Nieuw: Bruegel arrangementen bij Pharos Reizen

Geschreven op 15 mei 2019 door Femke

In het spoor van Pieter Bruegel
In het spoor van Pieter Bruegel
Dit jaar is het 450 jaar geleden dat kunstenaar Pieter Bruegel de Oude overleed. In het kader hiervan heeft Pharos Reizen drie arrangementen samengesteld, ieder met een duur van drie dagen. 

3-daags fietsarrangement Pajottenland

Bruegel schilderde de mooiste landschappen in het verrassend mooie Pajottenland. Tijdens deze driedaagse fietsreis ontdek je het groene landschap ten zuidwesten van Brussel. Hier vind je onder andere de Bruegel-fietsroute van 45 kilometer. Je fietst langs molens en kastelen en langs brouwerijen van de streekbieren lambiek, geuze en kriek. Je overnacht in het Ibis hotel Erasmus in Brussel, op zo'n tien minuten fietsafstand van de Bruegel-fietsroute. Met de metro ben je binnen een half uur in het centrum van Brussel, ook leuk voor een dagje!

3-daags arrangement Holiday Inn Hasselt

Met kinderen de wereld van Bruegel ontdekken? Dit familiearrangement combineert een zorgeloze vakantie in Belgisch Limburg met een bezoek aan de Bruegel Expo in openluchtmuseum Bokrijk. De schilder bekeek de wereld met veel jeugdige nieuwsgierigheid en verwondering en op elke centimeter van zijn schilderijen is wel iets te beleven. Dit ervaar je door onder andere een inspirerend parcours en een interactieve theatervoorstelling. Je verblijft in het Holiday Inn Hotel in Hasselt, ideaal gelegen ten opzichte van belangrijke bezienswaardigheden in de streek.

3-daags arrangement NH Grand Place Arenberg

In Brussel schilderde Bruegel veel van zijn meesterwerken. Deze stad kun je ontdekken tijdens dit leuke arrangement. Je bewondert zijn schilderijen en prenten, in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten en Koninklijke Bibliotheek. Je overnacht in het NH Grand Place Arenberg, een hotel met een zeer centrale ligging. Binnen vijf minuten loop je naar de Grote Markt en ook het Koninklijk Paleis en diverse musea liggen op loopafstand.

Nieuws