Pharos Reizen bestaat 15 jaar!

Geschreven op 26 juni 2017 door Annefleur

Pharos Reizen
Pharos Reizen
Reisorganisatie Pharos Reizen bestaat deze maand 15 jaar! Pharos Reizen is onderdeel van ANWB en verzorgt autovakanties in Europa. De autovakanties van Pharos Reizen zijn afgestemd op jouw persoonlijke interesses.

15 jaar Pharos Reizen

Om het 15-jarige jubileum te vieren, krijgt iedereen die in de actieperiode een reis boekt bij Pharos Reizen 3 gratis nummers van Reizen Magazine. De actieperiode loopt nog tot en met 29 juni 2017. In dit magazine kun je nog meer inspiratie opdoen over jouw volgende vakantie. Daarnaast maken trouwe klanten van Pharos Reizen kans op een 4-daags arrangement in het Zwarte Woud en 3 gratis nummers van Reizen Magazine.

Het ontstaan van de reisorganisatie

Pharos Reizen werd 15 jaar geleden opgericht als dochteronderneming van ANWB. Sindsdien biedt Pharos Reizen autovakanties op maat aan. De reis wordt geheel afgestemd op de wensen van de klant. De reisorganisatie biedt bijzondere vakanties in Europa aan. Dat wil zeggen, vakanties die net een beetje anders zijn dan normaal. Bij Pharos Reizen vind je een vakantie die verrast en inspireert.

Nieuws