RIU Tequila heropend na renovatie

Geschreven op 4 juli 2018 door Roos

Relaxen aan de vernieuwde poolbar
Relaxen aan de vernieuwde poolbar
Na een tijd van renovatie is het 4-sterrenhotel RIU Tequila van RIU Hotels & Resorts heropend. Veel ruimtes en kamers zijn gerenoveerd en ook zijn er nieuwe faciliteiten bijgekomen. Daarnaast zijn de tuinen rondom het complex gerenoveerd. Je vakantie naar dit hotel in Playa del Carmen, Mexico, is hiermee in een nieuw jasje gestoken.

Nieuwe faciliteiten

In plaats van twee organische zwembaden en een kinderbad zijn er nu maar liefst vijf moderne zwembaden in RIU Tequile, waaronder één met glijbanen voor de kinderen en een met een poolbar waar je zo naartoe zwemt. Voor de actievelingen is er een Riu Fit zone toegevoegd en een compleet nieuwe fitnessruimte. 

Ook op gastronomisch gebied is het RIU-hotel flink verbeterd. Zo zijn er twee restaurants bijgekomen, namelijk het Italiaanse Rinascita en steakhouse Black Cow. De twee nieuwe restaurants zijn toegevoegd aan de al bestaande restaurants: het internationale Rosa Roja, het Aziatische Bamboo en het strandrestaurant Beach Club, waarmee het aantal op vijf komt. Daarbij is er een nieuw barbecuestation met grillgerechten voor de lunch. De bars, welke er nu in totaal vier zijn, zijn ook allen gerenoveerd.

Volledig vernieuwd restaurant in RIU Tequila
Volledig vernieuwd restaurant in RIU Tequila

Renovaties

Bijna alles in het hotelcomplex is gerenoveerd. Zo zijn alle 630 kamers vernieuwd en is de decoratie ervan moderner geworden. De huisstijl is veranderd naar wit met rode details. Ook WiFi is nu gratis en overal in het hotel beschikbaar. Ten slotte is de discotheek Pacha compleet gerenoveerd.

RIU Tequila is onder andere boekbaar bij reisorganisatie TUI.

Alle kamers in RIU Tequila zijn vernieuwd
Alle kamers in RIU Tequila zijn vernieuwdNieuws

Artikelen