Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt er zonvakanties, verre reizen, individuele en groepsrondreizen, cruises, (winter)sportvakanties, autovakanties, vakantiehuizen, stedentrips en losse vliegtickets boeken. Op de website vind je altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor goedkope vakanties en last minutes.

TUI heeft enorm veel bestemmingen over de hele wereld in het aanbod en hier komen erg regelmatig nieuwe bestemmingen bij. Zo heeft TUI altijd wel een vakantie die bij jou past. Ga bijvoorbeeld op een 10-daagse all inclusive vliegreis naar Curaçao, beleef een 18-daagse groepsrondreis naar het wilde westen van de Verenigde Staten of geniet een week van de zon in je eigen vakantiehuis in Spanje. TUI is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

De reizen zijn altijd goed verzorgd. Zo zijn er bij de vliegvakanties transfers van en naar je accommodatie inbegrepen en boek je je wintersportvakantie inclusief skipas. Daarnaast maak je je rondreis (met gegarandeerd vertrek) met een Nederlandstalige reisleider en ben je bij je sportvakantie altijd 100% zeker van een startbewijs.

TUI heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Deze vliegt naar meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld. De internationale vloot bestaat uit ruim 155 vliegtuigen. Doordat TUIfly samenwerkt met Stichting VALK, word je hier ook goed geholpen als je vliegangst hebt. Onder TUI vallen ook veel andere bekende reisorganisaties. Enkele voorbeelden daarvan zijn Kras, Extravacanza, Sunjets en Holland International.

Kenmerkend voor TUI is dat de reisorganisatie zich veel bezighoudt met duurzaamheid. De reizen worden samengesteld met respect voor mens, dier en natuur, het aanbod van duurzame accommodaties stijgt jaarlijks en de CO2-uitstoot van de vliegtuigen daalt nog elk jaar.

op 13 januari 2019 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: december 2018

Het hotel TUI MAGIC LIFE KALAWY was SUPER uitstekend goed eten, vriendelijk alles zo net & verzorgd. Een minpunt de uitstap naar LUXOR DELUXE was er geen gids die geen Nederlands - geen Frans en ook geen Engels sprak nog gevraagd en dit kon maar was er niet alleen Duits en eigen taal was een dure uitstap 2pers. 252Ä . Al onze reizen met TUI waren zeer goed altijd een Nederlandse gids gekregen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 december 2018 bestemming: , reisperiode: december 2018

Absurd dat je met een verstandelijke beperking na de boeking moet bijbetalen om naast je begeleider te kunnen zitten. Alsof dat een luxe is... ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 26 december 2018 bestemming: CuraÁao / Santa Barbara Estate, reisperiode: december 2018

Waardeloos, adverteren met vluchten naar Curacao met de dreamliner, maar in de praktijk vlieg je met een ander toestel, waarbij het aan comfort ontbreekt. Volgende keer weer gewoon met de KLM!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen