Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt er zonvakanties, verre reizen, individuele en groepsrondreizen, cruises, (winter)sportvakanties, autovakanties, vakantiehuizen, stedentrips en losse vliegtickets boeken. Op de website vind je altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor goedkope vakanties en last minutes.

TUI heeft enorm veel bestemmingen over de hele wereld in het aanbod en hier komen erg regelmatig nieuwe bestemmingen bij. Zo heeft TUI altijd wel een vakantie die bij jou past. Ga bijvoorbeeld op een 10-daagse all inclusive vliegreis naar Curaçao, beleef een 18-daagse groepsrondreis naar het wilde westen van de Verenigde Staten of geniet een week van de zon in je eigen vakantiehuis in Spanje. TUI is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

De reizen zijn altijd goed verzorgd. Zo zijn er bij de vliegvakanties transfers van en naar je accommodatie inbegrepen en boek je je wintersportvakantie inclusief skipas. Daarnaast maak je je rondreis (met gegarandeerd vertrek) met een Nederlandstalige reisleider en ben je bij je sportvakantie altijd 100% zeker van een startbewijs.

TUI heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Deze vliegt naar meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld. De internationale vloot bestaat uit ruim 155 vliegtuigen. Doordat TUIfly samenwerkt met Stichting VALK, word je hier ook goed geholpen als je vliegangst hebt. Onder TUI vallen ook veel andere bekende reisorganisaties. Enkele voorbeelden daarvan zijn Kras, Extravacanza, Sunjets en Holland International.

Kenmerkend voor TUI is dat de reisorganisatie zich veel bezighoudt met duurzaamheid. De reizen worden samengesteld met respect voor mens, dier en natuur, het aanbod van duurzame accommodaties stijgt jaarlijks en de CO2-uitstoot van de vliegtuigen daalt nog elk jaar.

op 12 november 2018 bestemming: Egypte / Elgouna, reisperiode: oktober 2018

Elgouna is het pareltje in Egypte kortom het ware st tropez ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 8 november 2018 bestemming: Aruba, reisperiode: oktober 2018

Klantenservice is erg slecht. Op Aruba bleek mijn stoelnummer dubbel te zijn geboekt. Voor die bepaalde stoel had ik al 50 euro per persoon bijbetaald. Uiteindelijk omgeboekt naar een andere 'achteraf gebleken, goedkopere stoel'. In Nederland aangekomen contact opgenomen met Tui. Krijg ik te horen 'je moet jou geld op Aruba verhalen'. Hoofdkantoor van Tui is hier in Nederland, je zou verwachten dat hun dus ook die verantwoordelijkheid nemen. Nooit meer Tui voor mij, gewoon zoals altijd KLM! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 november 2018 bestemming: CuraÁao, reisperiode: november 2018

Door een probleem met deze visa van mijn vriendin moesten wij terug met de zelfde vlucht. Tui deed niets om het op te lossen en de paspoort controle op curaÁao was ronduit asociaal onbeschoft nooit meer Tui en nooit meer Curacao of de andere eilanden ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen