Beleef de Indian Summer in Europa met Pharos Reizen

Geschreven op 23 augustus 2019 door Gina

De kleuren van de Indian Summer
De kleuren van de Indian Summer
Ken jij het Indian Summer magazine van Pharos Reizen al? De reisorganisatie heeft een gratis online magazine samengesteld met daarin al haar reizen met Indian Summer als thema. Het Indian Summer Magazine bevat diverse reizen naar de zes Indian Summer tips van Pharos Reizen. Benieuwd naar deze zes bestemmingen? Lees dan verder.

De Indian Summer wordt ook wel de nazomer genoemd, maar Pharos Reizen heeft er nog een andere naam voor: "Reizen met een gouden gloed". Dit is namelijk hét seizoen van de magische kleuren. De Indian Summer valt in de maanden september en oktober. De hoogzomer is voorbij, maar gloeit nog een laatste keer na. Dit zorgt ervoor dat de landen nog een laatste keer prachtig rood, geel en oranje kleurt voordat het winter wordt.

In het online Indian Summer magazine van Pharos Reizen staan alleen reizen in Europa. Voor de kleurenpracht van de Indian Summer hoef je namelijk niet de oceaan over te steken. Ook in Europa kunnen de temperaturen nog aangenaam zijn en kent de natuur prachtige kleuren. In het magazine staan de zes Indian Summer tips van Pharos Reizen beschreven: Schotland, Noorwegen, Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Ierland. Naast het uitgebreide aanbod met diverse mooie reizen in bovenstaande landen, staat het online magazine vol met inspiratie zoals interessante reisverhalen, kleurrijke foto's en handige informatie. Dit allemaal met het oog op de nazomer.

Nieuws