Slangen Reizen biedt nu vliegreizen aan

Geschreven op 16 februari 2016 door Anique

De Spaanse trappen in Rome
De Spaanse trappen in Rome
Reisorganisatie Slangen Reizen biedt een nieuwe manier van reizen aan. Vanaf nu is het mogelijk om bij deze organisatie, naast alleen busreizen, ook vliegvakanties te boeken. Het aanbod is groot: je kunt kiezen uit maar liefst 5.000 verschillende vakanties.

Vliegreizen

Vliegreizen spreken steeds meer mensen aan, ook voor stedentrips pakken mensen steeds vaker het vliegtuig. Het was daarom voor de organisatie een logische stap om ook deze manier van reizen aan te gaan bieden. Slangen Reizen streeft er ook bij de vliegreizen weer naar om de prijzen zo laag mogelijk te houden. ''Wij zijn een jong bedrijf dat steeds zoekt naar wegen om zich te ontwikkelen'', zegt Michelle Jager van Slangen Reizen. ''Het concept blijft in principe hetzelfde, alleen verbreden wij onze horizon door naast de busreizen ook vliegreizen aan te bieden.''

Bestemmingen

Je kunt kiezen uit een groot aantal bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Kies bijvoorbeeld voor een van de verdere bestemmingen zoals Mexico, de Dominicaanse Republiek of de Kaapverdische eilanden. Blijf je liever wat dichter bij huis? Ook dan zijn er genoeg vliegreizen beschikbaar bij Slangen Reizen. Binnen Europa kun je kiezen uit wel meer dan 10 verschillende bestemmingen, waaronder Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland of Bulgarije. Bovendien kun je zelf de duur en het type accommodatie van je reis bepalen.

Reisorganisatie Slangen Reizen

Slangen Reizen is een jonge en dynamische touroperator die zeer voordelige reizen aanbiedt. Deze reisorganisatie biedt een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ze bieden complete vakantiearrangementen aan, inclusief reis en verblijf.

Nieuws