Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt er zonvakanties, verre reizen, individuele en groepsrondreizen, cruises, (winter)sportvakanties, autovakanties, vakantiehuizen, stedentrips en losse vliegtickets boeken. Op de website vind je altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor goedkope vakanties en last minutes.

TUI heeft enorm veel bestemmingen over de hele wereld in het aanbod en hier komen erg regelmatig nieuwe bestemmingen bij. Zo heeft TUI altijd wel een vakantie die bij jou past. Ga bijvoorbeeld op een 10-daagse all inclusive vliegreis naar Curaçao, beleef een 18-daagse groepsrondreis naar het wilde westen van de Verenigde Staten of geniet een week van de zon in je eigen vakantiehuis in Spanje. TUI is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

De reizen zijn altijd goed verzorgd. Zo zijn er bij de vliegvakanties transfers van en naar je accommodatie inbegrepen en boek je je wintersportvakantie inclusief skipas. Daarnaast maak je je rondreis (met gegarandeerd vertrek) met een Nederlandstalige reisleider en ben je bij je sportvakantie altijd 100% zeker van een startbewijs.

TUI heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Deze vliegt naar meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld. De internationale vloot bestaat uit ruim 155 vliegtuigen. Doordat TUIfly samenwerkt met Stichting VALK, word je hier ook goed geholpen als je vliegangst hebt. Onder TUI vallen ook veel andere bekende reisorganisaties. Enkele voorbeelden daarvan zijn Kras, Extravacanza, Sunjets en Holland International.

Kenmerkend voor TUI is dat de reisorganisatie zich veel bezighoudt met duurzaamheid. De reizen worden samengesteld met respect voor mens, dier en natuur, het aanbod van duurzame accommodaties stijgt jaarlijks en de CO2-uitstoot van de vliegtuigen daalt nog elk jaar.

op 11 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juni 2017

Omdat we de boeking niet eens kunnen afronden. Er moet een aanbetaling gedaan worden van 15% maar er komt geen link o.i.d. ook niets met een link in de email. App loopt vaak vast. Ook op verschillende telefoons. Bellen met de"service" loopt op niets uit want na 30 minuten kreeg ik nog steeds niemand aan de lijn en kon nog wel 30 minuten duren dus heb ik het maar opgegeven en besloten om maar helemaal niet meer te boeken. Gelukkig zijn er andere aanbieders ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 januari 2018 bestemming: ItaliŽ / Palermo, reisperiode: augustus 2017

De reis naar en van SiciliŽ was een drama, de vakantie op SiciliŽ maakte een hoop goed, vliegen met TUI / Transavia was een ramp overal verborgen kosten zelfs voor online inchecken, bagage, eten en drinken aan boord en ze presteren om te laat vertrekken !
Dus ik kon voor de gewonnen prijs een hoop geld bij leggen voor de vlucht naar en van SiciliŽ !
Ik zal nooit meer vliegen met TUI / Transavia ! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 3 januari 2018 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: augustus 2017

Omdat ik ondanks melding van serieuze klachten geen enkele reactie terug krijg, ook niet maanden later !!. TUI was voor ons een eenmalig uitstapje wat betreft de reisorganisatie. Dit jaar weer met een echte reisorganisatie mee, die de klant serieus neemt en niet alleen maar uit is op euro's !!! Voor mij geen TUI meer, nee dank U. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen