Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt hier allerlei soorten vakanties boeken. Van zonvakantie tot stedentrip en van verre reizen tot rondreizen. TUI had voor 1 oktober 2015 nog de naam Arke, dit bedrijf werd in 1956 opgericht. In het vakantieaanbod van TUI kun je bestemmingen over de hele wereld vinden en er komen nog steeds bestemmingen bij. Hierdoor vind je altijd een vakantie die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld op een 16-daagse safari in Tanzania, een all-inclusive hotel boeken op Kaapverdië, op wintersport gaan in Val Chaviere of kiezen voor een van de sportreizen die de organisatie aanbiedt. Bij iedere accommodatie/ reis staan duidelijk de faciliteiten, kamers, foto’s en overige informatie weergegeven zodat je precies weet wat je te wachten staat per vakantie.

Onder de paraplu van TUI Group vallen reisorganisaties in 31 landen. Samen verzorgen zij op 180 bestemmingen de vakanties voor reizigers. Daarnaast heeft TUI een eigen vliegtuigmaatschappij genaamd TUI fly. TUI biedt zes verschillende labels voor accommodaties aan. Zo kun je kiezen uit RIU Hotels & Resorts, Robinson, TUI Sensimar, Time to Smile, Splashworld en TUI Sensatori. Ieder label is gebaseerd op andere wensen. Zo is TUI Sensimar bedoeld voor koppels die willen verblijven in vier of vijfsterrenhotels en is Splashworld voornamelijk bedoeld voor families met kinderen die graag een aquapark bij de accommodatie willen.

Omdat TUI Group de grootste reisorganisatie ter wereld is, hebben ze een belangrijke rol in de toerisme-industrie. TUI speelt in op duurzame ontwikkelingen om de milieu-impact zo klein mogelijk te houden. Daarom biedt de reisorganisatie duurzame accommodaties aan. Zodat reizen in de toekomst ook mogelijk blijft. Uiteraard is TUI aangesloten bij TUI bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

op 20 juli 2019 bestemming: TunesiŽ / Skanes, reisperiode: juli 2019

Hotel lag erg achteraf, kamers waren verouderd. Restaurant zou gezelliger kunnen en er zou wat aan de akoestiek gedaan kunnen worden. Ook het zelf opscheppen van eten vond ik niet zo geweldig. Reserveren van tafels en lugbedjes bij het zwembad zou iets aan gedaan moeten worden en tevens aan het laten staan van (teveel) opgeschept eten, loop dan een keer vaker!
Het was overal wel erg schoon en er werd overal de hele dag door gepoetst. Personeel was over het algemeen erg aardig ( vooral Maryam) en behulpzaam en animatieteam erg professioneel ( tenminste de shows, verder hebben wij niet veel meegedaan). Kamers schoon maar aan renovatie toe en voor 3 personen erg klein. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 20 juli 2019 bestemming: Turkije / Izmir, reisperiode: juli 2019

Tui.. Nooit meer voor mij.
We zouden vandaag om 7.15 vertrekken. Maar helaas zonder enig berichtgeving is er vertraging op vertraging. İk ben maar zelf verhaal gaan halen bij de balie. Maar daar zit een meisje die van niets weet.
Inmiddels 4uur verstreken na vertrek tijd. Nog geen bericht van Tui. Er zitten mensen sinds 3 uur snachts hier vast. Zonder eten en drinken. Wees allen gewaarschuwd. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 juli 2019 bestemming: Mauritius / Point aux Piments, reisperiode: juli 2019

Onze eerste keer op Mauritius, een schitterend eiland!! Het resort (Recif Attitude) werd ons aangeraden door vrienden en het was in 1 woord: geweldig!! Mooie ligging met heerlijk zwembad en super mooi privť strand om te relaxen en te snorkelen (aanrader) en om aan het einde van de dag naar de prachtige zonsondergang te kijken. Wij hadden all-inclusive en dat voldeed aan al onze wensen, het eten was erg goed en ook de coktails smaakte tropisch lekker! Het personeel is zeer vriendelijk en doen er alles aan om het je naar je zin te maken. We hebben een fantastische vakantie gehad ook door het geweldige personeel! Speciale dank aan onze reisleider ter plaatse: Shiv, ontzettend aardig en behulpzaam!! Mocht je naar Mauritius gaan, dan zullen wij dit resort zeker aanbevelen!!! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen