Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt er zonvakanties, verre reizen, individuele en groepsrondreizen, cruises, (winter)sportvakanties, autovakanties, vakantiehuizen, stedentrips en losse vliegtickets boeken. Op de website vind je altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor goedkope vakanties en last minutes.

TUI heeft enorm veel bestemmingen over de hele wereld in het aanbod en hier komen erg regelmatig nieuwe bestemmingen bij. Zo heeft TUI altijd wel een vakantie die bij jou past. Ga bijvoorbeeld op een 10-daagse all inclusive vliegreis naar Curaçao, beleef een 18-daagse groepsrondreis naar het wilde westen van de Verenigde Staten of geniet een week van de zon in je eigen vakantiehuis in Spanje. TUI is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

De reizen zijn altijd goed verzorgd. Zo zijn er bij de vliegvakanties transfers van en naar je accommodatie inbegrepen en boek je je wintersportvakantie inclusief skipas. Daarnaast maak je je rondreis (met gegarandeerd vertrek) met een Nederlandstalige reisleider en ben je bij je sportvakantie altijd 100% zeker van een startbewijs.

TUI heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Deze vliegt naar meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld. De internationale vloot bestaat uit ruim 155 vliegtuigen. Doordat TUIfly samenwerkt met Stichting VALK, word je hier ook goed geholpen als je vliegangst hebt. Onder TUI vallen ook veel andere bekende reisorganisaties. Enkele voorbeelden daarvan zijn Kras, Extravacanza, Sunjets en Holland International.

Kenmerkend voor TUI is dat de reisorganisatie zich veel bezighoudt met duurzaamheid. De reizen worden samengesteld met respect voor mens, dier en natuur, het aanbod van duurzame accommodaties stijgt jaarlijks en de CO2-uitstoot van de vliegtuigen daalt nog elk jaar.

op 20 juli 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2018

De reis op zich was oke! Mooi hotel, maar waar was tui zelf? Waar kon ik naartoe als ik een vraag had? Ik MOEST bellen! En dit heeft mij ENORM veel geld gekost! Dus de service van tui is en dikke 0! Ik mag Ä200 gaan betalen aan tui aan belwaarde, omdat ik hun NIET te pakken kreeg wanneer het hards nodig was! Als ik ze dan te pakken kreeg werd ik steeds door verbonden. Naar , jawel, steeds de zelfde mensen. Dit is dan ook de LAATSTE KEER dat ik met tui op vakantie ga! Dit was de duurste reis van heel mijn leven!
Kleine uitleg.
Ik werd ziek, en wilde een vlucht zo rap mogenlijk terug. 3 dagen voor we normaal naar huis gingen. Ik wilde naar mijn vertrouwde omgeving. We belden naar tui om dat te kunnen regelen. Dat was vlot gegaan. Enkel sprak die damen precies NIET het zelfde nederlands als ons! Ook ging ze ons de reisdocumenten direct opsturen. Nooit gebeurt! Daarvoor moesten wij HEEL lang aan de telefoon zitten om uiteindelijk te kunnen weten wanneer de bus ons kom ophalen om naar de vlieghaven te gaan. EN rond wat uur dat we gingen opstijgen! Dit hebben we allemaal zelf moeten gaan uitzoeken! Uiteindelijke na 5u aan een telefoon te hangen, doorverwezen te zijn EN Ä200 kwijt te zijn! Hebben we een ,toch wel, vriendelijke man aan de lijn gehad. Die ons heel snelle service heeft kunnen geven. Dus mijn ervaring hier uit! Als u toch met tui wil vliegen! Zie dat er altijd iemand van tuis NAAR je hotel komt! En jou PERSOONLIJK kan helpen! Anders krijgt u het zelfde als wat ik heb meegemaakt! Ik ben hier dan ook enorm kwaad op! Ook mag ik niet vergeten te vermelden dat ik voor mijn terug vlucht een fly Delux heb betaald en dit NIET heb gekregen!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 20 juli 2018 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: juni 2018

We vragen een hotel met zeezicht. Betalen hiervoor 163Ä extra en krijgen hiervoor een startbaan van de luchthaven van Corfu met daarachter een lagune, prijs exclusief oordoppen. Klachten genegeerd. Hotel zelf was verder eveneens niet naar onze wens. Versleten, oubollig, badkamer ontbrak aan ruimte en comfort. Refter met ongereinigde tafels. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 juli 2018 bestemming: Portugal / Porto, reisperiode: juli 2018

Wanneer je 2 dagen voor je reis de verkeerde reispapieren hebt gekregen en nog steeds niet de juiste tickets en papieren hebt ontvangen dan is de vakantiepret, vakantie stress geworden. Dank je wel TUI/Kras. De een wijst naar de ander en niemand komt met de oplossing!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen