Nieuw bij Pharos Reizen: Tijdreizen

Geschreven op 8 januari 2016 door Anique

Je reist bij Pharos Reizen terug in de tijd
Je reist bij Pharos Reizen terug in de tijd
Dit jaar reis jij terug in de tijd, bijvoorbeeld naar de Italiaanse middeleeuwen en de Romeinen. Bij Pharos Reizen van ANWB vind je vanaf 2016 verrassende reizen die jou en de kinderen terugvoeren in de tijd. Deze nieuwe soort reis laat mensen kennis maken met het verleden door het echt zelf te beleven. Veel spannender dan welke geschiedenisles dan ook!

Tijdreis Frankrijk: van koningen tot ballonvaarders

Tijdens deze 13- of 17-daagse rondreis door Frankrijk kom je op drie heel verschillende plekken. Je begint in Normandië, de streek van Willem de Veroveraar, Jeanne d’Arc en Coco Chanel. Dan reis je naar invasiestranden en de kastelen van de Loire-vallei en je eindigt de reis in Parijs. Samen geven ze je een goede indruk van 'l'histoire de la France'.

Tijdsreis Italië: van middeleeuwen tot Romeinen

Als er één land is waar de geschiedenis voor het oprapen ligt, dan is het Italië. Reis je mee, terug in de tijd? Tijdens deze 17-daagse familierondreis reis je langs middeleeuwse plaatsjes in Toscane, het Gardameer en Umbrië. Via de puzzeltochten ontrafelen de kinderen de geheimen van de Medici in Florence en die van de Romeinen in Rome.

Tijdreis Duitsland: van de Keizer naar de Muur

Reis 8 dagen lang terug in de tijd door Duitsland. Verbaas je over de gigantische Externsteine en maak vervolgens een mooie klim in het Teutoburgerwald. De volgende plek die je gaat bezoeken is Berlijn. Deze stad geeft als geen ander de geschiedenis van de 20e eeuw weer. Je eindigt tussen de middeleeuwse heksen en toverkollen in de Harz. Kijk voor alle tijdreizen op de website van Pharos Reizen.

Kinderen bij de Berlijnse muur
Kinderen bij de Berlijnse muur

Nieuws