Schrijf een ervaring over Comfortvilla en maak kans op mooie prijzen!

Comfortvilla

Url: https://www.comfortvilla.com/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Comfortvilla

Comfortvilla is een Nederlands-Spaanse reisorganisatie. In 2003 is Comfortvilla begonnen met aanbieden van luxe vakantieaccommodaties in Spanje en heeft dit in 2007 uitgebreid met een aanbod in Toscane en Umbrië in Italië, onder de naam Villa Expert. Kenmerkend voor de reisorganisatie is dat de villa's vaak op exclusieve locaties staan. Het aanbod bestaat uit appartementen, vakantiewoningen en luxe villa's met privé zwembad en zeezicht aan de Costa Brava, op Mallorca en op Ibiza.

Elke vakantiewoning wordt door Comfortvilla persoonlijk bezocht en gekeurd, waardoor zij je altijd van advies kunnen voorzien. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je verzekerd bent van een vakantieverblijf van goede kwaliteit.

Op de overzichtelijke website kun je naast het aanbod van de vakantiehuizen ook een auto huren. ComfortVilla werkt hiervoor samen met Sunny Cars. Verder vind je er nuttige informatie over de stranden nabij de accommodaties, mogelijkheden om onderweg te overnachten, welke activiteiten er in de omgeving te doen zijn en waar je medische zorg kunt verwachten in Spanje.

Comfortvilla is aangesloten bij de SGR. Voor huiseigenaren zijn er ook mogelijkheden om je accommodatie via Comfortvilla aan te bieden. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de organisatie en je kunt altijd een e-mail sturen. Verder kun je Comfortvilla vinden op Twitter en Facebook. ComfortVilla heeft een hoofdkantoor in Hilversum, maar heeft ook een eigen vestiging in Begur aan de Costa Brava. Tijdens je vakantie kun je hier altijd terecht voor lokale service.

op 7 juni 2019 bestemming: Spanje / Tamariu, reisperiode: mei 2019

We hebben een heerlijke week gehad in Villa Blanco in Tamariu. Een schitterend huis op een geweldige locatie. We willen hier zeker nog naar terug. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 september 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Prachtig vakiantiehuis, correcte info en waarhheidsgetrouwe foto's. Niet goedkoop, maar kwaliteit heeft zijn prijs. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2018

Super goede en vriendelijke service! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen