Nieuw RIU resort op eiland Zanzibar

Geschreven op 18 april 2018 door Roos

Nieuw RIU resort op het eiland Zanzibar
Nieuw RIU resort op het eiland Zanzibar
Hotelketen RIU Hotels & Resorts heeft een nieuwe bestemming toegevoegd aan het aanbod. Op Zanzibar vind je nu RIU Palace Zanzibar: een luxe hotel met maar liefst 102 hotelkamers en suites. Het splinternieuwe hotel ligt op het meest noordelijke puntje van Unguja. 

Het hotel werd tot vandaag aangeboden als Hideaway of Nungwi Resort & Spa, maar wordt overgenomen door RIU. Het is een goede aanvulling op het aanbod van RIU. Het hotel behoort tot de collectie van The Leading Hotels of The World, waardoor het gegarandeerd staat voor luxe. Het hotel heeft drie restaurants en twee bars. Verder is er een uitgebreide spa, kinderclub, vergaderzaal, tennisbaan en fitnessruimte. 

Het hotel ligt op een klein uurtje rijden van het vliegveld van Zanzibar en de hoofdstad van het eiland: Zanzibar City, ook wel bekend als Stone Town. Voor het huidige seizoen worden de huidige kenmerken van het hotel behouden, maar er zijn plannen om in 2018/2019 het all inclusive 24-uur programma van RIU in te voeren in het hotel en wordt het een Adults Only hotel.

Nieuws

Artikelen