Schrijf een ervaring over ADO Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen ADO Travel

Pagina 1 van 56 met 557 resultaten

op 19 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Omdat alles altijd vlotjes verloopt.

  • Algemeen 10
op 20 november 2019 bestemming: Turkije / Kumkoy, reisperiode: september 2019

Samen met mijn vrouw heb ik dit jaar voor de tweede keer bij Ado travel geboekt. Dit op aanraden van reisvrienden van ons. Deze boekten al jaren bij Ado en waren naast heel tevreden, ook vaak voordeliger uit dan wij via het reisbureau bij ons in het winkelcentrum. Daar geeft men wel aan de prijsscan te doen . Maar des ondanks waren we toch een heel bedrag goedkoper uit.
Bij het reisbureau legden we de prijs voor nadat wij gevraagd waren of men iets voor ons kon betekenen. Wij gaan al jaren naar Sidekum in Kumkoy en dat bevalt ons prima. En ik gun het reisbureau hun bestaan dus ik ben daar naar toe gegaan. Helaas kon men niet aan de prijs van Ado travel tippen. Komende jaren zullen we die rit dus overslaan en direct naar Adotravel gaan.
Het boeken en betalen via internet verliep niet echt soepel. Maar na een telefoontje is dat ook opgelost. Mijn schoonmoeder is de laatste vakantie overleden terwijl wij in Turkije waren. Een telefoontje naar de contactpersoon ( wel even contact de reis voorschieten ) en we konden de zelfde nacht nog terug. Ook het transferbusje werd geregeld Dus een prima service, goede prijs en leuke contacten. Wat wil je nog meer.

  • Algemeen 9




op 16 november 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2019

Drie x per jaar met ADO. Alles gaat volgens afspraak. Nog nooit geen ergernissen gehad. Ga zo door ADO. Let yourself go.

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juli 2019

Alles was super goed geregeld en ik had het super naar me zin!

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: mei 2016

Goed geregeld en klopt wat er op de sitr te zien is.

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2019

Allereerst wil ik adotravel bedanken
Alles was zo goed georganiseerd de reis het hotel.. Komen we op kamer krijgen we nog ook een fruitmand en fles wijn van ado travel.. Echt een toppertje Ado Travel

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Na onze thuiskomt een klacht over een hotel en hostess hoor je niks meer van adotravel, via facebook wordt je gelijk geblokkeerd als je een in hun ogen negatieve of kritische reactie plaatst.
Wij hebben vaker geboekt bij adotravel maar voor ons nooit meer, het is goedkoop maar verwacht als er iets is zowel op de locatie als hier in Nederland minimale inspanningen en totaal geen ene reactie meer als je thuis bent, negatieve reacties worden gecensureerd ipv een oplossing te zoeken.
Helaas maar de eerste keer waren we echt zeer te spreken maar inmiddels zijn we er wel achter om liever meer uit te geven bij een organisatie die bij sgr is aangesloten.

  • Algemeen 2
op 28 oktober 2019 bestemming: Turkije / Ocarkular, reisperiode: juni 2019

Super hotel en een te gekke hostes Evelien zorgt net zo voor je
als of ze je moeder is. Geweldig Ado Travel.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: januari 2019

Na ‘n erg vervelende start(rolstoel van mijn man vermist)heeft Evelien alle moeite gedaan om hem zo snel mogelijk naar het hotel te krijgen.Ze leefde heel erg met ons mee,kortom,ze was geweldig!Heel erg bedankt Evelien

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2019

Zoals ieder jaar perfect georganiseerd. Fijne mensen, geen rariteiten reisleidster eerlijk en oprecht

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende