Slangen Reizen is veruit de meest populaire reisorganisatie

Geschreven op 18 januari 2016 door Vanessa

Reisgraag Award Slangen Reizen
Reisgraag Award Slangen Reizen
Reisorganisatie Slangen Reizen uit Heerlen heeft het afgelopen jaar de meeste reviews gekregen, bijna 1.000 maar liefst. Slangen Reizen is gespecialiseerd in voordelige busreizen naar bijvoorbeeld Londen, Parijs en Berlijn. Ook kun je er verschillende excursiereizen boeken, een dagtocht naar Disneyland Parijs of een strandvakantie naar de Spaanse Costa Brava.

Gwen Starosciak (Slangen Reizen): "Wij zijn ontzettend trots dat wij dit jaar de Reisgraag Award voor Populairste reisorganisatie hebben gewonnen. Reizigers bedankt! Het is een hele eer dat zoveel van onze reizigers, na terugkomst van een reis, hun reiservaring op Reisgraag.nl delen. Een gemiddeld cijfer van een 8,0 voor de prijs / kwaliteit zien wij als een aanmoediging om het reisaanbod te vergroten en continue de kwaliteit te verbeteren, zodat nog meer reizigers kunnen terugkijken op een geslaagde reis. Wij zijn het afgelopen jaar ontzettend gegroeid en dit motiveert ons nog eens extra!"
Slangen Reizen neemt award in ontvangst
Slangen Reizen neemt award in ontvangst


De Reisgraag awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Bekijk alle winnaars van deze publieksprijs.

Nieuws