Nieuwe reizen voor 2016 bij Pharos Reizen

Geschreven op 14 december 2015 door Mans

Bijna klaar voor een vakantie met de auto.
Bijna klaar voor een vakantie met de auto.
Reisorganisatie Pharos Reizen heeft haar aanbod voor 2016 rond en online gezet. Voor het nieuwe jaar kunnen allerlei verschillende vakanties geboekt worden bij de reisorganisatie uit Hoofddorp. Pharos reizen biedt de mooiste vakanties binnen Europa aan met het comfort van je eigen auto. Binnen Pharos kan er gekozen worden voor allerlei verschillende thema's, waaronder avontuurlijke vakanties, natuurvakanties en zelfs lange rondreizen.

Nieuwe bestemmingen

Voor het nieuwe jaar zijn er binnen de categorieën weer nieuwe mogelijkheden te boeken. Zo is Pharos' lijst met avontuurlijke vakanties aangevuld met bijvoorbeeld een surfvakantie voor het hele gezin. Onder begeleiding van Nederlandse surfinstructeurs kunnen de kids vanaf zes jaar al proberen de golven te bedwingen. Ook de rondreizen die Pharos aanbiedt zijn in aantal toegenomen. Maak bijvoorbeeld een rondreis door het prachtige Italië. Tijdens deze rit staat de geschiedenis van de laars van Europa centraal. Bekende steden als Florence en Rome komen aan bod, net als minder bekende plekken als San Zeno en Cenerente. Ook rondreizen door sprookjesachtig Duitsland en een rondreis door Ierland zijn aan het assortiment toegevoegd. Bij deze laatste staan Bed & Breakfasts centraal voor de overnachtingen. Naast de nieuwe reizen heeft Pharos ook een aantal reizen geschrapt of hier en daar aangepast om het beter ter maken.

Ponte Vecchio in Florence
Ponte Vecchio in Florence

Pharos Reizen

Pharos Reizen is aanbieder van allerlei autovakanties binnen Europa. Het bedrijf is opgericht in 2002 en maakt onderdeel uit van de ANWB. Dit heeft als grote voordeel dat alles tot in de puntjes geregeld is en je met vertrouwen en zekerheid op vakantie kunt gaan. Uiteraard geldt dit voor zowel de nieuwe reizen als de al bestaande vakanties. De nieuwe vakanties staan samen met het al bekende assortiment door elkaar op de website van Pharos.

Nieuws