Twee nieuwe winterreizen in het aanbod van Effeweg.nl

Geschreven op 19 oktober 2017 door Paula

Achtdaagse wintersfeer KarinthiŽ
Achtdaagse wintersfeer KarinthiŽ
Effeweg.nl heeft twee nieuwe winterreizen toegevoegd aan het aanbod. Het gaat om een achtdaagse reis naar Karinthië en om een vijfdaagse reis naar Harz. Beide reizen maak je met een touringcar, worden begeleid door de chauffeur en zijn op basis van halfpension.

Tijdens de achtdaagse reis naar Karinthië, een deelstaat van Oostenrijk, bezoek je onder andere de Weissensee, de Grossglockner, maak je een uitstapje naar Italië en kun je een merentocht doen. De reis is boekbaar op verschillende dagen in januari, februari en maart.

Tijdens de vijfdaagse reis naar Harz, een bergketen in Duitsland, bezoek je onder andere oude stadjes met vakwerkhuizen, maak je mooie natuurtochten en kun je met een authentiek stoomtreintje van Wernigerode naar het station Drei Annen Hohne reizen. Tijdens je verblijf in het hotel kun je gebruikmaken van het zwembad en de sauna. Deze reis is boekbaar op twee verschillende dagen in februari en maart.

Naast de twee winterreizen in Karinthië en Harz biedt Effeweg.nl ook andere wintersfeerreizen aan zoals naar onder andere Noorwegen, Zwitserland en Polen.

Nieuws

Artikelen