Schrijf een ervaring over ADO Travel en maak kans op mooie prijzen!

ADO Travel

Url: http://www.adotravel.nl/
Aangesloten bij: SGCR
Type reizen: Turkije

Logo van ADO Travel
ADO Travel won in 2012 de Reisgraag award ADO Travel won in 2015 de Reisgraag award ADO Travel won in 2016 de Reisgraag award ADO Travel won in 2017 de Reisgraag award ADO Travel won in 2018 de Reisgraag award

ADO Travel is een jonge en dynamische reisorganisatie die standaard reizen aanbiedt, maar ook reizen op maat samen kan stellen. ADO Travel biedt vakanties aan naar verschillende bestemmingen in Turkije, waaronder all-inclusive reizen. Zo kun je de hele dag genieten bij het zwembad en lekker eten en drinken bij het luxe resort. Heb je zelf al een hotel gevonden en wil je alleen nog maar een vliegticket boeken? Dat kan ook, omdat ADO Travel losse tickets aanbiedt. Ook kun je alleen een hotel boeken bij de reisorganisatie wanneer je al een vliegticket hebt geboekt of met eigen vervoer naar Turkije gaat.

Naast de reis en het verblijf kun je bij ADO Travel ook terecht voor een parkeerplaats en transfer van en naar Schiphol. ADO Travel geeft de Laagste Prijs Garantie. Hierdoor betaal je niet teveel en als je ergens anders de reis goedkoper ziet, kan de organisatie kijken wat ze voor je kunnen betekenen. Ook heeft de organisatie regelmatig kortingsacties.

Het hoofdkantoor van ADO Travel is gelegen is Den Haag. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen bij het boeken van een reis. Klanttevredenheid is bij ADO Travel enorm belangrijk waardoor zij zichzelf en hun service continu verbeteren. In 2017 won ADO Travel voor de vierde keer de Reisgraag Award in de categorie Strandvakanties, in 2018 werd de Reisgraag Award in de categorie Turkije behaald. De organisatie is aangesloten bij de TGCR.

op 18 januari 2019 bestemming: , reisperiode: januari 2019

Kben nog niet op vakantie maar moest dit effe kwijt.... Jullie hebben een top medewerkster in dienst..die voor 100% hart heeft voor haar werk want ze heeft mij in ieder geval top top geholpen..was erg blij met haar aan de tel..en had er alle vertrouwen in nadat ik haar de eerste x sprak dat we een top vakantie zouden uitkiezen met haar hulp....
SANDRA bedankt voor je hulp...je hebt ons erg blij gemaakt vandaag en we moeten in juli nog op vakantie..nou petje af top !!!! 👍👍👍👍👍

  • Algemeen 10
op 1 januari 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2018

Heel goeie service, gids was heel eerlijk over uitstappen, vakantiegangers aangepaste uitstappen, vriendelijk en zeer betrouwbaar.

  • Algemeen 9
op 25 november 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2018

Fantastische accommodatie. In de beschrijving klopte precies, geen woord gelogen. Hele goede service en begeleiding vanuit Adotravel en Evelien.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws