Schrijf een ervaring over ADO Travel en maak kans op mooie prijzen!

ADO Travel

Url: https://www.adotravel.nl/
Aangesloten bij: SGCR
Type reizen: Turkije

Logo van ADO Travel
ADO Travel won in 2012 de Reisgraag award ADO Travel won in 2015 de Reisgraag award ADO Travel won in 2016 de Reisgraag award ADO Travel won in 2017 de Reisgraag award ADO Travel won in 2018 de Reisgraag award

ADO Travel is een jonge en dynamische reisorganisatie die standaard reizen aanbiedt, maar ook reizen op maat samen kan stellen. ADO Travel biedt vakanties aan naar verschillende bestemmingen in Turkije, waaronder all-inclusive reizen. Zo kun je de hele dag genieten bij het zwembad en lekker eten en drinken bij het luxe resort. Heb je zelf al een hotel gevonden en wil je alleen nog maar een vliegticket boeken? Dat kan ook, omdat ADO Travel losse tickets aanbiedt. Ook kun je alleen een hotel boeken bij de reisorganisatie wanneer je al een vliegticket hebt geboekt of met eigen vervoer naar Turkije gaat.

Naast de reis en het verblijf kun je bij ADO Travel ook terecht voor een parkeerplaats en transfer van en naar Schiphol. ADO Travel geeft de Laagste Prijs Garantie. Hierdoor betaal je niet teveel en als je ergens anders de reis goedkoper ziet, kan de organisatie kijken wat ze voor je kunnen betekenen. Ook heeft de organisatie regelmatig kortingsacties.

Het hoofdkantoor van ADO Travel is gelegen is Den Haag. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen bij het boeken van een reis. Klanttevredenheid is bij ADO Travel enorm belangrijk waardoor zij zichzelf en hun service continu verbeteren. In 2017 won ADO Travel voor de vierde keer de Reisgraag Award in de categorie Strandvakanties, in 2018 werd de Reisgraag Award in de categorie Turkije behaald. De organisatie is aangesloten bij de TGCR.

op 2 oktober 2019 bestemming: Turkije / Cargicak, reisperiode: september 2019

Dankzij Eveline toch een hele fijne vakantie gehad ondanks enkele problemen op de dag van aankomst. Eveline heeft het super geregeld waarna wij van een fijne vakantie konden genieten. Dankjewel je bent n topper

  • Algemeen 7
op 2 oktober 2019 bestemming: Turkije / Kumkoy, reisperiode: september 2019

Mijn man werd ziek en moest naar ziekenhuis als het aanhield. Hij wilde niet in Turkije naar het ziekenhuis omdat hij 14 oktober geopereerd wordt voor een nieuwe heup. Eveline heeft voor ons een retourticket geboekt en ZELF betaald. Ik kon het geld naar haar privé overmaken wat ik direct gedaan heb. Ze was al die tijd telefonisch en per app bereikbaar voor ons. Als het nodig was zou ze direct komen. Petje af voor Eveline en ADO TRAVEL. Volgend jaar boeken we daar weer.

  • Algemeen 10
op 29 september 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2019

Heerlijke vakantie gehad in dit hele Fijne hotel. Waren hier al enkele keren geweest en het was weer super. Voor het eerst geboekt bij ado travel. Dit is ons goed bevallen. Na het lezen van alle reacties over Eveline waren wij zeer benieuwd naar haar. Maar wat een topwijffie. Volgend gaan we zeker weer kijken om bij jullie te boeken. Is ons zeer goed bevallen.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws