Schrijf een ervaring over ADO Travel en maak kans op mooie prijzen!

ADO Travel

Url: http://www.adotravel.nl/
Aangesloten bij: SGCR
Type reizen: Turkije

Logo van ADO Travel
ADO Travel won in 2012 de Reisgraag award ADO Travel won in 2015 de Reisgraag award ADO Travel won in 2016 de Reisgraag award ADO Travel won in 2017 de Reisgraag award ADO Travel won in 2018 de Reisgraag award

ADO Travel is een jonge en dynamische reisorganisatie die standaard reizen aanbiedt, maar ook speciaal reizen op maat kan maken. ADO Travel biedt vakanties aan naar verschillende bestemmingen in Turkije waaronder all-inclusive reizen. Zo kun je de hele dag genieten bij het zwembad en lekker eten en drinken bij het luxe resort. Heb je zelf al een hotel gevonden en wil je alleen nog maar een vliegticket boeken? Dat kan ook. ADO Travel biedt losse tickets aan. Ook kun je alleen een hotel boeken bij de reisorganisatie wanneer je al een vliegticket hebt geboekt of op eigen vervoer naar Turkije gaat.

Naast de reis en het verblijf kun je bij hen ook terecht voor een parkeerplaats en transfer van en naar Schiphol. ADO Travel geeft de 'Laagste Prijs Garantie'. Hierdoor betaal je niet teveel en als je ergens anders de reis goedkoper ziet kan de organisatie kijken wat ze voor je kunnen betekenen. Ook geeft de organisatie regelmatig diverse kortingen.

Het hoofdkantoor van ADO Travel is gelegen is Den Haag. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen bij het boeken van een reis. De klanttevredenheid van ADO is heel belangrijk waardoor zij zichzelf en hun service continu proberen te verbeteren. In 2017 won ADO Travel voor de vierde keer de Reisgraag Award in de categorie Strandvakanties.

op 25 november 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2018

Fantastische accommodatie. In de beschrijving klopte precies, geen woord gelogen. Hele goede service en begeleiding vanuit Adotravel en Evelien.

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2018 bestemming: Turkije / CENGER, reisperiode: oktober 2018

Had een 10 kunnen zijn maar bij aankomst op vliegveld wat allemaal heel snel ging,hebben we een uur moeten wachten om weggebracht te worden naar ons hotel,omdat er nog 2 mensen mee moesten die vanuit Düsseldorf kwamen,dus dat was minder,maar een 10 wil ik geven aan Eveline,wat een topper ,hou ze in ere !!!

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2018

Van af vliegveld 18km gereden terug naar vliegveld 2 mensen ophalen daarna naar hotel overboekt / toch geslapen s,morgen kwam mijn lieve EVELINE die na de balie 12uur nieuwe sleutel 15uur nieuwe kamer met fruit schaal +fles wijn en veronschuldigng Dinsdag met eveline naar Side nieuw winkel centrum HET hotel was de eigenaar stond elke morgen in de eetzaal of alles oke was Eveline Bart tot ziens ADO houd haar vast ze is goud waard?

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws