Schrijf een ervaring over ADO Travel en maak kans op mooie prijzen!

ADO Travel

Url: http://www.adotravel.nl/
Aangesloten bij: SGCR
Type reizen: Turkije

Logo van ADO Travel
ADO Travel won in 2012 de Reisgraag award ADO Travel won in 2015 de Reisgraag award ADO Travel won in 2016 de Reisgraag award ADO Travel won in 2017 de Reisgraag award ADO Travel won in 2018 de Reisgraag award

ADO Travel is een jonge en dynamische reisorganisatie die standaard reizen aanbiedt, maar ook speciaal reizen op maat kan maken. ADO Travel biedt vakanties aan naar verschillende bestemmingen in Turkije waaronder all-inclusive reizen. Zo kun je de hele dag genieten bij het zwembad en lekker eten en drinken bij het luxe resort. Heb je zelf al een hotel gevonden en wil je alleen nog maar een vliegticket boeken? Dat kan ook. ADO Travel biedt losse tickets aan. Ook kun je alleen een hotel boeken bij de reisorganisatie wanneer je al een vliegticket hebt geboekt of op eigen vervoer naar Turkije gaat.

Naast de reis en het verblijf kun je bij hen ook terecht voor een parkeerplaats en transfer van en naar Schiphol. ADO Travel geeft de 'Laagste Prijs Garantie'. Hierdoor betaal je niet teveel en als je ergens anders de reis goedkoper ziet kan de organisatie kijken wat ze voor je kunnen betekenen. Ook geeft de organisatie regelmatig diverse kortingen.

Het hoofdkantoor van ADO Travel is gelegen is Den Haag. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen bij het boeken van een reis. De klanttevredenheid van ADO is heel belangrijk waardoor zij zichzelf en hun service continu proberen te verbeteren. In 2017 won ADO Travel voor de vierde keer de Reisgraag Award in de categorie Strandvakanties.

op 31 oktober 2017 bestemming: Turkije / Okurcalar, reisperiode: oktober 2017

Wij vliegen al jaren lang met ADO Travel. Jammer genoeg NIET vanuit Maastricht. Toch hebben de dames van ADO voor ons kunnen regelen dat wij TOCH vanuit Maastricht konden vliegen met alle voor ons voordelen van dien ( zoals gratis parkeren en extra bagage voucher )
Dames weer onze complimenten
Speciaal woord van dank aan ONZE reisleidster Eveline die ons al jaren met woord en daad bij staat tijdens ons verblijf in Okurcalar en het allerbeste hotel in Turkije Delphin de Luxe Resort

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2017 bestemming: Turkije / alanye, reisperiode: oktober 2017

Dit cijfer heb ik deze keer gegeven omdat het hotel in 3maanden is achteruit is gegaan de naam noem ik niet ,want de rest was prima geregeld, vooral door eveline . van de zomer ben ik er weer ADO

  • Algemeen 9
op 29 oktober 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2017

Keurig resort, alles goed geregeld, hygiëne prima, complimenten voor Eveline voor de goede service. Minpunt is wel dat de terugreis erg vroeg is en dat er dus een complete dag afgaat. Dit wordt pas vijf dagen van tevoren gemeld terwijl dit al enkele weken bekend is.

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws