Schrijf een ervaring over ADO Travel en maak kans op mooie prijzen!

ADO Travel

Url: https://www.adotravel.nl/
Aangesloten bij: SGCR
Type reizen: Turkije

Logo van ADO Travel
ADO Travel won in 2012 de Reisgraag award ADO Travel won in 2015 de Reisgraag award ADO Travel won in 2016 de Reisgraag award ADO Travel won in 2017 de Reisgraag award ADO Travel won in 2018 de Reisgraag award

ADO Travel is een jonge en dynamische reisorganisatie die standaard reizen aanbiedt, maar ook reizen op maat samen kan stellen. ADO Travel biedt vakanties aan naar verschillende bestemmingen in Turkije, waaronder all-inclusive reizen. Zo kun je de hele dag genieten bij het zwembad en lekker eten en drinken bij het luxe resort. Heb je zelf al een hotel gevonden en wil je alleen nog maar een vliegticket boeken? Dat kan ook, omdat ADO Travel losse tickets aanbiedt. Ook kun je alleen een hotel boeken bij de reisorganisatie wanneer je al een vliegticket hebt geboekt of met eigen vervoer naar Turkije gaat.

Naast de reis en het verblijf kun je bij ADO Travel ook terecht voor een parkeerplaats en transfer van en naar Schiphol. ADO Travel geeft de Laagste Prijs Garantie. Hierdoor betaal je niet teveel en als je ergens anders de reis goedkoper ziet, kan de organisatie kijken wat ze voor je kunnen betekenen. Ook heeft de organisatie regelmatig kortingsacties.

Het hoofdkantoor van ADO Travel is gelegen is Den Haag. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen bij het boeken van een reis. Klanttevredenheid is bij ADO Travel enorm belangrijk waardoor zij zichzelf en hun service continu verbeteren. In 2017 won ADO Travel voor de vierde keer de Reisgraag Award in de categorie Strandvakanties, in 2018 werd de Reisgraag Award in de categorie Turkije behaald. De organisatie is aangesloten bij de TGCR.

op 2 juli 2020 bestemming: Turkije / Kusadasi, reisperiode: juni 2020

Goede service over de voucher van Evelien in Alanya en Tim in Nederland het zijn toppers . Evelien is 24 uur bereikbaar een toppertje . Bedankt Evelien 🧿🧿🧿

  • Algemeen 10
op 19 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Omdat alles altijd vlotjes verloopt.

  • Algemeen 10
op 20 november 2019 bestemming: Turkije / Kumkoy, reisperiode: september 2019

Samen met mijn vrouw heb ik dit jaar voor de tweede keer bij Ado travel geboekt. Dit op aanraden van reisvrienden van ons. Deze boekten al jaren bij Ado en waren naast heel tevreden, ook vaak voordeliger uit dan wij via het reisbureau bij ons in het winkelcentrum. Daar geeft men wel aan de prijsscan te doen . Maar des ondanks waren we toch een heel bedrag goedkoper uit.
Bij het reisbureau legden we de prijs voor nadat wij gevraagd waren of men iets voor ons kon betekenen. Wij gaan al jaren naar Sidekum in Kumkoy en dat bevalt ons prima. En ik gun het reisbureau hun bestaan dus ik ben daar naar toe gegaan. Helaas kon men niet aan de prijs van Ado travel tippen. Komende jaren zullen we die rit dus overslaan en direct naar Adotravel gaan.
Het boeken en betalen via internet verliep niet echt soepel. Maar na een telefoontje is dat ook opgelost. Mijn schoonmoeder is de laatste vakantie overleden terwijl wij in Turkije waren. Een telefoontje naar de contactpersoon ( wel even contact de reis voorschieten ) en we konden de zelfde nacht nog terug. Ook het transferbusje werd geregeld Dus een prima service, goede prijs en leuke contacten. Wat wil je nog meer.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws