Schrijf een ervaring over FOX, verre reizen van ANWB en maak kans op mooie prijzen!

FOX, verre reizen van ANWB

Url: https://www.fox.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van FOX, verre reizen van ANWB
FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award

FOX is een reisorganisatie die 347 rondreizen aanbiedt naar verre bestemmingen. Dit is het grootste verre rondreizenaanbod van Nederland. Deze reizen zijn volledig verzorgd en passend voor verschillende soorten reizigers. FOX biedt vijf typen reizen aan: groepsrondreizen, privé rondreizen, single groepsreizen, familie rondreizen en strandvakanties. De ruim 50 bestemmingen lopen ver uiteen van mooie plekken in Azië en Oceanië tot Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. FOX belooft de reiziger vier dingen: de reizen zijn altijd naar het hart, altijd comfortabel, er is altijd uitstekende service en je betaalt altijd de beste prijs.

Comfortabel avontuur staat altijd centraal bij de reizen van FOX. Op de website van FOX vind je ervaringen en verhalen van reizigers die met de reisorganisatie een reis hebben gemaakt. Verder worden de rondreizen ook beoordeeld en kun je eenvoudig zien welke reizen van FOX het best worden gewaardeerd. Daarnaast kun je op de website informatie vinden over vaccinaties en gezondheid op reis. Het bedrijf is opgericht in 1996 met als doel verre reizen bereikbaar te maken voor een breed publiek. Sinds 2002 is FOX onderdeel van de ANWB. Hierdoor profiteren ANWB-leden van ledenvoordeel. Ook ga je met extra zekerheid op reis, omdat FOX gebruikmaakt van de alarmcentrale voor noodgevallen en probleemsituaties. Daarnaast is FOX aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

FOX is gevestigd in Hoofddorp, waar je ook het FOX Theater vindt. Hier worden verschillende keren per jaar de Reis- & Inspiratiedagen georganiseerd waar je naartoe kunt gaan voor extra informatie, inspiratie en advies over jouw volgende reis.

op 11 oktober 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2020

Wij hadden een reis door Vietnam (met vertrek in november 2020) geboekt, eind 2019, dus ver voor de coronacrisis. Alleen een aanbetaling gedaan en zoals we konden verwachten werd deze reis geannuleerd begin oktober. Zijn netjes gebeld met de vraag wat we wilden, een voucher of het geld terug. Wij hebben gekozen voor geld terug omdat we voor 2021 al andere plannen hebben. Het geld zou met 2-3 weken op onze rekening staan. 4 dagen later hadden we het al terug. Zeer tevreden over deze afhandeling van FOX. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 september 2020 bestemming: Costa Rica / San José, reisperiode: januari 2020

In deze onzekere tijd van de COVID-19 pandemie was het voor ons ontzettend onzeker of de reis wel door kon gaan en of we dat wel zouden willen.
Elke week meerdere malen de toestand, stand van zaken, in het land van onze keuze bekijken.
Uiteindelijk, een week of vier, vijf, voor vertrekdatum kregen we uit eigen beweging van Fox een telefoontje dat de reis was geannuleerd.
Tenminste één onzekerheid weggenomen.
Wat betreft de aanbetaling werd ons verteld dat dat een week of twee, drie kon aanlopen voordat het was teruggestort.
Eén, twee dagen later even de bankrekening checken en...... het stond er al op!

Hulde voor Fox reizen! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 juli 2020 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: april 2020

Fox reizen heeft ruim 2200 euro ontvangen aan aanbetalingsgeld van ons voor een reis die niet is doorgegaan op 26 april.
Ik ben hartpatiënt en kreeg vlak voor de lockdown longontsteking.
Omdat ik een risicopatiënt was op dat moment raadde de dokter aan de reis op 12 maart te annuleren. Fox is gebeld maar we zijn ons geld kwijt, geen voucher want ik zelf geannuleerd. Geen briefje met spijt .
Helemaal niks. Ze hebben alleen ons geld ingepikt. En dan ook nog een ANWB gerelateerde club. Wat een afgang.
Fox, nooit meer. Onze annuleringsverzekering van National Academic betaalde ons ook niks uit. Rede: ik was in maart ziek en niet in april. Weg vakantie, weg 2200 euro. Nog steeds ben ik in quarantaine. Ik ben mijn baan kwijt en kan op mijn 63ste nog in dw ww. Ik had dat geld echt kunnen gebruiken. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen