Schrijf een ervaring over BBI Travel en maak kans op mooie prijzen!

BBI Travel

Url: https://www.bbi-travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van BBI Travel

BBI Travel is opgericht in 1963 en is begonnen met de verkoop van reizen naar Ierland. Dit familiebedrijf is een van Nederlands oudste reisorganisaties. Het aantal landen is in de loop der jaren flink uitgebreid. Inmiddels behoren ook Scandinavië, IJsland, Canada, Groenland, Antarctica en de Færøer Eilanden tot de bestemmingen. Verder vertegenwoordigt BBI Travel de gerenommeerde Noorse rederij Hurtigruten. In samenwerking met de rederij worden verschillende reizen en expedities naar onder andere Spitsbergen en Groenland aangeboden. De reisorganisatie is ontstaan uit liefde voor het sportvissen en ook dit behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden.

Bij reisorganisatie BBI Travel zijn er diverse mogelijkheden voor het invullen van je vakantie. Zo kun je kiezen voor auto- en busrondreizen, scheepsreizen en camperreizen maar wordt er ook aan de sportieveling gedacht. Er zijn bijvoorbeeld wintersportvakanties en actieve reizen te boeken. Verder worden er verschillende accommodaties aangeboden, variërend van appartementen tot luxe villa's. Voor elke bestemming is het mogelijk om een last minute aanbieding te boeken voor een leuke prijs. Eenmaal aangekomen op de bestemming ga je natuurlijk het land verkennen. Je kunt hier op bijzondere manieren kennis mee maken door het ruime aanbod aan excursiemogelijkheden. Je reis is bij BBI Travel in goede handen, want kwaliteit staat bij deze organisatie in het vaandel.

Het hoofdkantoor van BBI Travel is gelegen in Eelde. Op afspraak kun je hier langskomen om advies te vragen of meer informatie te krijgen. De medewerkers van BBI Travel hebben zelf ook de bestemmingen bezocht en hebben hierdoor de nodige kennis om je van dienst te zijn. BBI Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zo kun je met een gerust hart je vakantie boeken bij deze reisorganisatie.

op 6 april 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: maart 2020

Deze reisorganisatie geeft slecht en misleidend advies. Ze zijn niet bereid mee te denken met hun reizigers.

Wij hadden een vakantie naar IJsland geboekt. We zijn (ondanks de naderende coronacrisis) naar ijsland gereisd, omdat de organisatie zei dat er geen reden was om niet te gaan. 2 dagen later kwam vanuit Buitenlandse Zaken het advies alle niet noodzakelijke reizen af te breken.
We weten dat ze het geld voor de huurauto en de niet gebruikte accommodaties terug hebben gekregen, maar ze steken het allemaal in eigen zak.
BBI zegt nu dat het onze eigen keuze is geweest te gaan, en dat we ook kosteloos hadden kunnen omboeken. Maar vooraf hebben ze dit niet gezegd.

Wij voelen ons dus misleid en zelf een beetje opgelicht.
Ik raad iedereen af hier een reis te boeken! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 maart 2020 bestemming: Ierland, reisperiode: april 2020

Absoluut geen transparante informatie betreft annuleren met de ANVR voorwaarden, blijk je camperhuur te hebben en vervolgens wordt dit nergens vermeld.

Via mail contact eerst gehad voor informatie over annuleren wordt dit ook niet vermeld, bij vervolg mail ook weer niet.
Vervolgens krijgen wij de annuleringsnota en nemen gelijk contact op dat deze niet klopt.
Hier nog druk mee bezig en nog geen 24 uur later wordt voor onze vertrekdatum vermeld dat je een tegoedvoucher kan krijgen voor je betaalde reissom.
Nee hier hebben wij geen recht meer op omdat wij al geannuleerd hebben!

Totaal niet met de klant mee willen denken en geen 1% blijk van coulance.
Nee wij zijn ons geld kwijt.

Deze klant zijn jullie dus absoluut kwijt!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 25 juli 2019 bestemming: Ierland, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een mooie reis gehad, maar vonden de accomodaties, B&B's, ondermaats en ook qua ligging altijd erg achteraf. Voor deze prijs hadden wij betere accomodaties verwacht. Wij hebben relatief laat geboekt en kregen alternatieve B&B's aangeboden. Ik zou bij een volgende boeking bij BBI Travel beter opletten of de B&B's en de ligging ervan geschikt zijn. ... Lees meer

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen