Schrijf een ervaring over Comfortvilla en maak kans op mooie prijzen!

Comfortvilla

Url: http://www.comfortvilla.com/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Comfortvilla

Comfortvilla is een Nederlands-Spaanse reisorganisatie, werkend vanuit Hilversum in Nederland. In 2003 is Comfortvilla begonnen met luxe vakantieaccommodaties in Spanje en heeft dit uitgebreid met een aanbod in Toscane en Umbrië in Italië, onder de naam Villa Expert. Kenmerkend voor de reisorganisatie is dat de villa's vaak op exclusieve locaties staan. De meeste accommodaties hebben een mooie tuin en een privézwembad. Elke vakantiewoning wordt door Comfortvilla persoonlijk bezocht en gekeurd, waardoor zij je altijd van advies kunnen voorzien. De gebieden waar je de accommodaties van Comfortvilla vindt, zijn de Costa Brava (omgeving Begur) en Ibiza en Mallorca. In Begur heeft de reisorganisatie ook een eigen vestiging, waar je tijdens je vakantie terechtkunt voor lokale service.

Op de overzichtelijke website kun je naast het aanbod van de vakantiehuizen ook een auto huren. Dit doen zij in samenwerking met Sunny Cars. Verder vind je er nuttige informatie over de stranden nabij de accommodaties, mogelijkheden om onderweg te overnachten, welke activiteiten er in de omgeving te doen zijn en waar je medische zorg kunt verwachten in Spanje.
Comfortvilla is aangesloten bij de SGR. Voor huiseigenaren zijn er ook mogelijkheden om je accommodatie via Comfortvilla aan te bieden. Je kunt tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de organisatie en je kunt altijd een e-mail sturen. Verder kun je Comfortvilla vinden op Twitter en Facebook.

op 4 september 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: juli 2018

Prachtig vakiantiehuis, correcte info en waarhheidsgetrouwe foto's. Niet goedkoop, maar kwaliteit heeft zijn prijs. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2018

Super goede en vriendelijke service! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2018 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2018

Lekker huis op een fantastische plek. Buiten super ingericht met een goede eettafel (geen plastic!!!), een lounge-hoek en een heerlijk zwembad met goede ligbedden (en genoeg voor het aantal personen!). Enig puntje van kritiek: de badkamer van de masterbedroom vond ik iets te simpel en niet hygiënisch met een douchegordijn. Verder ontzettend genoten. Fantastiche plek! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen