Twee nieuwe RIU hotels op de Malediven

Geschreven op 25 februari 2019 door Femke

Hotel RIU Palace Maldivas en Hotel RIU Atoll
Hotel RIU Palace Maldivas en Hotel RIU Atoll
RIU opent aankomend jaar twee heerlijke hotels op de Malediven. Hotel RIU Palace Maldivas zal in augustus geopend worden en vanaf mei kun je van je vakantie genieten in Hotel RIU Atoll. Beide hotels liggen op droomlocaties op de eilanden Kedhigandu en Maafushi. Door de loopbrug zijn de eilanden waar de hotels liggen met elkaar verbonden.

Hotel RIU Palace Maldivas

Hotel RIU Palace Maldivas ligt op het privé-eiland Kedhigandu, 180 kilometer ten zuiden van de luchthaven MaléZoals het een paradijselijk droomresort betaamt word je hier 24/7 in de watten gelegd. Op je bord liggen de allerlekkerste gerechten, ieder restaurant heeft zijn eigen specialiteit. Naast het hoofdrestaurant kun je genieten van maaltijden in het Fusion restaurant Krystal en het Japanse restaurant Yu Hi. Vanuit de infinity pool met swim-up bar heb je een fantastisch uitzicht. Je overnacht hier in 1 van de 176 junior suites en suites in gebouwen met een verdieping. Er zijn voor het ultieme vakantiegevoel ook suites met directe toegang tot het strand en suites boven het water. Sommigen daarvan hebben zelfs een privézwembad. Dit hotel is adult only, wat inhoudt dat alleen volwassenen van 18 jaar of ouder toegang hebben tot het hotel. Als gast van RIU Palace Maldivas mag je gebruik maken van alle faciliteiten en beide specialiteitenrestaurants van het RIU Atoll.

Hotel RIU Palace Maldivas
Hotel RIU Palace Maldivas

Hotel RIU Atoll

Op het paradijselijke privé-eiland Maafushi is het 100% genieten. Je vindt hier het Hotel RIU Atoll Het hotel beschikt over de beste 24-uurs-all-inclusiveservice zodat u van een exclusieve vakantie in deze onvergelijkbare bestemming kunt genieten. Dit resort heeft 264 kamers en junior suites, waarvan enkele met directe toegang tot het strand en boven het water. Voor een heerlijke maaltijd ga je naar het hoofdrestaurant, steakhouse of Italiaans restaurant. De spa van dit resort op Maafushi vult de rust die op de Malediven heerst perfect aan. Wie liever een actieve vakantie heeft, kan kajakken, paddelsurfen en snorkelen. In de avond geniet je van animatieprogramma's, live muziek en shows. Voor de allerkleinsten wordt in de kinderclub RIU Land genoeg vermaak geboden.

Hotel RIU Atoll
Hotel RIU Atoll

Nieuws

Artikelen