Schrijf een ervaring over BBI Travel en maak kans op mooie prijzen!

BBI Travel

Url: https://www.bbi-travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van BBI Travel

BBI Travel is opgericht in 1963 en is begonnen met de verkoop van reizen naar Ierland. Dit familiebedrijf is een van Nederlands oudste reisorganisaties. Het aantal landen is in de loop der jaren flink uitgebreid. Inmiddels behoren ook Scandinavië, IJsland, Canada, Groenland, Antarctica en de Færøer Eilanden tot de bestemmingen. Verder vertegenwoordigt BBI Travel de gerenommeerde Noorse rederij Hurtigruten. In samenwerking met de rederij worden verschillende reizen en expedities naar onder andere Spitsbergen en Groenland aangeboden. De reisorganisatie is ontstaan uit liefde voor het sportvissen en ook dit behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden.

Bij reisorganisatie BBI Travel zijn er diverse mogelijkheden voor het invullen van je vakantie. Zo kun je kiezen voor auto- en busrondreizen, scheepsreizen en camperreizen maar wordt er ook aan de sportieveling gedacht. Er zijn bijvoorbeeld wintersportvakanties en actieve reizen te boeken. Verder worden er verschillende accommodaties aangeboden, variërend van appartementen tot luxe villa's. Voor elke bestemming is het mogelijk om een last minute aanbieding te boeken voor een leuke prijs. Eenmaal aangekomen op de bestemming ga je natuurlijk het land verkennen. Je kunt hier op bijzondere manieren kennis mee maken door het ruime aanbod aan excursiemogelijkheden. Je reis is bij BBI Travel in goede handen, want kwaliteit staat bij deze organisatie in het vaandel.

Het hoofdkantoor van BBI Travel is gelegen in Eelde. Op afspraak kun je hier langskomen om advies te vragen of meer informatie te krijgen. De medewerkers van BBI Travel hebben zelf ook de bestemmingen bezocht en hebben hierdoor de nodige kennis om je van dienst te zijn. BBI Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zo kun je met een gerust hart je vakantie boeken bij deze reisorganisatie.

op 25 juli 2019 bestemming: Ierland, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een mooie reis gehad, maar vonden de accomodaties, B&B's, ondermaats en ook qua ligging altijd erg achteraf. Voor deze prijs hadden wij betere accomodaties verwacht. Wij hebben relatief laat geboekt en kregen alternatieve B&B's aangeboden. Ik zou bij een volgende boeking bij BBI Travel beter opletten of de B&B's en de ligging ervan geschikt zijn. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 10 november 2017 bestemming: IJsland / Reykjavík, reisperiode: november 2017

Perfecte timing, veel geluk gehad met het weer. Goed georganiseerd met elke dag een andere excursie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 juli 2016 bestemming: IJsland / Zeist, reisperiode: juli 2016

Wij beleven een perfecte reis naar IJsland. De contacten vooraf met BBI waren zeer positief. Altijd ontvangen wij snel en adequaat antwoord op onze vragen, ook tijdens onze reis. De reisbescheiden waren heel duidelijk en uitgebreid. Wij hebben fantastische cottages met vaak mooi uitzicht en soms een hot tub op het terras. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Hebben we ook nog bijna de hele tijd mooi weer :-). Wij kunnen iedereen aanraden een reis bij BBI travel te boeken. Mochten wij wederom een bestemming uit het pakket van BBI kiezen, boeken wij zeker weer bij deze reisorganisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen