit wordt het eerst Club Med hotel in Canada en het hotel gaat ongeveer driehonderd kamers aanbieden. Ook wordt er in 2020 een nieuw Club Med hotel geopend op de Seychellen.

In 2021 zal het eerste Club Med hotel in Vietnam worden geopend. Dit hotel gaat Club Med Ho Tram heten en gaat driehonderd kamers aanbieden. Vanuit het hotel heb je een prachtig zeezicht en de gasten van het hotel kunnen gebruikmaken van een privéstrand. Door de combinatie tussen de unieke cultuur, de traditionele kleuren en de bruisende levensstijl van Vietnam, is een verblijf in dit hotel een unieke ervaring.

Nieuws

Artikelen