Schrijf een ervaring over BBI Travel en maak kans op mooie prijzen!

BBI Travel

Url: http://www.bbi-travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van BBI Travel

BBI Travel is opgericht in 1963 en begon met de verkoop van reizen naar Ierland. In 1968 is Scandinavië erbij gekomen, gevolgd door IJsland, Canada, Groenland, Antartica en de Færøer Eilanden. Ook vertegenwoordigt BBI Travel ook de Noorse rederij Hurtigruten. Het allernieuwste concept is Hurtigruten Cultural Sailing. Speciaal voor iedereen die gek is op kunst, cultuur en muziek. Je bezoekt verschillende lezingen, proeverijen en mini concerten. De reisorganisatie is ontstaan uit liefde voor het sportvissen en ook dit behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden.

BBI Travel biedt veel verschillende soorten reizen aan. Zo kun je kiezen voor auto- en busrondreizen, scheepsreizen, camperreizen maar ook bijvoorbeeld een wintersport behoort tot de mogelijkheden. Ook worden er verschillende accommodaties aangeboden, die variëren van simpele appartementen tot luxe villa's. Weet je nog niet precies waar je naartoe wilt? BBI Travel heeft voor elke bestemming verschillende aanbiedingen. Zo kun je ook lastminute nog een geweldige vakantie boeken voor een leuke prijs. Eenmaal aangekomen op de bestemming ga je natuurlijk het land verkennen. Er zijn veel excursiemogelijkheden te boeken bij BBI Travel, waardoor je op bijzondere manieren kennis maakt met de omgeving.

Het hoofdkantoor van BBI Travel is gelegen in Eelde. Hier kun je uitsluitend op afspraak langskomen om advies te vragen of meer informatie te krijgen. De medewerkers van BBI Travel hebben zelf ook de bestemmingen bezocht en weten er veel van.

op 10 november 2017 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: november 2017

Perfecte timing, veel geluk gehad met het weer. Goed georganiseerd met elke dag een andere excursie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 juli 2016 bestemming: IJsland / Zeist, reisperiode: juli 2016

Wij beleven een perfecte reis naar IJsland. De contacten vooraf met BBI waren zeer positief. Altijd ontvangen wij snel en adequaat antwoord op onze vragen, ook tijdens onze reis. De reisbescheiden waren heel duidelijk en uitgebreid. Wij hebben fantastische cottages met vaak mooi uitzicht en soms een hot tub op het terras. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Hebben we ook nog bijna de hele tijd mooi weer :-). Wij kunnen iedereen aanraden een reis bij BBI travel te boeken. Mochten wij wederom een bestemming uit het pakket van BBI kiezen, boeken wij zeker weer bij deze reisorganisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 februari 2016 bestemming: Ierland / Dublin, reisperiode: oktober 2015

Het klopte allemaal. Dat is vertrouwen ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen