Schrijf een ervaring over Comfortvilla en maak kans op mooie prijzen!

Comfortvilla

Url: https://www.comfortvilla.com/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Comfortvilla

Comfortvilla is een Nederlands-Spaanse reisorganisatie. In 2003 is Comfortvilla begonnen met aanbieden van luxe vakantieaccommodaties in Spanje en heeft dit in 2007 uitgebreid met een aanbod in Toscane en Umbrië in Italië, onder de naam Villa Expert. Kenmerkend voor de reisorganisatie is dat de villa's vaak op exclusieve locaties staan. Het aanbod bestaat uit appartementen, vakantiewoningen en luxe villa's met privé zwembad en zeezicht aan de Costa Brava, op Mallorca en op Ibiza.

Elke vakantiewoning wordt door Comfortvilla persoonlijk bezocht en gekeurd, waardoor zij je altijd van advies kunnen voorzien. Veel van de accommodaties zijn in eigen beheer waardoor je verzekerd bent van een vakantieverblijf van goede kwaliteit.

Op de overzichtelijke website kun je naast het aanbod van de vakantiehuizen ook een auto huren. ComfortVilla werkt hiervoor samen met Sunny Cars. Verder vind je er nuttige informatie over de stranden nabij de accommodaties, mogelijkheden om onderweg te overnachten, welke activiteiten er in de omgeving te doen zijn en waar je medische zorg kunt verwachten in Spanje.

Comfortvilla is aangesloten bij de SGR. Voor huiseigenaren zijn er ook mogelijkheden om je accommodatie via Comfortvilla aan te bieden. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de organisatie en je kunt altijd een e-mail sturen. Verder kun je Comfortvilla vinden op Twitter en Facebook. ComfortVilla heeft een hoofdkantoor in Hilversum, maar heeft ook een eigen vestiging in Begur aan de Costa Brava. Tijdens je vakantie kun je hier altijd terecht voor lokale service.

op 7 oktober 2019 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: september 2018

Mooie villa, mooi gelegen en alle comfort. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2019 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2019

Heerlijk verblijf gehad in Villa Alegria. Mooi huis, mooi uitzicht en alles verder prima geregeld door Comfortvilla. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 7 augustus 2019 bestemming: Spanje / Tamariu, reisperiode: augustus 2019

Prachtig en ruim huis, met comfortabele, sfeervolle inrichting. Heerlijk rustig, maar naar het strand lopen is wel pittige wandeling vanwege de hoge ligging. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen