Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt hier allerlei soorten vakanties boeken. Van zonvakantie tot stedentrip en van verre reizen tot rondreizen. TUI had voor 1 oktober 2015 nog de naam Arke, dit bedrijf werd in 1956 opgericht. In het vakantieaanbod van TUI kun je bestemmingen over de hele wereld vinden en er komen nog steeds bestemmingen bij. Hierdoor vind je altijd een vakantie die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld op een 16-daagse safari in Tanzania, een all-inclusive hotel boeken op Kaapverdië, op wintersport gaan in Val Chaviere of kiezen voor een van de sportreizen die de organisatie aanbiedt. Bij iedere accommodatie/ reis staan duidelijk de faciliteiten, kamers, foto’s en overige informatie weergegeven zodat je precies weet wat je te wachten staat per vakantie.

Onder de paraplu van TUI Group vallen reisorganisaties in 31 landen. Samen verzorgen zij op 180 bestemmingen de vakanties voor reizigers. Daarnaast heeft TUI een eigen vliegtuigmaatschappij genaamd TUI fly. TUI biedt negen verschillende concepten voor accommodaties aan. Zo kun je kiezen uit RIU Hotels & Resorts, ROBINSON, TUI BLUE for Two, TIME TO SMILE, SPLASHWORLD, TUI SENSATORI, TUI MAGIC LIFE,TUI BLUE for Families en TUI BLUE for All. Ieder label is gebaseerd op andere wensen. Zo is TUI BLUE for Two bedoeld voor koppels die willen verblijven in vier of vijfsterrenhotels en is SPLASHWORLD voornamelijk bedoeld voor families met kinderen die graag een aquapark bij de accommodatie willen.

Omdat TUI Group de grootste reisorganisatie ter wereld is, hebben ze een belangrijke rol in de toerisme-industrie. TUI speelt in op duurzame ontwikkelingen om de milieu-impact zo klein mogelijk te houden. Daarom biedt de reisorganisatie duurzame accommodaties aan. Zodat reizen in de toekomst ook mogelijk blijft. Uiteraard is TUI aangesloten bij TUI bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

op 29 juni 2020 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: juli 2020

Ineens bijbetalen voor een koffer, 66 euro per koffer, met z'n 4-en.
Is gewoon diefstal, NOOIT meer TUI.
Hoop werkelijk dat ze snel failiet gaan, ruimte voor een nieuw bedrijf dat wel weet wat service is.
Zijn nu verandert in stelletje graaiers.
Onder het mom van we mogen dat doen,.........
Gaat niet om wat wel of niet mag, gaat om klanten beetje eerlijk behandelen.
Maakt me ook niet meer uit, echt nooit meer TUI en wachten tot ze naar de klootten gaan. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 juni 2020 bestemming: Spanje / Valencia, reisperiode: juli 2020

Ik en een vriendin gingen normaal eind juli na Valencia ze had alles al betaald.. ze had nog een vakantie en dat werd vervoegd door de corona dus kon zei niet meer mee gaan ze krijgt niks van haar geld terug ik wou dan een vriend mee nemen en dan kunne ze niet om boeken dat kost ook nog eens het zelfde bedrag als de rest dit toch niet meer nu zijn we een vakantie van meer dan 1000 euro kwijt omdat ze het niet tegoei willem bekijken! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 juni 2020 bestemming: Portugal / Faro, reisperiode: juli 2020

Ik ben verplicht op vakantie te gaan. We hebben de enorme fout gemaakt een vroegboekvakantie te nemen via tui. Indien we annuleren zijn we bijna het hele voorschot kwijt. Een voucher kan niet, enkel omruilen maar dan hebben we geen verlof. Services zijn moeilijk bereikbaar en als je dan eindelijk iemand aan de lijn krijgt kunnen ze niet antwoorden op de vragen. Voor mij NOOIT meer tui! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen