Nieuw Club Med park in Frankrijk

Geschreven op 7 maart 2017 door Vanessa

Club Med SamoŽns Grand Massif
Club Med SamoŽns Grand Massif
Eind 2017 wordt er in de Franse Alpen een nieuw Club Med resort geopend: Club Med Samoëns Grand Massif. Dit luxe resort is gelegen op 1.600 m hoogte en gaat 420 kamers tellen. Eind 2018 worden daar 45 chalets aan toegevoegd.

Er is jarenlang onderhandeld met verschillende plaatsen, die allen het resort wilden gaan faciliteren. Samoëns heeft deze strijd gewonnen. De plaats ligt in de Vallée du Giffre in de Franse Alpen, in het skigebied van Grand Massif, het vierde grote skigebied van Frankrijk. Dit is een populaire vakantiebestemming, zowel in de zomer als in de winter. Omdat veel activiteiten worden uitgevoerd door lokale aanbieders is het belang voor de lokale economie groot. Dit project creëert 400 directe banen en zelfs meer indirecte banen.

Omdat het resort op slechts één uur afstand ligt van Geneve Airport worden er veel internationale klanten verwacht. Het nieuwe resort is ingericht voor families met kinderen vanaf 4 maanden tot 17 jaar oud en heeft veel sport, wellness en culturele activiteiten. Het resort is zowel in de winter als in de zomer geopend.

Nieuws

Artikelen