Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt hier allerlei soorten vakanties boeken. Van zonvakantie tot stedentrip en van verre reizen tot rondreizen. TUI had voor 1 oktober 2015 nog de naam Arke, dit bedrijf werd in 1956 opgericht. In het vakantieaanbod van TUI kun je bestemmingen over de hele wereld vinden en er komen nog steeds bestemmingen bij. Hierdoor vind je altijd een vakantie die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld op een 16-daagse safari in Tanzania, een all-inclusive hotel boeken op Kaapverdië, op wintersport gaan in Val Chaviere of kiezen voor een van de sportreizen die de organisatie aanbiedt. Bij iedere accommodatie/ reis staan duidelijk de faciliteiten, kamers, foto’s en overige informatie weergegeven zodat je precies weet wat je te wachten staat per vakantie.

Onder de paraplu van TUI Group vallen reisorganisaties in 31 landen. Samen verzorgen zij op 180 bestemmingen de vakanties voor reizigers. Daarnaast heeft TUI een eigen vliegtuigmaatschappij genaamd TUI fly. TUI biedt negen verschillende concepten voor accommodaties aan. Zo kun je kiezen uit RIU Hotels & Resorts, ROBINSON, TUI BLUE for Two, TIME TO SMILE, SPLASHWORLD, TUI SENSATORI, TUI MAGIC LIFE,TUI BLUE for Families en TUI BLUE for All. Ieder label is gebaseerd op andere wensen. Zo is TUI BLUE for Two bedoeld voor koppels die willen verblijven in vier of vijfsterrenhotels en is SPLASHWORLD voornamelijk bedoeld voor families met kinderen die graag een aquapark bij de accommodatie willen.

Omdat TUI Group de grootste reisorganisatie ter wereld is, hebben ze een belangrijke rol in de toerisme-industrie. TUI speelt in op duurzame ontwikkelingen om de milieu-impact zo klein mogelijk te houden. Daarom biedt de reisorganisatie duurzame accommodaties aan. Zodat reizen in de toekomst ook mogelijk blijft. Uiteraard is TUI aangesloten bij TUI bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

op 6 april 2020 bestemming: CuraÁao / Willemstad, reisperiode: maart 2020

Reis gaat niet door. je krijgt een Voucher zonder enige garantie, na een jaar kan je het VERZOEK doen dat ze het uitbetalen.
Bizar dat TUI / ANVR /SGR zich boven de EU wetgeving stellen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 april 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: mei 2019

ďGa nog geen plannen maken voor de meivakantie. Dat is veel te voorbarig.Ē zegt Rutte letterlijk. Wat doet TUI; zij cancelt reizen tot slechts tot 10 mei, daar waar Corendon op 23 maart al besloot de reizen tot 1 juni te annuleren.
Probeert TUI in deze tijden slechts geld binnen te harken (mijn betaaldatum is 7 april-vertrek 19 mei) in plaats van hun klanten, conform de richtlijnen om in mei NIET af te reizen, van dienst te zijn ? ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 april 2020 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2019

Ik heb echt geen goed woord over voor TUI. Het is echt ongelooflijk hoe zij in deze crisis met hun klanten en het geld van hun klanten omgaan. Ze doen niks om de klanten tegemoet te komen. Geen versoepeling van de betalingstermijn of uitstel van de betaling of restantbedrag. Alle andere aanbieders die ook bij de ANVR aangesloten zijn doen dit wel. Nee TUI heeft alleen oog voor winst. Net de deadlines elke keer zo opschuiven dat het nog binnen de betalingstermijn valt , waardoor je als klant toch verplicht moet betalen voor een reis waarvan je nu al weet dat hij niet doorgaat. Grenzen zijn dicht en je komt het land niet eens in , maar TUI slaat al die informatie in de wind. Ook al kan je het land niet in , toch gaat volgens TUI de reis gewoon door. Wie is hier nou gek. De regering adviseert ook niet op reis te gaan en geen reizen te boeken voor de mei vakantie en alleen te reizen als het echt noodzakelijk is, maar vakantie is niet noodzakelijk TUI !!!. Ze proberen de klanten gewoon hun geld af te troggelen en laat iedereen betalen , hoewel mensen hun geld nu veel beter kunnen besteden aan andere dingen dan aan een vakantie. Wij willen geen voucher, wij willen niet betalen voor een reis die helemaal niet door kan gaan. Wij zullen echt NOOIT maar dan ook NOOIT meer met TUI boeken. Echt klantonvriendelijk en geen enkele coulance in deze bizarre tijden. Ze zouden een groot voorbeeld moeten nemen aan de andere organisaties die wel water bij de wijn doen. Wij zijn klaar met TUI !!! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen