Club Med

Url: https://www.clubmed.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Club Med

Club Med is in 1950 opgericht en is ontstaan vanuit het idee dat buitensport en natuurvakanties goed gecombineerd kunnen worden met een ontspannen sfeer. Dit zorgt voor een unieke ervaring. De reisorganisatie beschikt over verschillende luxe resorts, die clubdorpen worden genoemd. De 80 clubdorpen bevinden zich over de hele wereld: in Europa, Afrika, Azië, de Antillen, het Caraïbisch gebied, Australië, Midden– en Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en de Stille Oceaan.

Het eerste clubdorp werd geopend op het Spaanse Mallorca en was nog vrij eenvoudig. De vakantiegangers sliepen in hutten op het strand en deelden de voorzieningen. Inmiddels zijn de hutten vervangen door moderne stenen gebouwen met eigen voorzieningen. Gasten van Club Med verblijven op verbluffende locaties in mooie kamers en suites met verschillende comfortlevels. Door de jaren heen zijn er vele dorpen bijgekomen. Dit zijn allen vakantieresorts die gericht zijn op het luxe segment van de vakantiemarkt.

Bij Club Med is alles bij je verblijf inbegrepen en beleef je echt een vakantie zonder zorgen. Veel mensen zien Club Med als het eerste bedrijf met een all-inclusive hotelformule. Je kunt verschillende geweldige ervaringen verwachten, zoals een actieve wintersportvakantie, heerlijke vakanties op verre bestemmingen en prachtige cruises. Elk resort van Club Med biedt vele diensten en activiteiten aan in één pakket. Denk hierbij aan de overnachtingen, maaltijden, gebruik van alle faciliteiten, wellness, sport, entertainment, excursies en activiteiten.

Enkele resorts bieden ook een total all-inclusive aan waarbij ook alle alcoholische dranken inbegrepen zijn. De clubdorpen worden steeds populairder bij gezinnen. De meeste clubdorpen hebben een kinderopvang en organiseren de hele dag activiteiten om de kinderen bezig te houden. Deze worden georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen. Enkele resorts zijn alleen toegankelijk voor volwassenen en hebben geen kinderprogramma. Het personeel van Club Med staat bekend als de G.O's, wat voor Gentil Organisateur staat en vriendelijke organisator betekent. Zij staan aan dag en nacht voor je klaar. De internationale medewerkers willen jou, de G.M (Gentil Member), een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Club Med. U kunt bij ons de reizen van Club Med boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

Ervaringen met Club Med

Club Med krijgt gemiddeld een 6,5
op basis van 12 ervaringen:

6,5 + Ervaring delen
op 4 augustus 2023 bestemming: Italië / Cefalu, reisperiode: mei 2023

Echt ultiem genoten van dit prachtige Resort! Eten was onvoorstelbaar goed, het team ter plaatse verwelkomde ons als goede vrienden en ik heb me geen moment verveeld met het aanbod aan acitiviteiten. Ga ook Club Med ervaren!

  • Algemeen 10
op 16 november 2022 bestemming: Seychellen / Seychellen, reisperiode: april 2022

Fan-tas-tisch! Exclusieve bestemming (Resort op een prive eiland) in combinatie met een uitgebreid sportprogramma en eten op hoog niveau! Een droom die uitkwam.

  • Algemeen 10
op 28 mei 2022 bestemming: Dominicaanse Republiek / Punta Cana, reisperiode: mei 2022

Slechte service, onvriendelijk personeel, slechte service hygiëne staat niet hoog op de vaandel, veel te dure excursies, elke avond zelfde liedjes (zelfde playlist zelfs zelfde volgorde)

  • Algemeen 1
op 9 december 2019 bestemming: Marokko / Agadir, reisperiode: december 2019

De club is dringend aan vernieuwing toe. Vorig jaar waren we hier ook en was de club natuurlijk ook al verouderd maar het eten, de service (restaurant en kamerschoonmaak) waren heel goed. Dit jaar was het een fiasco! Elke avond hoofdzakelijk tajines terwijl dit vorig jaar slechts op de oriëntaalse avond was waardoor het saai werd (steeds dezelfde groeten, courgettes, aubergines en wortelen). Marokkaanse obers hebben meer oog voor hun collega's dan voor de klanten... Tafeltjes zo versleten dat ze wiebelen en er servettes onder de poten moeten. Kamer: vloer werd niet gedweid want papiertje in een hoek bleef er 4 dagen liggen, zeepje en cleenex werd niet aangevuld wanneer op, laatste dag bestolen voor 20 euro, helaas pas ontdekt op de luchthaven. Leeslampje boven bed kapot, deur sleepte over de vloer, etc...

  • Algemeen 5
op 14 oktober 2019 bestemming: Italië / Ragusa, reisperiode: oktober 2018

De rit naar clubmed was ronduit gevaarlijk door de chauffeur, daar waar je 50 km mocht reed de chauffeur minimaal 130 , op plaatse met een dubbele doorgetrokken streep en inhaalverbod ging hij gewoon met 130 in halen. Op het park zelf werden wij elke nacht half 2, 3 uur half 4, ga maar door slechts door dronken mensen wakker geschreeuwd, dit is een familie park, geen disco centrum, laten we dan maar niet over de harde muziek hebben,werkelijk tot in de wijde omgeving te horen. Positief was het heerlijke eten, vriendelijke mensen in het restaurant. Negatief waren de mensen bij de receptie en de bar. Dan is mijn jas gestolen. Park zag er erg netjes uit, aan het strand was het genieten

  • Algemeen 6
op 20 juli 2019 bestemming: Frankrijk / Opio, reisperiode: juli 2018

Verschrikkelijke locatie. Op zaterdag en zondag komen enkele honderden mensen een dagje dit resort bezoeken. Zo ontzettend druk. Overal eten op de grond. Een grote eetschuur. Wij gaan een paar dagen eerder naar huis. Service is slecht en onpersoonlijk. Jammer..... want we hebben we goede ervaringen met club med maledives.

  • Algemeen 2
op 12 juli 2017 bestemming: Frankrijk / Palmyre, reisperiode: juli 2017

Fantastische / inzet/ aandacht/ ambiance door het GO team met bijzondere vermelding voor "tonton Willy", Julien van de tennis, khassim. Maar het ganse team was outstanding.

  • Algemeen 9
op 18 mei 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: mei 2017

Wij hadden om zoveel mogelijk comfort te hebben de mooiste suite geboekt. Uiteraard zou daar ook airco in zitten, maar de praktijk bleek anders. De airco was uitgezet en de hotelmanager wilde deze ook niet aanzetten. Op de kamer werd het gemiddeld 28 graden en we hadden geen enkele mogelijkheid om de kamer te koelen. Het feit dat ik zwanger ben en we met een baby van 15 maanden reisden maakte ze niks uit. De airco bleef uit. Ook club med Nederland was niet bereid ons te helpen ondanks meerdere telefoontjes. Verder slecht onderhouden allemaal en eten was ook niet om over naar huis te schrijven.

  • Algemeen 4
op 26 januari 2017 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: december 2016

Wat een heerlijke plek om een weekje te vertoeven. Ondanks dat het park wel wat onderhoud kan gebruiken krijgt het van mij toch een 9. Ik vind het concept ideaal, vooral het eten is er uitstekend. Ook de combinatie van vakantie en toch actief bezig zijn vind ik fijn. Dit was onze eerste keer Club Med maar de kans is groot dat wij nog meer parken gaan ontdekken!

  • Algemeen 9
op 23 januari 2016 bestemming: Maleisië, reisperiode: juli 2013

Mooie plaats. Top verzorging. Resort wel wat verouderd en met name de kamers , accommodatie niet 5 sterren waardig.

  • Algemeen 7
op 14 juli 2011 bestemming: Turkije, reisperiode: juli 2010

Club Med, veel te duur voor wat je krijgt,
De zeilboten zijn verouderd, en niet meer van nu, terwij de prijzen dat wel zijn.
De vaar route is goed, daar kan weinig aan veranderen, mooi weer en een diversiteit van mede reizigers aan boord.
Je hebt wel wind nodig om de zeilen, in hoog zomer is dat er niet altijd dus op de motor.
Eten zijn standaard buffeten, en springen er niet uit, waarin onderscheid club Med zich nog, dat was vroeger veel beter ook deze reis die wij nu voor de tweede keer maken De eerste was 9 jaar terug, in dat opzicht gaat club med en de reis achteruit.
Helaas
Wij zoeken nu naar andere boten of cruises
Groet Henk

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 4
  • Prijs / kwaliteit 4
op 8 april 2008 bestemming: Bahamas, reisperiode: juli 2007

Wij hebben echt een geweldige huwelijksreis gehad op de Bahamas. In het park van Club Med is alles goed geregeld, het eten is echt overheerlijk en de activiteiten zijn goed georganiseerd. We hebben een excursie gemaakt (boottocht bij ondergaande zon) en dat was een geweldige ervaring.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen