Nieuw resort Club Med op de Dominicaanse Republiek

Geschreven op 8 maart 2019 door Demi

Caribbean Paradise kamer Club Med
Caribbean Paradise kamer Club Med
Club Med opent in december 2019 een nieuw resort op de Dominicaanse Republiek. Het resort genaamd Club Med Michès Playa Esmeralda is het eerste resort dat geopend wordt in Michès. Het resort is onderdeel van een van de meest exclusieve resorts van Club Med wereldwijd. 
 
Het nieuwe resort van Club Med bedraagt 93 hectare en staat voor een luxe-ervaring met de bekende Club Med sfeer. Michès Playa Esmeralda is onder te verdelen in vier verschillende miniresorts afgestemd op de behoeften van gasten. De volgende vier miniresorts zijn te vinden in Michès Playa Esmeralda: Explorer Cove, Caribbean Paradise, Emerald Jungle en Archipelago. De Explorer Cove is gericht op families met kinderen. De kamers bevinden zich dan ook bij alle sport- en kinderactiviteiten en bij de kinderclubs. Je kan binnen dit miniresort ook kiezen voor La Perla, hierbij zijn enkel familiesuites en penthouse familiesuites te boeken. Caribbean Paradise ligt in het centrum van het resort en heeft een Caribische sfeer. De Emerald Jungle is exclusief voor volwassenen. Hier kan je tot rust komen midden in de natuur. De kamers zijn dichtbij de spa, fitnessfaciliteiten en het zen zwembad. Als laatste is er het miniresort Archipelago. Dit miniresort richt zich vooral op koppels en is alleen voor volwassenen. Hier kan je samen genieten van een oceaanuitzicht en zwemmen in je privé-zwembad.

Het hele resort heeft een uitstraling die geïnspireerd is door de schoonheid van Michès. In slechts een uur ben je vanaf de internationale luchthaven van Punta Cana al in Michès

Nieuws

Artikelen