France Comfort

Url: https://www.francecomfort.com/nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van France Comfort

De reisorganisatie France Comfort is opgericht in 2004 en is de reisspecialist als je op zoek bent naar een vakantiehuis met comfort in Midden- en Zuid-Frankrijk. Deze huizen bevinden zich in de streken Provence, Dordogne, Languedoc en de regio Poitou-Charentes. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de huizen en parken in het beheer van France Comfort zijn. De organisatie staat voor luxe en schone vakantiehuizen voorzien van alle gemakken. Daarnaast zijn er veel faciliteiten te vinden op de parken van de organisatie en wordt je aangesproken in je eigen taal.

Op de website vind je de vakantiewoningen en parken voorzien van foto’s en uitgebreide informatie. Neem een kijkje bij de vakantiehuizen met privé zwembad als je op zoek bent naar meer privacy en een verfrissende duik wil nemen in je eigen zwembad. De meeste vakantieparken zijn voorzien van een (verwarmd) zwembad, fietsverhuur, sportvelden en speeltuinen en in de zomer kunnen de kinderen genieten van animatie.

Verder biedt France Comfort vakantiehuizen aan die dichtbij een golfbaan zijn gelegen of in een wijnregio in de Dordogne, de Provence of de Languedoc liggen. Ook zijn er vakantiewoningen waar je hond welkom is. Raadpleeg de blogpagina voor aanvullende informatie over de vakantieparken en bezienswaardigheden in de omgeving. Een groot pluspunt van France Comfort is dat er op ieder park een Nederlandstalig team beschikbaar is voor al je vragen.

Ervaringen met France Comfort

France Comfort krijgt gemiddeld een 4,0
op basis van 1 ervaring:

4,0 + Ervaring delen
op 20 oktober 2023 bestemming: Frankrijk / Lanzac, reisperiode: augustus 2023

Na een lange drukke reis aangekomen bij receptie om in te checken. Was allemaal goed gegaan maar tussen neus en lippen door werd er gezegd dat er 1 douche stuk was. Hier waren we natuurlijk niet blij mee. We moesten maar met hoofdkantoor contact opnemen voor compensatie. De regeling was gelukkig snel geregeld, maar achteraf heeeel veeeeel gezeik mee gehad. Ze hadden maar de helft overgemaakt wat was afgesproken omdat het hoofdkantoor dacht dat de douche na 2 dagen al was gemaakt maar dat was niet zo.
Ze kregen of maakte gebruik van verkeerde informatie. Dit meerdere keren uitgelegd per e-mail. Tig-keer gebeld met hoofdkantoor, kreeg je iemand van de receptie aan de lijn die een terugbel verzoek neerlegde maar ben nooit gebeld. Denk dat ze geen telefoon hadden om te bellen. Het was trouwens zeer lastig om een telefoonnummer te achterhalen van deze maatschappij. Of ze bang zijn om telefoontjes te krijgen.
De kleine mankementen die we in huis hadden waren snel opgelost, alleen de laatste week hadden we zelf bij het huisje een groen (vies) zwembad wat natuurlijk jammer was.
Het park heeft heeft zeker potentie als je kijkt naar het algemene zwembad met mooi uitzicht. Het kleinschalige trok ons aan. Helaas voor ons geen FranceComfort dit door de houding en communicatie metname vanuit hoofdkantoor. Heeeel jammer! ... Lees meer

  • Algemeen 4