Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

FOX, verre reizen van ANWB

Url: https://www.fox.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van FOX, verre reizen van ANWB
FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award

FOX is een reisorganisatie met een groot aanbod van ruim 350 rondreizen naar verre bestemmingen. Jaarlijks komen hier nieuwe reizen bij. Deze reizen zijn volledig verzorgd en passend voor verschillende soorten reizigers. Zo biedt FOX vijf typen reizen aan: groepsrondreizen, privé rondreizen, single groepsreizen, familie rondreizen en strandvakanties.

De ruim 50 bestemmingen lopen ver uiteen van mooie plekken in Azië en Oceanië tot Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Ook kun je naar bestemmingen in het Midden-Oosten. FOX belooft de reiziger vier dingen: de reizen zijn altijd naar het hart, altijd comfortabel, er is altijd uitstekende service en je betaalt altijd de beste prijs.

Comfortabel avontuur staat centraal. Op de website van FOX vind je ervaringen en verhalen van reizigers die met de reisorganisatie een reis hebben gemaakt. Verder worden de rondreizen ook beoordeeld en kun je eenvoudig zien welke reizen van FOX het best worden gewaardeerd. Daarnaast kun je op de website informatie vinden over vaccinaties en gezondheid op reis. Het bedrijf is opgericht in 1996 met als doel verre reizen bereikbaar te maken voor een breed publiek. Sinds 2002 is FOX onderdeel van de ANWB. Hierdoor profiteren ANWB leden van ledenvoordeel. Ook ga je met extra zekerheid op reis, omdat FOX gebruikmaakt van de alarmcentrale voor noodgevallen en probleemsituaties. Daarnaast is FOX aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

FOX is gevestigd in Hoofddorp, waar je ook het FOX Theater vindt. Hier worden verschillende keren per jaar de Reis & Inspiratiedagen georganiseerd waar je naartoe kunt gaan voor extra informatie, inspiratie en advies over jouw volgende reis.

op 28 december 2018 bestemming: China, reisperiode: oktober 2018

Was prima georganiseerd, veel gezien, uitermate goede reisleiding met Henk, goede hotels en heerlijk eten! Top dus en mijn vrouw en ik kunnen het iedereen aanraden! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 22 december 2018 bestemming: Singapore / Singapore, Maleisie, Thailand, reisperiode: oktober 2018

Een reis met Fox raad ik niemand aan! Samen met een vriendin zijn we 3 weken weggeweest met een groepsreis van Fox. We hebben meerdere groepsreizen meegemaakt, maar dit was gewoon verschrikkelijk!

De reisleider heeft zich niet geprofileerd volgens onze verwachtingen. Onze verwachtingen zijn niet zomaar tot stand gekomen. Wij hebben meerdere groepsreizen ervaren en weten wat we kunnen verwachten van een reisleider. De reisleider kende het programma niet eens en wist de sfeer te verzieken. Het is niet zo dat wij een 100% goed geregelde reis verwachtten van Fox. Natuurlijk kunnen er onderdelen zijn welke beter geregeld kunnen worden. Wel verwachtten we schone hotels, eetbare diners en een goede planning waarbij de reisleider ons kan faciliteren. Wij moesten haar uitleggen wat de mogelijke excursies waren en wat er op de website van Fox stond. Volgens ons geeft dat al genoeg aan over haar voorbereidingen.

Deze punten hebben we ter plekke met de reisleider besproken, maar zij reageerde bot en vervolgens negeerde ze ons . Fox gaf aan open te staan voor feedback, dat was dus totaal niet het geval. Zowel de reisleider als klantenservice hebben ons niet geholpen. Enige wat ze konden antwoorden was ‘smaken verschillen’. Volgens de klantenservice kunnen ze trouwens achteraf niks betekenen. Ze kunnen alleen een tegoedbon van 50 euro per persoon uitdelen. Wij zullen nooit meer gebruik maken van Fox en hebben dus niks aan een tegoedbon. We zijn erg benieuwd of ze nu opeens anders zullen reageren vanuit Facebook.

Commentaar van Fox via mail:

Hiermee kom ik terug op uw reactie op mijn email bericht van 28 november jl.

Het spijt mij dat mijn reactie op uw klacht niet het gewenste resultaat heeft gebracht. Echter, ik respecteer uw afwijkende mening hieromtrent.

Intern heb ik één en ander nogmaals besproken. Deze heroverweging heeft er echter niet toe geleid dat wij ons standpunt, zoals eerder verwoord, zullen wijzigen.

Het spijt mij dat ik u niet anders kunnen berichten. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 20 december 2018 bestemming: Peru, reisperiode: november 2018

Bezienswaardigheden, natuur en cultuur
ECHTER !!! Fox rekent meer dan 450 euro aan voor 2 comfort plaatsen en geeft economy plaatsen. En men wil dit niet terugbetalen !! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen