Schrijf een ervaring over ADO Travel en maak kans op mooie prijzen!

ADO Travel

Url: http://www.adotravel.nl/
Aangesloten bij: SGCR
Type reizen: Turkije

Logo van ADO Travel
ADO Travel won in 2012 de Reisgraag award ADO Travel won in 2015 de Reisgraag award ADO Travel won in 2016 de Reisgraag award ADO Travel won in 2017 de Reisgraag award ADO Travel won in 2018 de Reisgraag award

ADO Travel is een jonge en dynamische reisorganisatie die standaard reizen aanbiedt, maar ook speciaal reizen op maat kan maken. ADO Travel biedt vakanties aan naar verschillende bestemmingen in Turkije waaronder all-inclusive reizen. Zo kun je de hele dag genieten bij het zwembad en lekker eten en drinken bij het luxe resort. Heb je zelf al een hotel gevonden en wil je alleen nog maar een vliegticket boeken? Dat kan ook. ADO Travel biedt losse tickets aan. Ook kun je alleen een hotel boeken bij de reisorganisatie wanneer je al een vliegticket hebt geboekt of op eigen vervoer naar Turkije gaat.

Naast de reis en het verblijf kun je bij hen ook terecht voor een parkeerplaats en transfer van en naar Schiphol. ADO Travel geeft de 'Laagste Prijs Garantie'. Hierdoor betaal je niet teveel en als je ergens anders de reis goedkoper ziet kan de organisatie kijken wat ze voor je kunnen betekenen. Ook geeft de organisatie regelmatig diverse kortingen.

Het hoofdkantoor van ADO Travel is gelegen is Den Haag. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen bij het boeken van een reis. De klanttevredenheid van ADO is heel belangrijk waardoor zij zichzelf en hun service continu proberen te verbeteren. In 2017 won ADO Travel voor de vierde keer de Reisgraag Award in de categorie Strandvakanties.

op 11 oktober 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: september 2018

We hebben voor de tweede keer een reis geboekt bij ADO Gravel en dat is ons weer heel goed bevallen . Wij zijn enorm geholpen door Eveline onze reisleidster ter plaatsen zijn heeft ons meer zeer veel enthousiasme over allerlei voor en nadelen.
Hotel keuze op aan raden van Eveline was prefect ,het eten is ongelooflijk goed,de kamers zijn prefect, de schoonmaak over het gehele hotel is ook zeer goed.
Om toch een klein minpuntje te geven is dat de muziek nogal hard staat bij het zwembad en in de avond op het terras.
Wij waren met 4 stellen van 60+
Eveline nogmaals bedankt en waarschijnlijk tot volgend jaar

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: april 2018

Super vakantie gehad , mooi hotel en alles perfect geregeld door adotravel ! volgende reis Turkije zullen we zeker weer boeken bij adotravel

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Turkije / Kumkoy, reisperiode: september 2018

Voor het eerst bij Ado Travel geboekt en geen spijt van gehad, wat een lieve en vriendelijke mensen. Een dag voor vertrek bellen ze nog om je een goede vlucht en een fijne vakantie te wensen, dat hebben wij nog nooit mee gemaakt. Eveline is een super vrouw ze kwam ons zelfs op haar vrije dag in het hotel bezoeken samen met Tim, ze kwamen voor ons uit Alanya is toch een eind rijden.Ook Shirley die in het hotel kwam was super vriendelijk, maar nogmaals Eveline spant de kroon wat een topvrouw is dat.Weet zeker dat we weer bij Ado Travel zullen boeken, voor ons een dikke 10

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws