Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

FOX, verre reizen van ANWB

Url: https://www.fox.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van FOX, verre reizen van ANWB
FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award

FOX is een reisorganisatie met een groot aanbod van ruim 300 rondreizen naar verre bestemmingen. Jaarlijks komen hier nieuwe reizen bij. Deze reizen zijn volledig verzorgd en passend voor verschillende soorten reizigers. Zo biedt FOX vijf typen reizen aan: groepsrondreizen, privé rondreizen, single groepsreizen, familie rondreizen en strandvakanties.

De ruim 50 bestemmingen lopen ver uiteen van mooie plekken in Azië en Oceanië tot Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Ook kun je naar bestemmingen in het Midden-Oosten, de Caraïben en naar IJsland. FOX belooft de reiziger vier dingen: de reizen zijn altijd naar het hart, altijd comfortabel, er is altijd uitstekende service en je betaalt altijd de beste prijs.

Comfortabel avontuur staat centraal. Op de website van FOX vind je ervaringen en verhalen van reizigers die met de reisorganisatie een reis hebben gemaakt. Verder worden de rondreizen ook beoordeeld en kun je eenvoudig zien welke reizen van FOX het best worden gewaardeerd. Daarnaast kun je op de website informatie vinden over vaccinaties en gezondheid op reis. Het bedrijf is opgericht in 1996 met als doel verre reizen bereikbaar te maken voor een breed publiek. Sinds 2002 is FOX onderdeel van de ANWB. Hierdoor profiteren ANWB leden van ledenvoordeel. Ook ga je met extra zekerheid op reis, omdat FOX gebruikmaakt van de alarmcentrale voor noodgevallen en probleemsituaties. Daarnaast is FOX aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

FOX is gevestigd in Hoofddorp, waar je ook het FOX Theater vindt. Hier worden verschillende keren per jaar de Reis & Inspiratiedagen georganiseerd waar je naartoe kunt gaan voor extra informatie, inspiratie en advies over jouw volgende reis.

op 5 december 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: november 2018

Op 5 november vertrokken naar Vietnam, Easy honing reis 25 dagen. Een mooie reis , veel gezien en gedaan en onze reisleidster Esther en vietnamese gids Thuan waren geweldig. Veel informatie over het land, gewoontes en de gebruiken gekregen. Mooie hotels en een prima bus met chauffeur en busboy.
Kortom een reis waar ik met veel plezier op terug kijk. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 7 november 2018 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: oktober 2018

De 17-daagse groepsrondreis op Bali is ons erg goed bevallen. Meerdere dagen in één hotel en korte reisdagen. Voor mensen die een relaxte reis zoeken is dit absoluut een aanrader. De hotels zijn allemaal erg sfeervol, schoon en goed. Wij hebben het "apenhotel" in Ubud niet als vervelend ervaren maar juist als erg bijzonder. Als je de regels in acht neemt dan is er weinig aan de hand. Er zijn een aantal rustdagen tijdens deze reis en deze hadden wat ons betreft deels ingevuld kunnen worden met een excursie. Onze reisleider Yo was een topper. Hij is erg enthousiast, heeft ons kennis laten maken met de interessante cultuur, prachtige natuur en zeer vriendelijke bevolking van het eiland waardoor we een goed beeld hebben gekregen van Bali. Daarnaast beschikt hij over een flink portie humor waardoor we veel hebben gelachen.
Wij hebben de reis als zeer leuk ervaren en wederom tot in perfectie georganiseerd door de medewerkers van Fox. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 1 november 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2018

Een fantastische reis met een zeer goede thais/engelssprekende reisleidster Minie genaamd en Peter als reisleider die deze reis voor ons onvergetelijk hebben gemaakt! Fox kan trots zijn op deze veldwerkers!
Hotels vond ik wat gedateerd maar wel met goede bedden! Het einde van de reis is door Fox veranderd maar dit is geen verbetering! Koh Chang als relaxeinde een prachtig eiland maar veel te ver van Bangkok af, waardoor de terugreis maar liefst meer dan 24 uur heeft geduurd! Dat was niet bepaald ontspannen thuiskomen. Maar de reis op zich was om nooit te vergeten! Dat ik een 8 geef heeft vooral met het einde te maken! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen