Ervaringen ADO Travel

Pagina 1 van 6 met 578 resultaten

op 5 oktober 2021 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: september 2021

Niets van Ado gemerkt alles was in orde, maar voor de transfer terug waren ze ons vergeten

  • Algemeen 6
op 30 september 2021 bestemming: Turkije / Kusadasi, reisperiode: september 2021

Alles keurig verzorgd, goed bereikbaar en behulpzaam en zelfs 2 dagen voor vertrek een telefoontje en mail om ons fijne vakantie te wensen. Super! Wij boeken zeker vaker met Ado travel! ;-)

  • Algemeen 10




op 2 september 2021 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2021

Zijn zo vriendelijk geholpen door Tim en Jort. Een kleine drie weken voor vertrek toch liever geannuleerd. Zo begripvol waren ze. En in plaats van een voucher krijgen wij al ons geld terug. Zo gauw als het voor ons gevoel weer mogelijk is af te reizen naar Turkije boeken wij zeker bij Ado travel.

  • Algemeen 10
op 2 september 2021 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2021

Eerste keer geboekt via Adotravel( wist niet goed wat te verwachten)
10 dagen Haydarpasha Palace in Augustus 2021.
We hebben een Topvakantie gehad. Alles was goed geregeld.
Eveline ontmoet in het hotel. ( Topwijf)
Goede service van Adotravel. Niks te klagen vanuit onze kant.
Wij zullen in de toekomst zeker boeken via Adotravel

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2021 bestemming: Turkije / avsallar, reisperiode: juli 2020

Gisteren het geld van de voucher terug ontvangen van adotravel.
zeer goed geholpen door tim.
zodra het weer mogelijk is boek ik weer bij jullie.
bedankt.

  • Algemeen 10
op 16 juli 2021 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: april 2020

Niettegenstaande de moeilijkheden waarmee de reissector te maken heeft door de coronacrisis, werd onze voucher keurig terugbetaald door adotravel volgens de geldende voorwaarden. We zullen niet aarzelen om bij een volgende gelegenheid (en hopelijk zo snel mogelijk) opnieuw voor adotravel te kiezen!

  • Algemeen 10
op 7 mei 2021 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2020

Wat een ellende. Nu een jaar na data, zijn we nog steeds bezig om geld terug gestort te krijgen van ADO travel.
We krijgen geen contact, en als er contact is wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.
Schandalig!

  • Algemeen 1
op 9 april 2021 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2019

Na 2 maal onze reis is geannuleerd door corona, zijn wij geweldig geholpen door de medewerkers (Tim) van adotravel. Bedankt

  • Algemeen 10
op 12 januari 2021 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2020

Goedkoop=Duurkoop!
Geen service, reageren nergens op. Als je dan een kritische mail
stuurt, krijg je direct een reply van de huisjurist, deze roept wat onwaarheden en daarna reageert deze ook nergens meer op. Deze is "toevallig" ook voorzitter van hun "garantiefonds".. , maar ook daar geen teken van leven.
Helaas is dit garantiefonds niet het SGR en ADOTravel is ook géén lid van de ANVR. Je kunt nergens heen met een klacht, behalve de rechtbank. Had ik maar beter opgelet bij boeken...

  • Algemeen 1
op 23 december 2020 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2020

In nov 2019 pakketreis geboekt samen met vrienden en een aanbetaling gedaan. Ado travel heeft de reis geannuleerd ivm corona. Wij zijn al maanden bezig om onze aanbetaling terug te krijgen. Wij kregen zelfs van een advocatenkantoor een niet zo'n vriendelijk antwoord. Na de 6 maanden weer vriendelijk verzocht om onze aanbetaling terug te storten en weer een bericht ontvangen waarin staat dat zij het geld al hadden aanbetaald dus niet konden terug betalen. Eerder hebben wij al meerdere keren aangegeven dat zowel mijn man als ikzelf tot de risicogroep behoren. Ado travel gebruikt alle mogelijke manieren om de aanbetaling niet terug te betalen. Ik denk er ook serieus over na om met meerdere gedupeerde naar de rechtbank te stappen om op die manier dan maar onze aanbetaling terug te vorderen, wij hebben een contract met ado travel, ook zij moeten zich hier wettelijk aan houden.
De cijfer voor de reis en reusbureau had 0 moeten zijn!
Werkt prima als de reis zonder problemen verloopt maar als er problemen komen sta je als klant in de kou.

  • Algemeen 1
op 30 november 2020 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: mei 2020

Door corona reis geannuleerd. Voucher aangeboden door ado travel. Echter voor april 2021 boeken en voor oktober 2021 vertrekken.
Heb meerdere mailtjes gestuurd dat ik geen voucher wil maar geld terug wil ontvangen.
Van meneer Springer antwoord dat er alleen geld geretourneerd wordt als we in lockdown zitten.
Wat zitten we dan? We kunnen en mogen toch niet naar Turkije op vakantie. En hoe is dat volgend jaar?
Ado travel graag mijn aanbetaling retourneren op mijn rekening. Dat zou fair zijn.

  • Algemeen 1
op 14 oktober 2020 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2020

Wij willen graag ons geld terug in plaats van de voucher. Vriendelijk gevraagd maar we krijgen gewoon "nee" als antwoord. Wij zijn met 6 personen en het gaat niet lukken om volgend jaar te gaan. De "zeer vriendelijke" jurist van Ado Travel, de heer Springer, staat totaal niet open om te luisteren en doet het gewoon af met "niet mogelijk" terwijl men er toch toe verplicht is. Als je dan nogmaals contact opneemt per mail krijg je totaal geen antwoord meer. Vind dit buitengewoon schandalig. Heb nog wel een mail van een medewerker die mij zwart op wit heeft gezegd dat na 1 jaar het geld sowieso uitbetaald wordt. Nou, daar wachten we dan maar op.

  • Algemeen 1
op 13 oktober 2020 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2020

Ook ik heb vele mails en telefoontjes gedaan naar adotravel met de vraag dat ik het geld terug wil van de voucher.
alles gaat via die jurist en inderdaad die zegt gewoon je krijgt het niet.
ik heb zelfs contact proberen te krijgen met dat garantiefonds TGCR,maar die pakt de telefoon niet eens op en die jurist is nota bene ook nog de bestuursvoorzitter van dat garantiefonds :)
ik denk dat het alleen lukt via de rechtsbijstand

  • Algemeen 1
op 12 september 2020 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: augustus 2020

Goedemorgen ik wil jullie bedanken voor alle goede service die wij van jullie hebben gekregen. Na 2x annulering zijn wij toch op vakantie naar Turkije geweest van 18 aug tm 27 aug , wat mede mogelijk is gemaakt door jullie. Wij hebben genoten en vind dat dat ook gezegd mag worden. ADOTRAVEL ik zeg tot volgend jaar 🤗🤗

  • Algemeen 10
op 8 september 2020 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: augustus 2019

Willen graag ons geld terug van plaats de voucher die we ontvangen hebben. Worden onvriendelijk gemaild door de jurist van dit bedrijf. Ze zijn verplicht om geld terug te geven maar meneer de jurist beslist van niet en blijft hier bij. Nu wordt er niet meer gereageerd op onze emails. Was altijd zeer tevreden over Ado maar hoe ze met dit soort dingen omgaan kan echt niet, klant is koning toch? hoop echt dat iemand anders van Ado ons wil kan helpen om dit probleem op te lossen.

  • Algemeen 1
op 8 september 2020 bestemming: Turkije / Schiedam, reisperiode: augustus 2020

Jammer dat een reisbureau met een goede service zich in de Corona tijd zich boven de gestelde wetgeving van de overheid stellen
Net als beleggen geldt voor hun garantie geven in de toekomst geen zekerheid, jammer maar zou zeker aanraden om TUI of ander genormeerd reisbureau te boeken welke wel service en klant gerichtheid in het vandaal heeft staan. Voor de mensen die willen boeken bedenk dat zij hun eigen ANVR in het leven hebben geroepen en je bij klachten daar niet terecht kan

  • Algemeen 1
op 16 augustus 2020 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: augustus 2020

Een schande !! Drie verschillende boekingsbevestigingen.. verschillende vertrekplaatsen van luchthaven ?!?Toppunt laatste factuur +1300€ zonder toevoeging of wijziging van eerste boekingsbevestiging ! Verschillende personeelsleden, van kastje naar muurtje gestuurd en voor de gek gehouden! Allerlei beloftes telefonisch maar nts na gekomen.. Aparte dienstverlening en mijn vertrek is over 4 dagen !! Mss dak via deze weg nu wel een snellere en correcte afhandeling krijg van mijn boeking

  • Algemeen 1
op 23 juli 2020 bestemming: Turkije / Delft, reisperiode: juli 2020

U heeft mij enorm geholpen. Ben u dankbaar

  • Algemeen 10
op 12 juli 2020 bestemming: Turkije, reisperiode: augustus 2020

Ik lees dat je goed geholpen word nou er is nul info en nul medeleven bij het verplicht aanbetalen van de vakantie helaas ivm eigen gezond risico moeten we annuleren 20 % van de reis som kwijt geen optie dit mee te nemen naar volgend jaar echt belachelijk.

  • Algemeen 1
op 8 juli 2020 bestemming: Turkije, reisperiode: augustus 2020

Ivm een annulering door vele medewerkers slecht geholpen
Zelfs door een jurist klant onvriendelijk geholpen en had weinig begrip
Uiteindelijk super geholpen en goed te woord gestaan door Jerryl echt een 10 voor hem
Jerryl bedankt voor deze oplossing

  • Algemeen 8
op 2 juli 2020 bestemming: Turkije / Kusadasi, reisperiode: juni 2020

Goede service over de voucher van Evelien in Alanya en Tim in Nederland het zijn toppers . Evelien is 24 uur bereikbaar een toppertje . Bedankt Evelien 🧿🧿🧿

  • Algemeen 10
op 19 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Omdat alles altijd vlotjes verloopt.

  • Algemeen 10
op 20 november 2019 bestemming: Turkije / Kumkoy, reisperiode: september 2019

Samen met mijn vrouw heb ik dit jaar voor de tweede keer bij Ado travel geboekt. Dit op aanraden van reisvrienden van ons. Deze boekten al jaren bij Ado en waren naast heel tevreden, ook vaak voordeliger uit dan wij via het reisbureau bij ons in het winkelcentrum. Daar geeft men wel aan de prijsscan te doen . Maar des ondanks waren we toch een heel bedrag goedkoper uit.
Bij het reisbureau legden we de prijs voor nadat wij gevraagd waren of men iets voor ons kon betekenen. Wij gaan al jaren naar Sidekum in Kumkoy en dat bevalt ons prima. En ik gun het reisbureau hun bestaan dus ik ben daar naar toe gegaan. Helaas kon men niet aan de prijs van Ado travel tippen. Komende jaren zullen we die rit dus overslaan en direct naar Adotravel gaan.
Het boeken en betalen via internet verliep niet echt soepel. Maar na een telefoontje is dat ook opgelost. Mijn schoonmoeder is de laatste vakantie overleden terwijl wij in Turkije waren. Een telefoontje naar de contactpersoon ( wel even contact de reis voorschieten ) en we konden de zelfde nacht nog terug. Ook het transferbusje werd geregeld Dus een prima service, goede prijs en leuke contacten. Wat wil je nog meer.

  • Algemeen 9
op 16 november 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2019

Drie x per jaar met ADO. Alles gaat volgens afspraak. Nog nooit geen ergernissen gehad. Ga zo door ADO. Let yourself go.

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juli 2019

Alles was super goed geregeld en ik had het super naar me zin!

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: mei 2016

Goed geregeld en klopt wat er op de sitr te zien is.

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2019

Allereerst wil ik adotravel bedanken
Alles was zo goed georganiseerd de reis het hotel.. Komen we op kamer krijgen we nog ook een fruitmand en fles wijn van ado travel.. Echt een toppertje Ado Travel

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Na onze thuiskomt een klacht over een hotel en hostess hoor je niks meer van adotravel, via facebook wordt je gelijk geblokkeerd als je een in hun ogen negatieve of kritische reactie plaatst.
Wij hebben vaker geboekt bij adotravel maar voor ons nooit meer, het is goedkoop maar verwacht als er iets is zowel op de locatie als hier in Nederland minimale inspanningen en totaal geen ene reactie meer als je thuis bent, negatieve reacties worden gecensureerd ipv een oplossing te zoeken.
Helaas maar de eerste keer waren we echt zeer te spreken maar inmiddels zijn we er wel achter om liever meer uit te geven bij een organisatie die bij sgr is aangesloten.

  • Algemeen 2
op 28 oktober 2019 bestemming: Turkije / Ocarkular, reisperiode: juni 2019

Super hotel en een te gekke hostes Evelien zorgt net zo voor je
als of ze je moeder is. Geweldig Ado Travel.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: januari 2019

Na ‘n erg vervelende start(rolstoel van mijn man vermist)heeft Evelien alle moeite gedaan om hem zo snel mogelijk naar het hotel te krijgen.Ze leefde heel erg met ons mee,kortom,ze was geweldig!Heel erg bedankt Evelien

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2019

Zoals ieder jaar perfect georganiseerd. Fijne mensen, geen rariteiten reisleidster eerlijk en oprecht

  • Algemeen 10
op 10 oktober 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2019

Alles goed geregeld door AdoTravel.
Wij komen uit Belgie en dit was onze 2e reis bij AdoTravel. Reisleidster Eveline was zeer attent en behulpzaam.

  • Algemeen 10
op 2 oktober 2019 bestemming: Turkije / Cargicak, reisperiode: september 2019

Dankzij Eveline toch een hele fijne vakantie gehad ondanks enkele problemen op de dag van aankomst. Eveline heeft het super geregeld waarna wij van een fijne vakantie konden genieten. Dankjewel je bent n topper

  • Algemeen 7
op 2 oktober 2019 bestemming: Turkije / Kumkoy, reisperiode: september 2019

Mijn man werd ziek en moest naar ziekenhuis als het aanhield. Hij wilde niet in Turkije naar het ziekenhuis omdat hij 14 oktober geopereerd wordt voor een nieuwe heup. Eveline heeft voor ons een retourticket geboekt en ZELF betaald. Ik kon het geld naar haar privé overmaken wat ik direct gedaan heb. Ze was al die tijd telefonisch en per app bereikbaar voor ons. Als het nodig was zou ze direct komen. Petje af voor Eveline en ADO TRAVEL. Volgend jaar boeken we daar weer.

  • Algemeen 10
op 29 september 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2019

Heerlijke vakantie gehad in dit hele Fijne hotel. Waren hier al enkele keren geweest en het was weer super. Voor het eerst geboekt bij ado travel. Dit is ons goed bevallen. Na het lezen van alle reacties over Eveline waren wij zeer benieuwd naar haar. Maar wat een topwijffie. Volgend gaan we zeker weer kijken om bij jullie te boeken. Is ons zeer goed bevallen.

  • Algemeen 9
op 26 september 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2019

Voor het 3e jaar met ADO travel op vakantie. 4e reis vis hen. Alles opnieuw goed geregeld. En een extra compliment voor Eveline. Zij zorgt ervoor dat je je extra welkom voelt op het vakantie adres! Volgend jaar zeker weer!

  • Algemeen 10
op 25 september 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2019

Een 8 omdat onze koffer pas 4 dagen later kwam. Husnu ons aanspreekpunt in Turkije heeft ons goed geholpen met regelen dat onze koffer alsnog kwam.
Voor de 2e maal met adotravel gereisd. Alles prima verzorgd.

  • Algemeen 8
op 24 september 2019 bestemming: Turkije / Kusadasi, reisperiode: juli 2019

Heerlijke vakantie gehad dankzij AdoTravel. Tickets, transfer alles was heel goed geregeld. De kinderen hebben ook onwijs genoten van het hotel.

  • Algemeen 10
op 22 september 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: september 2019

Voor de eerste maal geboekt met Adotravel,volgend jaar zeker terug met jullie en alles piekfijn uitgelegd door Eveline,je bent een topper ;-)

  • Algemeen 10
op 9 september 2019 bestemming: Turkije / Kargicak, reisperiode: september 2019

Eerste keer bij ADO travel geboekt. Alles goed verlopen. Eveline, bedankt om ons op weg te helpen om.overal te geraken met de bus. Toffe reisleidster😜😜

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2019 bestemming: Turkije / Kagilac, reisperiode: augustus 2019

We kennen Eveline van Ado travel al jaren en zij is echt een topper!
Staat altijd voor je klaar!

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: augustus 2019

We boeken al jaren bij Ado travel en nog nooit problemen mee gehad. We worden altijd goed geïnformeerd en dankzij ado travel hebben we ieder jaar weer een top vakantie!
Eveline, voor jou onze complimenten!! Je bent echt een topper!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Eerste keer bij Ado Travel een reis geboekt. Zowel tijdens het reserveren van mijn reis als tijdens het naderhand opvragen van wat gegevens behulpzaam geholpen door de klantenservice. Alle benodigde reisdocumenten tijdig en uitgebreid per e-mail ontvangen. In Alanya het geluk gehad kennis te mogen maken met de lieve en zeer gezellige Eveline. Ook zij was erg behulpzaam bij het doorgeven van de gegevens voor het transfer naar het vliegveld. Uiterst tevreden over het boeken van de reis bij Ado Travel.

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2019

Geweldige vakantie en het was de eerste keer met ADO Travel. Een echte aanrader. Door de inzet van Evelien hebben onze vrienden en wij kamers naast elkaar kunnen krijgen! Top Evelien!

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2019

Alles top geregeld en goede info ontvangen vanuit Evelien.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2019 bestemming: Turkije / Turkler, reisperiode: juli 2018

Zoals altijd geweldig. 24/7 bereikbaar. Service goed.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2019 bestemming: Turkije / Kizilot, reisperiode: juli 2019

Perfect geregeld. Alles tot in de puntjes. Vriendelijk personeel op kantoor en ter plaatse. Staan 24/7 voor je klaar. Reisleidster dag en nacht bereikbaar. Geen dwingende info. Voelde me gelijk thuis. Volgend jaar uiteraard ONLY ADOOO

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Dit was de eerste keer dat wij met Adotravel hebben gereisd.
Maar zeker niet de laatste keer; alles was top geregeld.
Wij kregen zelfs een gratis upgrade van kamer.
Ook reisleidster Eveline is echt een topper, ze heeft alles haarfijn uitgelegd, hoe wij met het openbaar vervoer naar Alanya moesten gaan.
Volgend jaar reizen wij weer met Adotravel terug naar Alanya

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2019 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: september 2019

Reis geboekt naar Limak Arcadia. Voor 5 personen. Door een onverwachte operatie moeten annuleren. Jammer dat t zolang duurt voor je je geld terug krijgt. Gaat toch om een bedrag van 5400 euro

  • Algemeen 5
op 12 augustus 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Wij zaten in eftalia ocean geweldig hotel voor jong en oud grandioos geweldig personeel die er alles aan doen om het De gasten naar hun zin te maken kamers en hotel superschoon top de kinderen hebben ook genoten heerlijk eten en veel te doen in een woord geweldig dit was een fantastische vakantie en adotravel bedankt jullie zijn toppers alles was super geregeld en onze reisleiding Evelien bedankt je bent een toppertje volgende keer boek ik weer bij adotravel bedankt voor alles

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2019

Prima, reis gehad , uitstekend hotel!!

  • Algemeen 9
op 30 juli 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Top vakantie. Alles goed geregeld via adotravel. Eftalia ocean is een fijn hotel. Vooral de swim up kamers zijn grandioos.

  • Algemeen 10
op 30 juli 2019 bestemming: Turkije / Türkler, reisperiode: juli 2019

Leuk personeel, goed verblijf, goed advies. Kortom helemaal perfect.

  • Algemeen 10
op 30 juli 2019 bestemming: Turkije, reisperiode: januari 2019

Wij verbleven voor de tweede keer in Saphir resort in Okurcalar met Adotravel! Een schoon hotel en goed eten, echt een toppertje!

Wederom was Eveline onze reisleiding.
Op een rustige en ongedwongen manier legde ze alles uit. Via WhatsApp hielp ze ons met allerhande vragen over de omgeving en activiteiten. Als er iemand klaar staat voor haar gasten is het Eveline van Adotravel! TOP!

  • Algemeen 10
op 26 juli 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2019

Wij hebben van de 13 dagen. 10 dagen een topvakantie gehad. Helaas door het plots overlijden de laatste dagen niet, maar door de ontzettend goede steun van jullie Eveline zijn wij hier doorheen gekomen. Zelfs werd door Ado Travel een Vip transfer geregeld voor de terugreis. DIt hebben wij als een warm bad ervaren en bevelen jullie ten zeerste aan.
Dit was de 2e keer dat wij met Ado op vakantie gingen maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Dank dank dank en speciaal grote dank voor Eveline.
Jullie verdienen allemaal een hele dikke pluim.

  • Algemeen 10
op 23 juli 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Dit jaar voor het 6de jaar naar Turkije en voor het eerst via ADO travel geboekt. We zijn helemaal tevreden, vanaf de boeking tot aan thuiskomst.
Evelien wat een topper is dat! Staat altijd klaar voor een praatje en voor gezelligheid. Volgend jaar weer boeken via ADO

  • Algemeen 10
op 22 juli 2019 bestemming: Turkije, reisperiode: juli 2019

Net terug van onze vakantie naar Eftalia Village (gezin met 3 kinderen van 18, 16 en 13 jaar). Top vakantie gehad!
Uitschieter is wel reisleidster Eveline, zij gaat tot het uiterste als er iets niet loopt zoals je wil... (bij aankomst om 23:00 uur te horen krijgen van een superonvriendelijke en norse receptionist dat je overboekt bent voor de eerste 3 nachten is NIET grappig). Eveline heeft ons de volgende ochtend aangehoord en binnen 2 uur was het geregeld! Zij is echt goud waard voor Ado Travel!! Het hotel is een prima prijs-kwaliteit verhouding, geen noemenswaardige minpunten te noemen hoor. Alleen zó ontzettend jammer dat dit hotel bekend staat om hun overboekingen, dat zou toch anders moeten (en kunnen).

  • Algemeen 8
op 19 juli 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Super vakantie gehad,mede dankzij onze reisleidster Evelien

  • Algemeen 8
op 16 juli 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juni 2019

Alles was tot in de puntjes geregeld, vanaf het vertrek op Schiphol tot de terugkomst. Transfers van en naar de luchthaven waren netjes en op tijd. We verbleven in het Ela Quality hotel in Belek, dit hotel is ons aangeraden door Ado Travel omdat het een uitgebreid hotel is en ideaal om met de kinderen te verblijven. We hebben het dan ook heel erg naar ons zin gehad en het voldeed aan al onze verwachtingen. Ik wil Ado Travel van harte bedanken voor het meedenken en adviseren van dit hotel.

  • Algemeen 10
op 15 juli 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2018

Nou hier zitten we dan in turkije SANDRA..de hotel die jij mij/ons aanraadde met de kids.... We hebben mekaar veel gesproken..was zeer tevreden destijds alleen al hoe de contact ging...heb je dat Goed laten weten... en moet je wel eerlijk bekennen dat nu ik je collega eveline ontmoet heb..dat ik zeker kan zeggen..laat die niet los want daar heb je een hele goede aan.. Denkt ten eerste alleen maar aan de reiziger..doet haar werk ook volop vanuit haar hart...eveline die ik effe kan appen om half 7 in de ochtend om te vrage of ze me muggenspray kan hale omdat we eronder zaten en het niet in het hotel te verkrijgen was en ja hoor onderweg na het hotel heeft ze me er 2 gekocht TOP TOP TOP ok wel heeft ze me opgelicht met 5euro ma toe maar hahaha joke schat super blij met je :) .. Had mijn tickets nat 🙈🙈 niet meer te lezen..geen probleem Eveline regeld het wel 👍👍.... Nogmaals super blij met Eveline als reisleidster...tip voor de rest is..kies Turkije als vakantiebestemming incl eveline dan heb je ut zeker goed !!!!!!
Adotravel is echt een aanrader!!! Top service 👍👍

  • Algemeen 8
op 13 juli 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2018

Door ADO travel alles prima geregeld. Hotel viel iets tegen. Zeer goed geholpen na een vermiste koffer en een kapotte buggy. Reisleidster Eveline heeft geholpen tot in de babywinkel. Hartelijk dank daarvoor.

  • Algemeen 9
op 13 juli 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juli 2019

We zijn naar riolavitalis geweest en hebben een fijne vakantie gehad. Ondanks dat de koffer kwijt was en de buggy stuk. Maar daar was Eveline!!! Zij heeft voor ons gebeld en gestreden dat de koffer weer bij ons kwam. Ze is zelfs een buggy met ons wezen kopen in het grote winkelcentrum. Daar waren we zo blij mee en dankbaar voor!
Wat een topper!! En hoe fijn dat je contact kon houden over alles met Eveline. Zeker een aanrader voor onze volgende vakantie als je Eveline hebt als reisleiding.
Dikke kus van ons en de kleine man:)

  • Algemeen 8
op 25 juni 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2019

Alles was goed van ado van het begin tot het einde volgend jaar weer ado travel

  • Algemeen 9
op 18 juni 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2019

Super vakantie gehad, Hotel qoria de lux heeft helemaal aan oze verwachtingen voldaan schoon, prima personeel en hollandse/turkse eigenaars. en zeker een prima reisleidster Evelien, hier kan ado travel trots op zijn.

  • Algemeen 10
op 16 juni 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2019

Top vakantie gehad in Xoria de Luxe mede door de bevlogen reisleidster van Adotravel Eveline. Alles liep op rolletjes en we hebben geen problemen gehad. Dus volgend jaar zeker weer klant van ADO

  • Algemeen 10
op 14 juni 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2018

Reis was goed geregeld door ADO Travel niks geen problemen en al je dan ook nog Eveline als reisleidster krijgt is je vakantie helemaal compleet heb je ergens problemen mee neem Contact met haar op en doet er alles voor om het op te lossen toppertje !! Marga

  • Algemeen 10
op 12 juni 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2018

Prima geregeld van begin tot het einde.

  • Algemeen 9
op 12 juni 2019 bestemming: Nederland / Leiden, reisperiode: juni 2019

Zo blij met de reisleidster Evelien.ze regelt alles voor je .ging zelfs mee naar winkel om te ruilen .wij kunnen geen Engels. Dus was top echt een kanjer .dat maakt je reis toch prettiger .Dankjewel Evelien. Con en marga

  • Algemeen 10
op 9 juni 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2019

Al een aantal malen geboekt bij ADO Travel en alleen maar complimenten,wederom een pracht vakantie gehad. Als was op en top geregeld. Vanaf vliegveld Munster naar Antalya naar 't hotel. Top hotel en na 15 dagen van Antalya naar Munster, wederom perfect geregeld. Dus..... onze volgende vakantie zeker weer ADO Travel.

  • Algemeen 10
op 8 juni 2019 bestemming: Turkije / Colakli, reisperiode: mei 2019

Alles weer prima geregeld door Ado travel .
wij gaan al jaren met Ado en blijven dat doen

  • Algemeen 10
op 5 juni 2019 bestemming: Turkije / Avsallar, reisperiode: juni 2019

Wij hebben al een aantal keren onze vakantie geboekt via Ado Travel en zijn zeer tevreden hierover alles wordt keurig op tijd geregeld en hebben nooit problemen gehad. Verder hebben wij een geweldige reisleidster leren kennen in Alanya van Ado Travel ( Eveline ).Zij kan werkelijk zoveel voor je regelen daar kunnen andere reisleidsters een voorbeeld aan nemen werkelijk een fantastische vrouw om te leren kennen die geen onzin verkoopt en altijd te bereiken .

  • Algemeen 9
op 5 juni 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2019

Adotravel is SUPER!! Alles super verlopen en zeker een aanrader om bij te boeken !! Wij hopen dat ze barut acantus nog vele jaren in hun aanbod hebben.

  • Algemeen 10
op 4 juni 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: mei 2019

Prima geregeld heerlijke vakantie gehad

  • Algemeen 10
op 3 juni 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2019

Geweldig hotel, zeer proper. Zowel de heen als terugreis zijn perfect verlopen.

  • Algemeen 9
op 28 mei 2019 bestemming: Nederland / Lara, reisperiode: mei 2019

Eerste keer met adotravel gereisd. Super tevreden. Alles keurig geregeld.Geen gewijzigde vluchttijden, zodat je een halve dag later vliegt. Lief berichtje/telefoontje om je een fijne vakantie te wensen. Op het vliegveld in Antaya kregen alle dames een bloem, van adotravel, omdat het moederdag was. Die kleine dingen maken dat je je geen nummer voelt. Makkelijk telefonisch bereikbaar. Kortom , dikke pluim.

  • Algemeen 10
op 27 mei 2019 bestemming: Turkije / Management, reisperiode: mei 2018

Het ophalen van het vliegveld kan wat fijner aub. We hebben zeker 10 minuten naar de mensen die ons op moesten vang zelf moeten zoeken ook de bus was wat onduidelijk. Maar een maal in de bus was alles goed gegaan. En ook de hostes was erg aardig ze trof ons niet omdat ik die afspraak had vergeten maar ze nam naar de hand wel contact met ons op om te vragen of alles goed ging. Dat was zo fijn. De rest was alles goed eregeld. Alleen dat op het vliegveld is wat onduidelijk. Dat zou fijner zijn als het wat duidelijker te zien is

  • Algemeen 8
op 22 mei 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: mei 2018

Omdat alles perfect was en dat is niet overdreven.
Zowel het hotel als de service van Adotravel zijn zeer goed.
Wij gaan al ca. 10 jaar met ADO en blijven dit doen..

  • Algemeen 10
op 5 mei 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2019

Alles was goed geregeld. Vanaf het boeken, belletje voor vertrek, pick up informatie, informatie in het hotel en terugreizen. Prima in orde allemaal; elk jaar weer.

  • Algemeen 10
op 4 mei 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: april 2019

Paar keer contact gehad met ado travel, goede service, vriendelijke mensen, op vragen waar geen antwoord op gegeven kon worden werd het hotel gebeld om die vraag beantwoordt te krijgen. Al met al top reisburo. Als we weer naar Turkije gaan, dan zeker weer via Ado travel!!

  • Algemeen 9
op 4 mei 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: mei 2019

Geboekt sherwood suites Lara alles erop en eraan. Keuken wasmachine woord zegt het al suites. Prachtig filmpje op you tube. Maar wat een afgang hotel is nog lang niet af wc’s staan nog buiten. Werden in ander hotel gestopt! Niet waar ik voor betaald heb. Kleinkinderen en oma huilen.

  • Algemeen 1
op 14 april 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: maart 2019

Wij hadden geboekt bij corendon ,omdat Ado nog niet te boeken was in deze periode,Maar onze lieve Hostes Evelien kwam toch informeren of alles in orde was , dikke pluim voor deze super Hostes .Van Corendon alleen een info gesprek gehad ,verder niemand gezien .Voor ons alleen nog Ado travel ,jammer dat zij geen Winterreizen verkopen.

  • Algemeen 8
op 18 januari 2019 bestemming: , reisperiode: januari 2019

Kben nog niet op vakantie maar moest dit effe kwijt.... Jullie hebben een top medewerkster in dienst..die voor 100% hart heeft voor haar werk want ze heeft mij in ieder geval top top geholpen..was erg blij met haar aan de tel..en had er alle vertrouwen in nadat ik haar de eerste x sprak dat we een top vakantie zouden uitkiezen met haar hulp....
SANDRA bedankt voor je hulp...je hebt ons erg blij gemaakt vandaag en we moeten in juli nog op vakantie..nou petje af top !!!! 👍👍👍👍👍

  • Algemeen 10
op 1 januari 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2018

Heel goeie service, gids was heel eerlijk over uitstappen, vakantiegangers aangepaste uitstappen, vriendelijk en zeer betrouwbaar.

  • Algemeen 9
op 25 november 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2018

Fantastische accommodatie. In de beschrijving klopte precies, geen woord gelogen. Hele goede service en begeleiding vanuit Adotravel en Evelien.

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2018 bestemming: Turkije / CENGER, reisperiode: oktober 2018

Had een 10 kunnen zijn maar bij aankomst op vliegveld wat allemaal heel snel ging,hebben we een uur moeten wachten om weggebracht te worden naar ons hotel,omdat er nog 2 mensen mee moesten die vanuit Düsseldorf kwamen,dus dat was minder,maar een 10 wil ik geven aan Eveline,wat een topper ,hou ze in ere !!!

  • Algemeen 8
op 30 oktober 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2018

Van af vliegveld 18km gereden terug naar vliegveld 2 mensen ophalen daarna naar hotel overboekt / toch geslapen s,morgen kwam mijn lieve EVELINE die na de balie 12uur nieuwe sleutel 15uur nieuwe kamer met fruit schaal +fles wijn en veronschuldigng Dinsdag met eveline naar Side nieuw winkel centrum HET hotel was de eigenaar stond elke morgen in de eetzaal of alles oke was Eveline Bart tot ziens ADO houd haar vast ze is goud waard?

  • Algemeen 8
op 21 oktober 2018 bestemming: Turkije / Alanta, reisperiode: oktober 2018

Wederom prima alles geregeld . Eveline is en blijft een topper van een reisleidster. Staat altijd voor je klaar met raad en daad. Tot volgend jaar.

  • Algemeen 10
op 11 oktober 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: september 2018

We hebben voor de tweede keer een reis geboekt bij ADO Gravel en dat is ons weer heel goed bevallen . Wij zijn enorm geholpen door Eveline onze reisleidster ter plaatsen zijn heeft ons meer zeer veel enthousiasme over allerlei voor en nadelen.
Hotel keuze op aan raden van Eveline was prefect ,het eten is ongelooflijk goed,de kamers zijn prefect, de schoonmaak over het gehele hotel is ook zeer goed.
Om toch een klein minpuntje te geven is dat de muziek nogal hard staat bij het zwembad en in de avond op het terras.
Wij waren met 4 stellen van 60+
Eveline nogmaals bedankt en waarschijnlijk tot volgend jaar

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: april 2018

Super vakantie gehad , mooi hotel en alles perfect geregeld door adotravel ! volgende reis Turkije zullen we zeker weer boeken bij adotravel

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Turkije / Kumkoy, reisperiode: september 2018

Voor het eerst bij Ado Travel geboekt en geen spijt van gehad, wat een lieve en vriendelijke mensen. Een dag voor vertrek bellen ze nog om je een goede vlucht en een fijne vakantie te wensen, dat hebben wij nog nooit mee gemaakt. Eveline is een super vrouw ze kwam ons zelfs op haar vrije dag in het hotel bezoeken samen met Tim, ze kwamen voor ons uit Alanya is toch een eind rijden.Ook Shirley die in het hotel kwam was super vriendelijk, maar nogmaals Eveline spant de kroon wat een topvrouw is dat.Weet zeker dat we weer bij Ado Travel zullen boeken, voor ons een dikke 10

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Turkije / Konakli, reisperiode: september 2018

We zijn voor het eerst in Turkije geweest via Adotravel, we werden hartelijk ontvangen door reisleidster Eveline, ze gaf goede informatie over de bezienswaardigheden in de regio, ze is zeer gedreven in haar werk. Gewoon een topper. De volgende keer boeken wij weer via Adotravel.

  • Algemeen 8
op 30 september 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2018

Alles is netjes en verzorgt geregeld. Alles netjes op tijd de informatie gekregen. Evelien van Bart reisleidster heeft ons prima geholpen met de problemen in ons hotel

  • Algemeen 10
op 26 september 2018 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: september 2018

Wij hebben hele goede ervaringen met ado travel .Het is altijd allemaal goed geregeld ze bellen zelfs vlak voor de vakantie om fijne vakantie te wensen . Wij hebben een super vakantie gehad. Dank U Ado Travel ! Houden zo !

  • Algemeen 10
op 25 september 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2018

Alles super geregeld!Echt een Turkije specialist.We verbleven met 5 personen in een Duplexkamer van Hotel Side Star Elegance.Echt een aanrader met Ultra All Inclusive.

  • Algemeen 10
op 24 september 2018 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: september 2018

Voor de eerste keer geboekt met Ado Travel!site en boeking verliep heel vlot ! de dag voor vertrek werden we opgebeld van Ado met de vraag of alles in orde was met het uitprinten van de instapkaarten.
We zijn via keulen vertrokken naar Limak lara waar we reeds voor de 10 e keer verbleven.ter plaatse alles ok leuk dat je terug vlucht kan vinden via een app op je smartphone
Volgend jaar gaan we zeker terug met Ado travel!!! een aanrader!

  • Algemeen 10
op 24 september 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2018

Alles was super geregeld en onze hostes Eveline is een super vrouw zij staat voor adotravel alsof het haar eigen kindje is , wat zij voor ons heeft gedaan heeft nog nooit ,ik zeg nog nooit een hostes voor ons gedaan
Wij willen haar nogmaals super bedanken voor alle goede service,s en een hele dikke knuffel en kus

  • Algemeen 10
op 21 september 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: september 2018

Wij boeken al een aantal jaren bij AdoTravel omdat wij zeer tevreden zijn over deze reisorganisatie. Alles is zeer duidelijk de website, de e-mails die je ontvangt met de reis bescheiden. Een dag voor vertrek krijg je nog een telefoontje of je nog vragen hebt en wordt je een prettige vakantie gewenst Vooral reisleidster Eveline is top wat deze vrouw doet is geweldig ze verkoopt je geen onzin maar helpt je overal mee wat je zelf wilt of wat je niet goed vind ze is altijd te bereiken en reageert zeer snel.

  • Algemeen 9
op 13 september 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2018

Alles was perfect!

  • Algemeen 10
op 9 september 2018 bestemming: Turkije / Turkler, reisperiode: september 2018

De perfecte service en de zeer goede uitleg van de reisleidster Eveline de prima behandeling in het hotel (Eftalia ocean)het goede eten aldaar dus alles gr Jan Spaans

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2018

Voordat we gingen boeken twijfelden we of we dit via ADO travel gingen boeken, omdat we niet bekend waren met ADO travel. We hebben recensies gelezen en daar kwam vooral na voren dat iedereen zo tevreden was met namen over de reisleiding in Alanya. Dit heeft ons overtuigd en daarom hebben we ook bij ADO geboekt. Aangekomen in het hotel werden we in een verkeerde kamer geplaatst in een naastgelegen hotel en hadden we al snel de reisleider nodig. Eveline pakte dit probleem meteen op en heeft het op een goede en professionele manier opgelost zodat we direct de juiste kamer kregen. Wat een top vrouw! Er is dan ook niks gelogen over al die geweldige recensies. Door een vrouw als Eveline boek ik de volgende x weer via ADO. Want zo'n fijne reisleider hebben we nog nooit gehad. En ik kan het iedereen aanraden echt een top vrouw. ADO travel jullie hebben met haar goud in jullie handen

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende