Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt hier allerlei soorten vakanties boeken. Van zonvakantie tot stedentrip en van verre reizen tot rondreizen. TUI had voor 1 oktober 2015 nog de naam Arke, dit bedrijf werd in 1956 opgericht. In het vakantieaanbod van TUI kun je bestemmingen over de hele wereld vinden en er komen nog steeds bestemmingen bij. Hierdoor vind je altijd een vakantie die bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld op een 16-daagse safari in Tanzania, een all-inclusive hotel boeken op Kaapverdië, op wintersport gaan in Val Chaviere of kiezen voor een van de sportreizen die de organisatie aanbiedt. Bij iedere accommodatie/ reis staan duidelijk de faciliteiten, kamers, foto’s en overige informatie weergegeven zodat je precies weet wat je te wachten staat per vakantie.

Onder de paraplu van TUI Group vallen reisorganisaties in 31 landen. Samen verzorgen zij op 180 bestemmingen de vakanties voor reizigers. Daarnaast heeft TUI een eigen vliegtuigmaatschappij genaamd TUI fly. TUI biedt zes verschillende labels voor accommodaties aan. Zo kun je kiezen uit RIU Hotels & Resorts, Robinson, TUI Sensimar, Time to Smile, Splashworld en TUI Sensatori. Ieder label is gebaseerd op andere wensen. Zo is TUI Sensimar bedoeld voor koppels die willen verblijven in vier of vijfsterrenhotels en is Splashworld voornamelijk bedoeld voor families met kinderen die graag een aquapark bij de accommodatie willen.

Omdat TUI Group de grootste reisorganisatie ter wereld is, hebben ze een belangrijke rol in de toerisme-industrie. TUI speelt in op duurzame ontwikkelingen om de milieu-impact zo klein mogelijk te houden. Daarom biedt de reisorganisatie duurzame accommodaties aan. Zodat reizen in de toekomst ook mogelijk blijft. Uiteraard is TUI aangesloten bij TUI bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

op 22 mei 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: april 2018

Zeer slechte begin van vakantie door annulering van vlucht last minute, de werkwijze van Tui medewerksters en de klantonvriendelijkheid!
Op Facebook berichten geven ze geen berichten, op de site van Tui kun je vragen/opmerkingen schrijven, ze beloven binnen 48 uur reactie, die krijg je niet. Hoorn gooien ze neer als ze je geen antwoord meer kunnen geven.
Wat mij betreft een dikke cijfer 0!
Garantie tot het geld binnen is daarna stel je niet veel meer voor! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 mei 2019 bestemming: KaapverdiŽ / S„o Vicente, reisperiode: maart 2019

Toen het vliegtuig (738 max)was geland mochten we niet naar voren lopen anders kon het toestel omkieperen, zei de stewardess. Ik denk dat ze de klok had horen luiden maar niet wist waar de klepel hing. Ik denk dat ze iets opgevangen had van de piloten over het gevaar van het uit balans raken van het toestel en er haar eigen interpretatie aan gaf.
Ik voel me willens en wetens in gevaar gebracht, ik vind dat er met mijn leven is gespeeld en dat van mijn partner. Zijn er meer mensen die die stewardess hebben gehoord op da vlucht sa vicente amsterdam op 1 maart 2019? Misschien kunnen we gezamenlijk actie ondernemen. Daarom een 1 ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 20 mei 2019 bestemming: KroatiŽ / Hvar, reisperiode: mei 2019

Dit gaat over de transfer van de reis, niet de reis zelf. Tui doet nl voorkomen in de reis een goeie transfer te geregeld maar niets is minder waar. Je bent nl een kleine 10 uur (minimaal) onderweg ipv 4 uur. Let goed op bij het boeken met Tui naar Hvar. De boot die zij presenteren is niet de boot waar je bij opstapt. Overigens is het eiland zeker wel een aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen