Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt hier allerlei soorten vakanties boeken. Van zonvakantie tot stedentrip en van verre reizen tot rondreizen. TUI had voor 1 oktober 2015 nog de naam Arke, dit bedrijf werd in 1956 opgericht. In het vakantieaanbod van TUI kun je bestemmingen over de hele wereld vinden en er komen nog steeds bestemmingen bij. Hierdoor vind je altijd een vakantie die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld op een 16-daagse safari in Tanzania, een all-inclusive hotel boeken op Kaapverdië, op wintersport gaan in Val Chaviere of kiezen voor een van de sportreizen die de organisatie aanbiedt. Bij iedere accommodatie/ reis staan duidelijk de faciliteiten, kamers, foto’s en overige informatie weergegeven zodat je precies weet wat je te wachten staat per vakantie.

Onder de paraplu van TUI Group vallen reisorganisaties in 31 landen. Samen verzorgen zij op 180 bestemmingen de vakanties voor reizigers. Daarnaast heeft TUI een eigen vliegtuigmaatschappij genaamd TUI fly. TUI biedt negen verschillende concepten voor accommodaties aan. Zo kun je kiezen uit RIU Hotels & Resorts, ROBINSON, TUI BLUE for Two, TIME TO SMILE, SPLASHWORLD, TUI SENSATORI, TUI MAGIC LIFE,TUI BLUE for Families en TUI BLUE for All. Ieder label is gebaseerd op andere wensen. Zo is TUI BLUE for Two bedoeld voor koppels die willen verblijven in vier of vijfsterrenhotels en is SPLASHWORLD voornamelijk bedoeld voor families met kinderen die graag een aquapark bij de accommodatie willen.

Omdat TUI Group de grootste reisorganisatie ter wereld is, hebben ze een belangrijke rol in de toerisme-industrie. TUI speelt in op duurzame ontwikkelingen om de milieu-impact zo klein mogelijk te houden. Daarom biedt de reisorganisatie duurzame accommodaties aan. Zodat reizen in de toekomst ook mogelijk blijft. Uiteraard is TUI aangesloten bij TUI bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1096 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
BBI Travel
8,4
op basis van 11 reviews
Lees meer
Kras
6,3
op basis van 495 reviews
Lees meer
op 14 januari 2020 bestemming: Finland / Levi, reisperiode: december 2019

Vlucht, transfer en appartement met TUI. Vlucht was prima en op tijd. Transfer was ook goed alleen bij terugvlucht moesten we tussen 9,00u en 9,20u buiten staan wachten. Wat ik erg raar vind, waarom kunnen ze niet even naar binnen lopen om te zeggen als de bus er is. 20 minuten in de kou en sneeuw wachten vind ik nou niet echt goede service. Activiteiten allemaal zelf geboekt via TUI duur en alleen maar grote groepen.

  • Algemeen 7
op 9 januari 2020 bestemming: Verenigde Staten / Orlando, reisperiode: november 2019

Omdat ik nu voor de tweede keer mij genept voel. Twee jaar achter elkaar een ticket Orlando geboekt met auto. En 2 x hebben wij teveel betaald. Vroegboeken nooit doen! Scheelt je honderden euro's.

  • Algemeen 5
op 22 december 2019 bestemming: Senegal / Dakar, reisperiode: december 2019

Ik geef dit cijfer voor de terugvlucht, alleen tot de eerste tussenstop. personeel was zeer onvriendelijk en onprofessioneel. gingen ons vertellen dat wij eerder moesten aangeven dat handbagage niet paste in de vakken boven ons, terwijl er nergens plek was. 3 keer gezegd dat het nu onze schuld was dat we laten opstegen terwijl we alsnog veel eerder opstegen als van tevoren op ons vliegticket stond. ik denk dat het hun werk is om het eerder te checken, bij de balie met inchecken nog gevraagd of het bij het ruim moest maar dan moesten we betalen, dus we namen het mee. voor ons geen probleem maar was dus wel een probleem in het vliegtuig. wij als 2 jonge meiden wisten wij veel dat dat niet een kwartier bij onze voeten mocht staan.

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen