Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

FOX, verre reizen van ANWB

Url: https://www.fox.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van FOX, verre reizen van ANWB
FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award

FOX is een reisorganisatie met een groot aanbod van ruim 300 rondreizen naar verre bestemmingen. Jaarlijks komen hier nieuwe reizen bij. Deze reizen zijn volledig verzorgd en passend voor verschillende soorten reizigers. Zo biedt FOX vijf typen reizen aan: groepsrondreizen, privé rondreizen, single groepsreizen, familie rondreizen en strandvakanties.

De ruim 50 bestemmingen lopen ver uiteen van mooie plekken in Azië en Oceanië tot Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Ook kun je naar bestemmingen in het Midden-Oosten, de Caraïben en naar IJsland. FOX belooft de reiziger vier dingen: de reizen zijn altijd naar het hart, altijd comfortabel, er is altijd uitstekende service en je betaalt altijd de beste prijs.

Comfortabel avontuur staat centraal. Op de website van FOX vind je ervaringen en verhalen van reizigers die met de reisorganisatie een reis hebben gemaakt. Verder worden de rondreizen ook beoordeeld en kun je eenvoudig zien welke reizen van FOX het best worden gewaardeerd. Daarnaast kun je op de website informatie vinden over vaccinaties en gezondheid op reis. Het bedrijf is opgericht in 1996 met als doel verre reizen bereikbaar te maken voor een breed publiek. Sinds 2002 is FOX onderdeel van de ANWB. Hierdoor profiteren ANWB leden van ledenvoordeel. Ook ga je met extra zekerheid op reis, omdat FOX gebruikmaakt van de alarmcentrale voor noodgevallen en probleemsituaties. Daarnaast is FOX aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

FOX is gevestigd in Hoofddorp, waar je ook het FOX Theater vindt. Hier worden verschillende keren per jaar de Reis & Inspiratiedagen georganiseerd waar je naartoe kunt gaan voor extra informatie, inspiratie en advies over jouw volgende reis.

op 26 augustus 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Perfect verzorgd, hele goede nederlands sprekende (thaise) reisleidster en heel erg veel gezien en gedaan. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2018 bestemming: China / Jasmijn en Bloesem reis, reisperiode: juli 2018

Mijn vrouw en ik zijn net terug van onze eerste groepsreis met FOX. We hebben een schitterende reis gemaakt van 3 weken door China, startend in Shanghai en eindigend in Beijing. Voor aanvang was ik wat terughoudend omdat dit onze eerste groepsreis was. Welnu, het reizen met FOX in een groep is ons uitstekend bevallen en hebben we juist als een pluspunt ervaren. De organisatie van de reis was prima. Ook onze reisleider Laurens die vloeiend Chinees sprak, zeer veel wist en gemakkelijk benaderbaar was, heeft door zijn kwaliteiten veel aan het succes van de reis bijgedragen. Bijna alle excursies waren (zeer) de moeite waard. Er was ook voldoende ruimte om zelf op pad te gaan: zo hebben we zelf het Shanghai museum en het nationaal museum in Beijing bezocht en zijn we naar een voorstelling van de klassieke Peking opera in Beijing geweest, een belevenis! Natuurlijk zijn er tav de reis ook wat verbeterpunten te noemen, bv de overnachting in Zhengzhou zou wat mij betreft geschrapt mogen worden, maar dit valt in het niet niet bij de vele goede ervaringen en alles wat we gezien hebben. Voor mensen die geinteresseerd zijn in China en aan den lijve willen ondervinden hoe dit land met zijn indrukwekkende geschiedenis hard bezig is het Westen op technologisch en economisch gebied de loef af te steken, zou ik willen zeggen: ga deze prachtige reis met FOX maken! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 juni 2018 bestemming: Canada / diversen, reisperiode: mei 2018

Een geweldige reis! Veel indrukwekkende steden gezien, zoals Boston, Quebec, Montreal, Toronto. Afwisselende reisdagen met o.a. een wandeling in de White Mountains, walvistocht en Niagara Falls.
Uitstekende hotels met allerlei faciliteiten zodat je zelf je ontbijt kon klaarmaken. Prachtige steden, zoals Ottawa, Washington (gratis schitterende musea) en als klapstuk New York met uitstekend gelegen hotel. Prima indeling van de reis en een fijne chauffeur (Kevin) en een fantastische reisleidster (Martineke), die geen moeite teveel was. (Een aanrader voor 12 september) ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen