Schrijf een ervaring over Djoser Family en maak kans op mooie prijzen!

Djoser Family

Url: https://www.djoser.nl/familiereizen/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: familiereizen

Logo van Djoser Family

Djoser Family is gespecialiseerd in (verre) groepsreizen waarbij speciaal aandacht is besteed aan het reizen met kinderen. Tijdens de groepsreizen van Djoser Family word je begeleid door deskundige reisbegeleiding, maar behoud je de vrijheid om zelf met je kinderen erop uit te trekken. Er is wel een vast reisprogramma vastgesteld voor alle groepsreizen, maar op een aantal plekken is er genoeg tijd om je eigen plan te trekken.

Veel reizen van Djoser Family zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar er zijn ook enkele uitdagende reizen die vanaf 10 of 16 jaar te maken zijn. Over het algemeen bestaan de groepen uit totaal 16 personen. Er zijn evenveel eenoudergezinnen als tweeoudergezinnen die deelnemen. Bij de vertrekdata van elke reis staat welke leeftijdscategorie voor de reis is geselecteerd. Het is wel aan te raden om goed te letten op de bestemming en activiteiten als je met jongere kinderen op reis wilt. Zo kun je met jonge kinderen bijvoorbeeld beter rondreizen in Egypte of Thailand dan een safarireis te maken in Afrika. De leeftijd van de kinderen die meegaan met de reis zijn ook aangegeven bij de vertrekdata van de reizen.

Djoser Family is onderdeel van Djoser en is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Deze reisorganisatie heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van rondreizen over de hele wereld. Djoser organiseert meerdere malen per jaar informatiedagen. Tijdens deze dagen kan je je door medewerkers en reisbegeleiders laten informeren over reizen van de organisatie. Ook kan je inspiratie opdoen. Toegang is gratis, wel moet je je even aanmelden.

8,9
op basis van 99 reviews

1 consumenten award

Riksja Family won in 2016 de Reisgraag award
Lees meer
op 5 december 2018 bestemming: IndonesiŽ / Java Bali, reisperiode: juli 2018

Afgelopen zomer de family reis Java Bali gemaakt met ons gezin! Een dikke 10 voor Djoser! Super leuk programma voor zowel de jonge als de oudere kids. Fijne grote bus en ook de hotels goed verzorgd. Leuke enthousiaste reisbegeleider en gids mee op de reis.
Hoogtepunt was toch wel de borobodur en de bromo vulkaan! Vlucht was met Qatar airways ook een prima vlucht!

  • Algemeen 10
op 9 september 2018 bestemming: China / rondreis, reisperiode: juli 2018

Alles was top geregeld met een geweldige gids . alles klopte

  • Algemeen 10
op 7 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Java/Bali, reisperiode: augustus 2018

Bijzonder mooie reis. Prima hotels en uitstekende reisbegeleiding.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws