Djoser Family

Url: https://www.djoser.nl/familiereizen/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: familiereizen

Logo van Djoser Family

Djoser Family is gespecialiseerd in (verre) groepsreizen waarbij speciaal aandacht is besteed aan het reizen met kinderen. Je ervaart het gemak van een groepsreis en kunt rekenen op enthousiaste en deskundige reisbegeleiding. Bovendien is het vervoer en verblijf uitstekend geregeld voor je. Maar je hebt ook de voordelen van een individuele vakantie: je hebt namelijk voldoende vrijheid om er zelf met je gezin op uit te trekken. Je maakt kennis met andere mensen, culturen en natuur.

Veel reizen van Djoser Family zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar er zijn ook enkele uitdagende reizen die vanaf 10 of 16 jaar te maken zijn. Over het algemeen bestaan de groepen uit in totaal 16 personen. Er zijn evenveel eenoudergezinnen als tweeoudergezinnen die deelnemen. Bij de vertrekdata van elke reis staat welke leeftijdscategorie voor de reis is geselecteerd. Het is wel aan te raden om goed te letten op de bestemming en activiteiten als je met jongere kinderen op reis wilt. Zo kun je met jonge kinderen bijvoorbeeld beter rondreizen in Egypte of Thailand dan een safarireis te maken in Afrika.

Djoser Family is onderdeel van Djoser en is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Deze reisorganisatie heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van rondreizen over de hele wereld. Djoser organiseert meerdere malen per jaar informatiedagen. Tijdens deze dagen kan je je door medewerkers en reisbegeleiders laten informeren over reizen van de organisatie. Ook kan je inspiratie opdoen. Toegang is gratis, wel moet je je even aanmelden.

Riksja Family
9,0
op basis van 101 reviews

1 consumenten award

Riksja Family won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 12 september 2019 bestemming: Egypte, reisperiode: augustus 2019

Met fijne mensen een fantastisch mooi en bijzonder land leren kennen, mede door onze alleswetende gids en begeleider Ahmed!

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Een geweldige reis waarin we prachtige dingen hebben gezien. Nederlandse geschiedenis, het leven met Nelson Mandela, prachtige natuur, veel avontuurlijke uitstapjes (ziplinen, gamedrives, hangbruggen) en natuurlijk de Big Five gespot. Goed verzorgd, goede hotels, leuke groep dus voor ons gezin een super vakantie!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Prachtige reis waarin alle hoogtepunten van Thailand aanbod komen! Zowel het bruisende Bangkok, het spannende ziplinen in Chiang Mai als de idyllische eilanden Koh Samui en koh Phi Phi! Ideale reis om samen met kinderen te doen. Elke dag stond er wel iets leuk voor hen op het programma!!!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2019 bestemming: Namibië / Familie rondreis, reisperiode: augustus 2019

Schitterende reis met uitstekende gids (Alex). Precies het goede ritme voor een familiereis. Avontuurlijk in een 4x4 Landcruiser met tent op dak, dicht bij wild-life en één met de natuur, fijn gezelschap. Kortom een onvergetelijke ervaring !

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2019

Fantastische reis. Programma zat goed in elkaar. Afwisselend en veel mooie, leuke en bijzondere activiteiten. Alles was prima geregeld. Heel ontspannen.

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: augustus 2019

Interessante en gevarieerde rondreis, goede reisbegeleider, fijne groep families, ideaal dat groepsactiviteiten afgewisseld worden met individuele gezinsactiviteiten, jong en oud in ons gezin vond het een heel toffe reis.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / San Francisco, reisperiode: augustus 2018

Alles was top. Zuidwest USA is natuurlijk geweldig mooi maar Djoser heeft de reis goed in elkaar gestoken met goede afwisseling van hotels en tentjes. Het is een actieve vakantie, er wordt veel gereisd en gehiked en dus wordt er zoveel mogelijk gezien. Mijn kinderen zijn 16 plus en dat vind ik de perfecte leeftijd voor deze reis. Maar dat hetnog veel meer dan goed was, lag helemaal aan onze 2 reisbegeleidsters: Val en Jess, die perfect eten voor ons maakten, ons perfect op alle bestemmingen brachten, die geweldig goed gehumeurd waren (ondanks 11 pubers in 1 Van) en die ons naar onwaarschijnlijk mooie plekken zelfs buiten het programma meenamen. Ik ben een week terug en mis deze reis nog elke dag. Ik zou direct nog een grote reis bij Djoser willen doen als ik zulke goede begeleiding erbij kreeg!

  • Algemeen 10
op 21 augustus 2019 bestemming: Thailand / Voorburg, reisperiode: augustus 2019

We hebben een prachtige familierondreis van twee weken door Thailand gemaakt onder leiding van een zeer enthousiaste en positief ingestelde reisleidster. Thaiboksen, floaten, ziplining, snorkelen, Thaise massage, olifanten verzorgen, tempels, tuktuk, boottochten, fietstochten, wandelingen in de natuur, zwemmen, relaxen in de hangmat of op het strand: het kon allemaal!

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2019

Cuba is een veelzijdig, bijzonder land. Een land van tegenstellingen, muziek, weinig verkeer, simpel eten, alles komt goed, koffie, tabak en veel rum.
De natuur is overweldigend mooi, heerlijk weer en de mensen zijn zeer vriendelijk. Er heerst schaarste en dat is zichtbaar in winkels, vervallen gebouwen bijvoorbeeld buiten het centrum van Havana en de mensen zijn arm maar dat maakt het land ook uniek. Cubanen maken er het beste van, houden van het leven, hun land, Fidel en Che en hun muziek. Waar je muziek hoort zie je de mensen dansen. Maar ook het communisme is nog merkbaar in alles. M
Trinidad is erg mooi met zijn gekleurde huizen maar ook de vallei bij de Mogotes waar we een mooie wandeltocht hebben gedaan o.l.v. een plaatselijke gids.
Het bountyeiland Cayo Levisa met zijn hagelwitte stranden, blauwe zee en nauwelijks toeristen. Heerlijk! Een mooie jungletocht naar watervallen en meertjes o.l.v. een inspirerende Cubaanse gids die veel weet over de natuur.
Niet alles is even goed geregeld en er is niet altijd warm water maar dat doet niets af aan de charme van dit land.
Cuba is echt een aanrader, een uniek land nog niet plat gelopen door toeristen.
We hebben een fantastische reis gehad mede door de plaatselijke gidsen en de Cubaanse reisleider.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2019

Sri lanka is een prachtig veelzijdig land op een relatief klein oppervlakte. Hierdoor zijn de reis afstanden kort . Djoser heeft een afwisselend programma in mooie hotels.Veel gezien ,van tempels tot natuur reservaten ,strand en stad. De reisbegleiding was ook top (liesbeth).

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws