Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

TUI

Url: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TUI

TUI is de grootste allround reisorganisatie van Nederland. Je kunt er zonvakanties, verre reizen, individuele en groepsrondreizen, cruises, (winter)sportvakanties, autovakanties, vakantiehuizen, stedentrips en losse vliegtickets boeken. Op de website vind je altijd aantrekkelijke aanbiedingen voor goedkope vakanties en last minutes.

TUI heeft enorm veel bestemmingen over de hele wereld in het aanbod en hier komen erg regelmatig nieuwe bestemmingen bij. Zo heeft TUI altijd wel een vakantie die bij jou past. Ga bijvoorbeeld op een 10-daagse all inclusive vliegreis naar Curaçao, beleef een 18-daagse groepsrondreis naar het wilde westen van de Verenigde Staten of geniet een week van de zon in je eigen vakantiehuis in Spanje. TUI is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

De reizen zijn altijd goed verzorgd. Zo zijn er bij de vliegvakanties transfers van en naar je accommodatie inbegrepen en boek je je wintersportvakantie inclusief skipas. Daarnaast maak je je rondreis (met gegarandeerd vertrek) met een Nederlandstalige reisleider en ben je bij je sportvakantie altijd 100% zeker van een startbewijs.

TUI heeft een eigen luchtvaartmaatschappij: TUIfly. Deze vliegt naar meer dan 60 bestemmingen over de hele wereld. De internationale vloot bestaat uit ruim 155 vliegtuigen. Doordat TUIfly samenwerkt met Stichting VALK, word je hier ook goed geholpen als je vliegangst hebt. Onder TUI vallen ook veel andere bekende reisorganisaties. Enkele voorbeelden daarvan zijn Kras, Extravacanza, Sunjets en Holland International.

Kenmerkend voor TUI is dat de reisorganisatie zich veel bezighoudt met duurzaamheid. De reizen worden samengesteld met respect voor mens, dier en natuur, het aanbod van duurzame accommodaties stijgt jaarlijks en de CO2-uitstoot van de vliegtuigen daalt nog elk jaar.

op 23 juni 2017 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juni 2017

Voor de reis een 8 voor het hotel idem maar de service van de tui host was niet goed. geen bericht wat betreft pick up time (zelf moeten regelen)... Lees meer

  • Algemeen 8
op 19 juni 2017 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: juni 2017

Er waren werken voorgesteld. Daar hebben we niets van gemerkt (alberto de meest aangenomen en beste kok bakte ons eten op een perfecte manier met de nodige humor! NR 1 chef!!!nette kamers,nlekker eten en goed onderhoud. Geen hinder van de werken. Ik kom zeker terug als mijn budget het toelaat.
1 nadelig ding was op het vliegtuig 6394 en dat was de airhost die zich steeds op een arrogante manier liet opvallen Mensen werden vernederd en belachelijk gemaakt. Zelfs de andere airhostessen schaamden zich..ik zou zeggen zoek het maar eens uit. Mvg. Corine Nys... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 juni 2017 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: juni 2017

Tui, heeft ons een mooie vakantie bezorgd. Het hotel en de transfer. Alles ronduit perfect. Nog mooier was dat ik mijn telefoon in de bus was vergeten. Een telefoontje naar Tui en gesproken met Johan Jaspers. En wat denk je, jawel hoor. Na 2 dagen was de telefoon keurig aan de receptie van het hotel afgegeven. Complimenten voor Tui en in het bijzonder voor Johan Jaspers.... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen