Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt er zonvakanties, verre reizen, individuele en groepsrondreizen, cruises, (winter)sportvakanties, autovakanties, vakantiehuizen, stedentrips en losse vliegtickets boeken. Op de website vind je altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor goedkope vakanties en last minutes.

TUI heeft enorm veel bestemmingen over de hele wereld in het aanbod en hier komen erg regelmatig nieuwe bestemmingen bij. Zo heeft TUI altijd wel een vakantie die bij jou past. Ga bijvoorbeeld op een 10-daagse all inclusive vliegreis naar Curaçao, beleef een 18-daagse groepsrondreis naar het wilde westen van de Verenigde Staten of geniet een week van de zon in je eigen vakantiehuis in Spanje. TUI is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

De reizen zijn altijd goed verzorgd. Zo zijn er bij de vliegvakanties transfers van en naar je accommodatie inbegrepen en boek je je wintersportvakantie inclusief skipas. Daarnaast maak je je rondreis (met gegarandeerd vertrek) met een Nederlandstalige reisleider en ben je bij je sportvakantie altijd 100% zeker van een startbewijs.

TUI heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Deze vliegt naar meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld. De internationale vloot bestaat uit ruim 155 vliegtuigen. Doordat TUIfly samenwerkt met Stichting VALK, word je hier ook goed geholpen als je vliegangst hebt. Onder TUI vallen ook veel andere bekende reisorganisaties. Enkele voorbeelden daarvan zijn Kras, Extravacanza, Sunjets en Holland International.

Kenmerkend voor TUI is dat de reisorganisatie zich veel bezighoudt met duurzaamheid. De reizen worden samengesteld met respect voor mens, dier en natuur, het aanbod van duurzame accommodaties stijgt jaarlijks en de CO2-uitstoot van de vliegtuigen daalt nog elk jaar.

op 19 maart 2018 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: februari 2018

Omdat de reis echt top was! Maar de hulp van Tui op zijn zachtst gezegd nogal jammer. Eerst werkt hun app niet naar behoren waardoor we 2 x ingecheckt leken op verschillende dagen en ook op verschillende dagen zouden moeten uitchecken. Toen we hier over belden wisten ze niet hoe of wat. Uiteindelijk belde ze terug... hoe het kwam wist ze niet maar de datum bleef zoals geboekt. De foto's die wij in nederland van Tui te zien kregen lieten mooie en redelijk moderne kamers zien. Wat we kregen was een oud hok met een verwarming die super veel herrie maakte en waar het de hele dag door naar wiet en rook stonk. En als klap op de vuurpijl krijgen we onze borg niet terug. Tui reageerde erg verbaasd en zei zelfs dat hun de borg al betaald hadden dus dat we dat niet hadden hoeven doen... ze hebben wonder boven wonder gebeld met het hotel en het zou terugbetaald worden... wij zijn inmiddels alweer 3 weken thuis en de borg nog altijd niet terug. Het hotel reageerd amper op mails en Tui zegt gewoon ja jammer niet ons probleem! Ik zou dus niet weten waarom je bij Tui zou moeten boeken... je denkt ondersteuning en hulp te krijgen bij problemen maar niks is minder waar. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 16 maart 2018 bestemming: Oostenrijk / flachau, reisperiode: februari 2018

5783,50 betaald voor weekje skiŽn, inbegrepen vliegreis, taxi naar hotel, hotel met ontbijt en 4 x skipas (2 volwassenen en 2 kinderen)
Allemaal door TUI geregeld, door omstandigheden komen wij aan in Salzburg, blijkt dat onze koffers er niet zijn, die komen pas 3 dagen later aan.
We hadden dus geen skikleding tot onze beschikking, geen ski schoenen, helmen, lenzen vloeistof, tandenborstels enz.
Zo goedkoop mogelijk nieuwe spullen moeten kopen die bij -13 graden in get dal -20 op de berg, echt heel erg nodig waren.
Totale kosten slechts rond de 400 euro.
Wat doe je dan ? je neemt contact op met de organisatie die dit voor jouw geboet heeft, TUI verwijst ons door naar EASYJET en we moeten het allemaal maar zelf regelen.
Wat is dan de toegevoegde waarde van met TUI boeken ??????
Ze hebben niets maar dan ook helemaal NIETS gedaan om het op te lossen, nog geen telefoontje voor ons gepleegd waar onze koffers waren en wanneer ze zouden komen.
Later hebben wij via via gehoord dat onze koffers in Hamburg stonden ??? HAMBURG ???? what the fuck, we vlogen van amsterdam naar salzburg.
Bijna 6000 euro lichter aan TUI en ze doen niets anders dan een paar dingen voor je boeken, maar zorgen dat er bij problemen een passende oplossing komt ho maar.
Dit was een eenmalige actie, ik hoop dat TUI geniet van deze veel te dure boeking maar ze moeten zuinig zijn op die centjes want ze zullen er van mij ook geen cent meer bij krijgen.
Wat een waardeloos bedrijf.

(ps, moet eerlijk bekennen dat ze uiteindelijk een mailtje hebben gestuurd dat we bij fleurop een gratis bosje bloemen kunnen bestellen om " alles goed te maken wat ze fout hebben gedaan".
Het lijkt me logisch dat we daar GEEN gebruik van hebben gemaakt.

Ruud Blom ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 10 maart 2018 bestemming: Spanje / Calpe, reisperiode: juli 2018

Tui.be is voor 60 percent duurder dan tui.nl dit voor dezelfde locatie, vergelijk Esmeralda suites maar in dezelfde periode !!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen