Reviews over ADO Travel

Pagina 2 van 6 met 592 resultaten

op 21 oktober 2018 bestemming: Turkije / Alanta, reisperiode: oktober 2018

Wederom prima alles geregeld . Eveline is en blijft een topper van een reisleidster. Staat altijd voor je klaar met raad en daad. Tot volgend jaar.

  • Algemeen 10
op 11 oktober 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: september 2018

We hebben voor de tweede keer een reis geboekt bij ADO Gravel en dat is ons weer heel goed bevallen . Wij zijn enorm geholpen door Eveline onze reisleidster ter plaatsen zijn heeft ons meer zeer veel enthousiasme over allerlei voor en nadelen.
Hotel keuze op aan raden van Eveline was prefect ,het eten is ongelooflijk goed,de kamers zijn prefect, de schoonmaak over het gehele hotel is ook zeer goed.
Om toch een klein minpuntje te geven is dat de muziek nogal hard staat bij het zwembad en in de avond op het terras.
Wij waren met 4 stellen van 60+
Eveline nogmaals bedankt en waarschijnlijk tot volgend jaar

  • Algemeen 9




op 4 oktober 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: april 2018

Super vakantie gehad , mooi hotel en alles perfect geregeld door adotravel ! volgende reis Turkije zullen we zeker weer boeken bij adotravel

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Turkije / Kumkoy, reisperiode: september 2018

Voor het eerst bij Ado Travel geboekt en geen spijt van gehad, wat een lieve en vriendelijke mensen. Een dag voor vertrek bellen ze nog om je een goede vlucht en een fijne vakantie te wensen, dat hebben wij nog nooit mee gemaakt. Eveline is een super vrouw ze kwam ons zelfs op haar vrije dag in het hotel bezoeken samen met Tim, ze kwamen voor ons uit Alanya is toch een eind rijden.Ook Shirley die in het hotel kwam was super vriendelijk, maar nogmaals Eveline spant de kroon wat een topvrouw is dat.Weet zeker dat we weer bij Ado Travel zullen boeken, voor ons een dikke 10

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Turkije / Konakli, reisperiode: september 2018

We zijn voor het eerst in Turkije geweest via Adotravel, we werden hartelijk ontvangen door reisleidster Eveline, ze gaf goede informatie over de bezienswaardigheden in de regio, ze is zeer gedreven in haar werk. Gewoon een topper. De volgende keer boeken wij weer via Adotravel.

  • Algemeen 8
op 30 september 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2018

Alles is netjes en verzorgt geregeld. Alles netjes op tijd de informatie gekregen. Evelien van Bart reisleidster heeft ons prima geholpen met de problemen in ons hotel

  • Algemeen 10
op 26 september 2018 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: september 2018

Wij hebben hele goede ervaringen met ado travel .Het is altijd allemaal goed geregeld ze bellen zelfs vlak voor de vakantie om fijne vakantie te wensen . Wij hebben een super vakantie gehad. Dank U Ado Travel ! Houden zo !

  • Algemeen 10
op 25 september 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2018

Alles super geregeld!Echt een Turkije specialist.We verbleven met 5 personen in een Duplexkamer van Hotel Side Star Elegance.Echt een aanrader met Ultra All Inclusive.

  • Algemeen 10
op 24 september 2018 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: september 2018

Voor de eerste keer geboekt met Ado Travel!site en boeking verliep heel vlot ! de dag voor vertrek werden we opgebeld van Ado met de vraag of alles in orde was met het uitprinten van de instapkaarten.
We zijn via keulen vertrokken naar Limak lara waar we reeds voor de 10 e keer verbleven.ter plaatse alles ok leuk dat je terug vlucht kan vinden via een app op je smartphone
Volgend jaar gaan we zeker terug met Ado travel!!! een aanrader!

  • Algemeen 10
op 24 september 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: september 2018

Alles was super geregeld en onze hostes Eveline is een super vrouw zij staat voor adotravel alsof het haar eigen kindje is , wat zij voor ons heeft gedaan heeft nog nooit ,ik zeg nog nooit een hostes voor ons gedaan
Wij willen haar nogmaals super bedanken voor alle goede service,s en een hele dikke knuffel en kus

  • Algemeen 10
op 21 september 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: september 2018

Wij boeken al een aantal jaren bij AdoTravel omdat wij zeer tevreden zijn over deze reisorganisatie. Alles is zeer duidelijk de website, de e-mails die je ontvangt met de reis bescheiden. Een dag voor vertrek krijg je nog een telefoontje of je nog vragen hebt en wordt je een prettige vakantie gewenst Vooral reisleidster Eveline is top wat deze vrouw doet is geweldig ze verkoopt je geen onzin maar helpt je overal mee wat je zelf wilt of wat je niet goed vind ze is altijd te bereiken en reageert zeer snel.

  • Algemeen 9
op 13 september 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2018

Alles was perfect!

  • Algemeen 10
op 9 september 2018 bestemming: Turkije / Turkler, reisperiode: september 2018

De perfecte service en de zeer goede uitleg van de reisleidster Eveline de prima behandeling in het hotel (Eftalia ocean)het goede eten aldaar dus alles gr Jan Spaans

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2018

Voordat we gingen boeken twijfelden we of we dit via ADO travel gingen boeken, omdat we niet bekend waren met ADO travel. We hebben recensies gelezen en daar kwam vooral na voren dat iedereen zo tevreden was met namen over de reisleiding in Alanya. Dit heeft ons overtuigd en daarom hebben we ook bij ADO geboekt. Aangekomen in het hotel werden we in een verkeerde kamer geplaatst in een naastgelegen hotel en hadden we al snel de reisleider nodig. Eveline pakte dit probleem meteen op en heeft het op een goede en professionele manier opgelost zodat we direct de juiste kamer kregen. Wat een top vrouw! Er is dan ook niks gelogen over al die geweldige recensies. Door een vrouw als Eveline boek ik de volgende x weer via ADO. Want zo'n fijne reisleider hebben we nog nooit gehad. En ik kan het iedereen aanraden echt een top vrouw. ADO travel jullie hebben met haar goud in jullie handen

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2018

Voordat we gingen boeken twijfelde we of we dat via ADO travel gingen doen. Dit was namelijk voor ons een onbekende maatschappij. Na alle ervaringen gelezen te hebben, en met name de positieve reviews over jullie reisleider zijn we overstag gegaan en via ADO onze vakantie geboekt. Op vakantie aangekomen bleek bij aankomst dat we de verkeerde kamer hadden gekregen, en hadden al snel de reisleider nodig. We gingen na Eveline toe en ze heeft het voor ons perfect afgehandeld. Wat een super vrouw. Van al die goede reviews is niks van gelogen. Ze gaat er echt voor. En ben zo blij dat we voor ADO travel hebben gekozen, en zolang Eveline de reisleider blijft zullen wij vaker boeken bij ADO.

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2018

Over het hotel in Side niets anders dan lof. De klantgerichtheid en klant vriendelijkheid van Ado Travel krijgt een vette onvoldoende. Bij de vraag over een deelannulering totaal verkeerd voorgelicht waardoor wij door de schuld van Ado Travel met hoge extra kosten kwamen te zitten. Op al onze vragen kwamen geen antwoorden. Vaak moeten terugbellen. Uiteindelijk via jurist teruggekregen waar we wettelijk recht op hadden, maar door alle afspraken die niet nagekomen zijn hadden we zeker recht op het dubbele, maar Ado Travel geeft nooit thuis. Een hele slechte organisatie, ik zal het iedereen afraden daar te boeken!!

  • Algemeen 3
op 16 augustus 2018 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: augustus 2018

Gewoon goed in alle opzichten! Ook betaalbare prijzen tov andere touroperators. Houden zo!!!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2018 bestemming: Turkije / Kundu, reisperiode: mei 2017

Top vakantie, groot hotel!! En dan mocht je ook nog gebruik maken van het hotel er naast.

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2018 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: augustus 2018

Voor de vakantie werden wij al gebeld als alles gelukt was met uitprinten etc. Een fijne vakantie toegewenst! Hoe uniek is zoiets nog?! Voelt zeer goed aan! Bij aankomst hadden wij problemen met onze kamer, deze problemen werden groter want het hotel was volgeboekt. Meteen contact gezocht met adotravel! Het is fijn dat je een vastcontact persoon hebt in Nederland! Tim dank hiervoor! Alles werd opgelost in ons hotel door de plaatselijke contactpersoon van adotravel. Zo vriendelijk en goed dat we niet eens hoeven te kijken wanneer we worden opgehaald voor de terugreis, dit alles werd door geappt. Hier kan menig reisorganisatie een voorbeeld aannemen. Wij hebben al vaker geboekt via adotravel, maar hebben nu besloten dit alleen nog maar te doen in de toekomst! Onze vakantie was top! Dank hiervoor!

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2018

De touroperator op zich is fantastisch. Alles wat je aanvraagt of waar je interesse ligt, wordt binnen een korte periode compleet voor je uitgezocht. De telefonisten zijn erg aardig en doen ontzettend hun best voor de klant. Diezelfde klantvriendelijkheid komt weer naar boven in de reisleiding, wat een heerlijk mens is Shirley! Echt mijn complimenten. De accommodatie was super en wij hebben genoten van onze (welverdiende) vakantie. Ook was het super leuk dat adotravel ons een dag van tevoren belde om ons een fijne reis te wensen, dat maakt het bedrijf uniek. Echter zie ik veel complimenten over de reisleiding (wat terecht is!), maar hierbij wil ik ook even de mensen in het callcenter bedanken. Bij iedere vraag die wij hadden werden wij super vriendelijk geholpen en dat mag ook gezegd worden! Onze volgende vakantie boeken wij uiteraard ook weer bij adotravel. Dan hopen wij op dezelfde reisleiding en dezelfde telefonisten. :-) AANRADER!

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: juli 2018

Eerste keer met ado travel geweest
Alles netjes geregeld, ook bij het hotel hadden wij de hulp van de reis leidster eveline nodig, dit was binnen 10 minuten geregeld.. eveline je bent een topper nogmaals heel erg bedankt.
Ook onze volgende vakantie boeken wij zeker via ado travel

  • Algemeen 10
op 29 juli 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2018

Omdat alles klopte wat we graag wilde op vakantie mijn vrouw last van laxtose dat hebben ze heel goed gedaan zelfs lekker geeten strand kort bij zwembad heel goed de bediening geweldig en ook evelien van adotravel was geweldig we gaan zeker terug we hebben niet meer nodig in een woord geweldig tot snel gr chris en gerrie

  • Algemeen 9
op 28 juli 2018 bestemming: Turkije / Kizilagc_kumkoy, reisperiode: juli 2018

Slechte ervaring met het eerste hotel..Eveline ingeschakeld..ze heeft er alles aangedaan om ons door te sturen naar een voor ons bekend hotel!! Lieve Eveline..Je bent geweldig! Onze dank is zeer groot!! Adotravel mag zuinig zijn op mensen zoals jou!!!

  • Algemeen 10
op 24 juli 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2018

Eerste keer geboekt via Adotravel. Ook volgende keer weer, zullen wij denken aan Adotravel. Reisleiding ter plaatse Eveline is echt een TOPPER! Niets is haar teveel, heeft ons terplaatse heel goed geholpen bij een calamiteit. Eveline nogmaals bedankt.

  • Algemeen 10
op 20 juli 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2018

Voor de eerste keer geboekt via Ado Travel , ik ben er zeer tevreden over, ze belden de dag voor vertrek nog keurig op naar me , om te vragen of we de papieren allemaal ontvangen hadden en of het allemaal duidelijk was, dit vind ik erg prettig .

  • Algemeen 9
op 16 juli 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2018

Super leuke vakantie in Sirius Deluxe! Dikke pluim voor reisleidster Eveline in Alanya! Zij is geweldig Adotravel! Enkel jammer van de vluchturen. Midden in de nacht (1.35u) terugreis vanuit het hotel...

  • Algemeen 9
op 13 juli 2018 bestemming: Turkije / Mangavate, reisperiode: juli 2018

Het cijfer is speciaal voor het ADO personeel! Eerst in Nederland erg goed geholpen.
In Turkije een SUPER hostess (Eveline) gehad. Ze staat dag en nacht voor je klaar en lost alle problemen op👍👍👍👍👍

  • Algemeen 10
op 28 juni 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2018

Weer een week in mukarnas geweest een prima hotel heel vriendelijk personeel via Eveline een up grade voor de kamer gehad nog nooit in de 7 keer dat we er geweest zijn zo een mooie kamer gezien Eveline en receptie bedankt. Voor de inzet dit maakte de vakantie top

  • Algemeen 8
op 16 juni 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2018

Prima service en 24 uur bereikbaar voor problemen. Eveline is echt een topper!

  • Algemeen 9
op 28 mei 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2018

In Oktober aan Evelien gevraagd of dit hotel goed was voor ons ze kent ons en weet dat wij 70 zijn . dus dit hotel was helemaal niet geschikt voor ons dat had ze toch wel kunnen zeggen . we hebben ze nog gemaild vanuit het hotel maar nooit geen antwoord gehad dus niet netjes . het hotel was Eftalia Ocean en was 5 sterren ultra all inclusief maar de service was nog geen 3 sterren waard je kreeg lauwe wijn in een bierglas met ijsklontjes erin dus 5 sterren?
heel de dag zo,n 1000 gillende kinderen in het zwembad dus Evelien had ons wel moeten informeren . Heel jammer van de vakantie

  • Algemeen 5
op 27 mei 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2018

Wij zijn naar Azura de luxe resort in Avsallar geweest een heel fijn hotel waar het je aan niets ontbreekt heerlijk eten heel schoon en heel aardig personeel kortom een een hotel om heerlijk ontspannen op vakantie te gaan.Onze reisleidster was Eveline wat een TOP vrouw is dit wat zij voor ons betekent heeft in onze vakantie is zo bijzonder en voor ons met geen pen te beschrijven omdat zij zoveel voor ons geregeld heeft i.v.m de gezondheids toestand van mijn man hebben wij echt van onze vakantie kunnen genieten zij is een geweldige vrouw die alles voor je probeert te regelen in samenwerking met ADO travel zij zijn een heel fijn team. Eveline door jou grote inzet en je gouden hart heb jij gezorgd dat wij toch een een hele fijne ontspannen vakantie konden hebben wij hebben dit als heel bijzonder ervaren kortom bedankt ADO travel en in het bijzonder Eveline duizend maal dank!!!

  • Algemeen 10
op 25 mei 2018 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: mei 2018

Een 10 omdat alles klopte. De services bij het boeken,info correct, de stukken op tijd, visum snel en correct aangeleverd. Vip-transfer goed geregeld en vliegen met SunExpress prima bevallen. Zelfs het weer was uitstekend, hoe Ado Travel dat doet???? Volgende maal weer met hen.

  • Algemeen 10
op 21 mei 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2018

Omdat wij al jaren met adotravel reizen en zeer tevreden zijn over de organisatie ze bellen je voor vertrek nog op om te vragen of alle papieren binnen zijn, je nog vragen hebt en om je prettige vakantie te wensen.
Wij zijn meestal in de regio Alanya daar is Evelien de hostes dat is een schat van een vrouw die altijd voor je klaar staat en zorgt dat je een geweldige vakantie hebt dus ga naar de welkomstbijeenkomst om evelien te ontmoeten dat is echt een half uurtje waard als je evelien eenmaal als hostes hebt gehad wil je geen ander meer dus als je niet weet met welke organisatie je weg wilt kan ik je adotravel echt aan bevelen wij doen niet anders meer

  • Algemeen 10
op 20 mei 2018 bestemming: Turkije / Kemer, reisperiode: mei 2018

Super gezinsvakantie met 8 personen gehad. Alles door ADO Travel prima geregeld

  • Algemeen 10
op 19 mei 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2018

Omdat wij hele goede ervaringen hebben met ado travel het is altijd allemaal goed geregeld ze bellen zelfs vlak voor de vakantie nog of alles naar wens is en om fijne vakantie te wensen wij gaan zelf meestal naar de regio Alanya waar Evelien de Hostes is zij is een schat van een mens en doet alles voor je als Evelien het niet meer zou doen weten wij niet of we nog zouden gaan als je Evelien als hostes hebt kun je je geen betere wensen dus Ado travel petje af voor de goede zorgen wij reizen al jaren met jullie en zullen dat ook blijven doen dus voor iedereen dit is aan te raden

  • Algemeen 10
op 19 mei 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2018

Al een aantal keren geboekt bij Adotravel. Bevalt ons prima! Deze keer in Hotel Mukarnas geweest. Prima hotel, leuke animatie rond het zwembad. Het maakt de vakantie extra leuk en fijn wetende dat de reisleidster Eveline van Bart in de buurt is die werkelijk waar altijd voor je klaar staat. Wat een topper is dat! Hotel ligt direct aan het strand. (kiezelstrand waterschoentjes nodig, maar je kunt ook de zee in via de trapjes op de steiger) Dit keer 10 dagen geboekt, zodat we ruim 8 dagen konden genieten. Je bent toch altijd 1.5 dag aan het reizen. Wij boeken altijd vroeg en hadden echt een super leuke aanbieding in januari, die ik alleen bij Adotravel tegen kom! Bij deze aanbieding zat ook nog fruit en wijn op de kamer en een massage van een kwartier voor ons allemaal. Dit hebben we gecombineerd met een heerlijke behandeling in de Spa van Mukarnas. Super lieve mensen in de Spa. Ook fijn dat Adotravel nu ook via Rotterdam vliegt. Ik boek meestal bij Vliegmaatschapij Sun Express, bevalt prima. Ook altijd prettig de dag voordat je gaat het telefoontje van Ado om je een prettige vakantie te wensen en even controleren of alles in orde is. Deze reis ook gekozen voor VIP transfer, zodat we snel in het Hotel aankwamen, top! Je loopt het vliegveld uit naar de balie van Adotravel, waar de chauffeur al op je staat te wachten om direct te vertrekken naar je hotel. Volgend jaar weer en zeker bij weten bij Ado😊👌

  • Algemeen 8
op 16 mei 2018 bestemming: Turkije / Avsalar, reisperiode: mei 2018

Alles goed geregeld nog gebeld voor fijne vakantie te wensen wie doet dat.
Evelien (reisleidster) prachtig heerlijk mens helpt je waar nodig .

  • Algemeen 10
op 14 mei 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2018

Wij hebben een super vakantie gehad. We zijn naar Turkije gegaan alanya in hotel mukarnas. Van adotravel hebben wij bij aankomst op de kamer een fruitschaal, fles wijn en een massage gekregen. Van de reisleidster hebben wij hele nuttige informatie gekregen over de excursie die we evt. konden doen. op aanraden hebben wij de raft en jeepsafari gedaan met onze kinderen van 8 en 10 jaar. Was echt super, goed geregeld en echt genoten. Ook zijn wij met de bus naar alanya gegaan voor 2 euro pp, ook dankzij onze reisleidster. Dus complimenten voor de eerlijke reisleidster. die zegt welke excursie je wel en niet moet doen. En je dus niet excursies laat doen, die veel te veel kosten en achteraf nergens op slaan.
Hotel was echt mooi, op mooie locatie aan het strand, we zijn echt voor een mooie prijs op vakantie gegaan.
Hele leuke animatie, super eten, mooi opgemaakte gerechten en de toetjes waren zo mooi opgemaakt, dit hadden wij nog nooit meegemaakt, voldoende keus in het eten. kortom onze vakantie was veeeel te kort

  • Algemeen 10
op 12 mei 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2018

Omdat ik harstikke goed geholpen ben door adotravel. Wij reizen voor het eerste keer met Adotravel naar Turkije. Alles perfect geregeld Dit geldt vanaf het moment van boeken t/m de terugreis. Eveline van Bart is een echte lieverd . Ze staat tijdens de reis klaar voor je en mocht er iets zijn regelt zij dat dit opgelost wordt. Ze stuurt ook netjes een paar dagen voor vertrek via WhatsApp de ophaaltijd en vluchtgegevens. Kortom Adotravel heeft perfecte service tegen zeer concurrerende prijzen. Ga zo door!

  • Algemeen 10
op 11 mei 2018 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2018

Wij gingen voor de eerste keer met 3 kinderen vliegen. Super spannend. Boeken ging prima, nog gebeld voor extra informatie waar Evelien ons enthousiast te woord stond.
Tegenwoordig gaat alles digitaal en dat zorgde voor wat problemen. We kregen een mail dat we stoelen konden reserveren in het vliegtuig. Vlak voor vertrek bleek dat bij de geboekte reis al een vluchtnummer bekend was en dat we dus niet (zoals in de mail wel stond) konden kiezen tussen bepaalde vliegtijden op een dag. De vrijdag voor ons vertrek op zondag de hele dag aan de telefoon gehangen met de dames van AdoTravel. Uiteindelijk is het toch nog geregeld. Wat ik wel jammer vond was dat ze de schuld in mijn schoenen probeerden te schuiven, terwijl ik in het mailtje gewoon op een link had geklikt om stoelen en vliegtuig te reserveren. Ergens iets onduidelijk dus!
De reis verliep voorspoedig. Transfer duurt vrij lang, maar dat was vooraf wel bekend. Mooi hotel (Eftalia Ocean) met prachtige swim up room. We hebben genoten van het weer en de zwembaden. Leuke dingen gedaan en gezien. Contact met Evelien in Turkije verliep ontspannen en prettig. Voor alles konden we bij haar terecht. Tips voor het huren van een auto, tripjes maar ook voor advies toen ik tijdens een van de laatste dagen ineens een dik been kreeg. In overleg met Evelien en mijn eigen huisarts in Nederland besloten toch terug te vliegen. Evelien heeft ons goed geadviseerd en uitgelegd hoe artsen in Turkije werken. Ben blij dat ik toch terug gevlogen ben (weliswaar op een onmogelijk tijdstip) en thuis naar mijn eigen huisarts ben gegaan. Gelukkig geen trombose, maar een aderontsteking. Een herinnering aan Turkije.
Reis en reisleiding top! Administratieve gedoe voor aanvang van de reis kan duidelijker en vriendelijker.

  • Algemeen 7
op 6 mei 2018 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2018

Adotravel een top reisbureau, heel behulpzaam personeel en alle beloftes nagekomen. We hebben een geweldige vakantie mogen meemaken. Zeker via adotravel boeken !

  • Algemeen 10
op 30 april 2018 bestemming: Turkije / Turkler, reisperiode: april 2018

Heerlijke vakantie gehad in Turkije vorige week, de vakantie begon weliswaar in een ander hotel dan geboekt. Om deze reden heeft de reisleidster (Eveline van Bart) van AdoTravel het voor elkaar gerkregen onze vakantie in een ultra mooie suite door te brengen. Van een 'gewone' 2 kamer zijn we verhuisd naar een 3 kamer suitme met sauna, jacuzzi en dakterras met uitzicht op zee, wat wil je nog meer? Hartstikke bedankt Eveline, Top geregeld!!

  • Algemeen 9
op 22 april 2018 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: april 2018

Alles was goed geregeld door adotravel. Hotel en eten was goed. Personeel was vriendelijk. Leuke ontmoeting gehad met evelien in het hotel, kon alles goed uitleggen. Enig minpunt is dat je 2 dagen kwijt bent door heen- en terugreis.

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2017 bestemming: Turkije / Okurcalar, reisperiode: oktober 2017

Wij vliegen al jaren lang met ADO Travel. Jammer genoeg NIET vanuit Maastricht. Toch hebben de dames van ADO voor ons kunnen regelen dat wij TOCH vanuit Maastricht konden vliegen met alle voor ons voordelen van dien ( zoals gratis parkeren en extra bagage voucher )
Dames weer onze complimenten
Speciaal woord van dank aan ONZE reisleidster Eveline die ons al jaren met woord en daad bij staat tijdens ons verblijf in Okurcalar en het allerbeste hotel in Turkije Delphin de Luxe Resort

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2017 bestemming: Turkije / alanye, reisperiode: oktober 2017

Dit cijfer heb ik deze keer gegeven omdat het hotel in 3maanden is achteruit is gegaan de naam noem ik niet ,want de rest was prima geregeld, vooral door eveline . van de zomer ben ik er weer ADO

  • Algemeen 9
op 29 oktober 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2017

Keurig resort, alles goed geregeld, hygiëne prima, complimenten voor Eveline voor de goede service. Minpunt is wel dat de terugreis erg vroeg is en dat er dus een complete dag afgaat. Dit wordt pas vijf dagen van tevoren gemeld terwijl dit al enkele weken bekend is.

  • Algemeen 8
op 24 oktober 2017 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: oktober 2017

Alles prima regeld,fantastisch Hotel Fame resident Lara ,waar werkelijk niets op aan te merken is ,personeel allemaal met een grote glimlach niets is Ze te veel,super vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2017

Wederom was het uitstekend allemaal. Prima reisleiding al meerdere keren met jullie mee geweest een dikke 10.

  • Algemeen 10
op 13 oktober 2017 bestemming: Turkije / avsallar, reisperiode: september 2017

Ik geef een 10 omdat alles weer helemaal perfect was geregeld. Wij reizen al jaren met ado travel en kunnen alleen maar positieve reacties geven . vanaf het boeken tot de terugreis alles is goed geregeld. Je word zelfs voor de vakantie gebeld of je alle tickets binnen hebt of nog vragen hebt ook wensen ze je persoonlijk een fijne vakantie. als je in de regio van alanya zit heb je evelien als hostes en wij kunnen je zeggen dat er geen betere is mocht er iets zijn staat ze 24 uur per dag voor je klaar en het is een ontzettend lieve vrouw. Wij zijn in hotel azura in avsallar geweest en ook daarover hebben wij alleen maar goede reacties er zijn hele goede shows en het word allemaal keurig schoon gehouden er is een pier van meer dan 100 meter waar het heerlijk toeven is ook is het meeste personeel reuze vriendelijk en helpen ze je overal mee als je het tunneltje onderdoor gaat sta je meteen in het plaatsje en dat is reuze gezellig daarom kunnen wij alleen maar zeggen dat we zeker volgende keer weer bij ado travel zullen boeken en danken de medewerkers en eigenaren vanaf deze kant heel hartelijk
groetjes Tonnie en Carla Knuvers

  • Algemeen 10
op 11 oktober 2017 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: september 2017

Weer perfect geregeld!
Wij reizen 2x per jaar met Adotravel naar Turkije. De laatste jaren is het allemaal perfect geregeld. Dit geldt vanaf het moment van boeken t/m de terugreis. Eveline is en blijft een echte topper. Ze staat altijd voor je klaar en mocht er iets zijn regelt zij dat dit direct opgelost wordt. Ze stuurt ook netjes een paar dagen voor vertrek via WhatsApp de ophaaltijd en vluchtgegevens. Kortom Adotravel heeft perfecte service tegen zeer concurrerende prijzen. Ga zo door!

  • Algemeen 9
op 8 oktober 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: oktober 2017

Dit cijfer is mmar een 7 omdat heen en terug naar het resort /vliegveld de chaufeurs allebei bij een verkeerd hotel stonden waardoor wel erg lang in de bus moesten zitten

  • Algemeen 7
op 7 oktober 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: september 2017

In Asia resort geweest , top hotel netjes schoon en prima eten .
Vriendelijk personeel en vooral ferdi de ober doet alles voor je .

Nog nooit van ado gehoord maar prima service vooral Evelien een toppertje .

Heerlijk genoten van deze vakantie

  • Algemeen 9
op 24 september 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: september 2017

Alles keurig netjes geregeld, zelfs telefoontje om ons prettige vakantie te wensen! Vliegen met SUNEXPRESS ook prima bevallen , alles op tijd.
App Sifalar ook prima, mooi app, alles keurig schoon , Mustafa geweldige vent , volgend jaar voor ons zeker weer !

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2017 bestemming: Turkije / Breda, reisperiode: augustus 2017

Alles was top geregeld 11 dgn genoten en een super hostes van Adotravel

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017 bestemming: Turkije / Side - Colakli, reisperiode: augustus 2017

Aangezien we een nieuw hotel geboekt hadden konden we nog geen beoordelingen lezen. Van zodra de eerste online stonden zijn we het beginnen volgen. In het begin van de negatieve commentaar zie je het nog wat door de vingers omdat we geen moeilijke personen zijn en veel dingen kunnen relativeren. Maar naar gelang de reis begon te naderen bleef het maar negatieve commentaar regenen.. tot overmaat van ramp dat er mensen zich ter plaatse lieten omboeken om toch nog een fijne vakantie te hebben. Na het contacteren van ADO travel kregen we de kans om kosteloos om te boeken naar een hotel dat ze ons voorstelden ofwel een eigen keuze hotel mits herberekening. Het voorgestelde hotel was CAN Garden Resort. Langs deze weg wil ik ADO travel nog even in de bloemen zetten. Dankzij hen hebben we een fantastische reis gehad in een fantastisch hotel. ADOt ravel verdient een dikke pluim!!!

We kregen een 5-sterren hotel CAN Garden Resort aangeboden waar we een fantastische vakantie beleeft hebben.

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: augustus 2017

Wederom alles tot in de puntjes geregeld door ado travel en hun kanjer evelien,tot volgend jaar

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2017 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: augustus 2017

Heel leuke en goede vakantie gehad, geboekt bij Ado travel. Perfect geregeld zoals altijd bij Ado reizen. Ik geef nooit een 10 want alles kan beter, maar dit heeft betrekking tot het resort, maar we gaan zeker terug naar het Royal wings. Adotravel krijgt van ons een 10 ,dit komt ook door de prijs.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2017 bestemming: Turkije / Manavgat, reisperiode: augustus 2017

Ik begin met het Positieve ,zowel Ado Travel als reisleiding in turkije (Eveline ) geef ik een 9,5 als cijfer netjes geholpen en ook Eveline nam de moeite om langs te komen en een luiterend oor te zijn.

Het hotel was minder veel russen veel mankamenten ondanks dat het in mei open gegaan was.
Vreselijk onaardig personeel voornamelijk receptie.
Zwembaden en glijbanen waren goed.

  • Algemeen 6
op 21 augustus 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: augustus 2017

Een prachtige vakantie gehad bij Crystal Sunrise Queen, geboekt via AdoTravel.
Een prachtig en zeer uitgebreid resort waar je echt tot rust kunt komen. Ontzettend veel mooie plekjes op veel verschillende lokaties, voor ieder wat wils.
Tijdens de transfer van het vliegveld naar het resort was onze zoon zijn protemonnee uit zijn broekzak gevallen. Gelukkig een top service van AdoTravel die meteen aktie ondernomen hebben. De schauffeur is zelf 2x naar het hotel terug gereden om ons persoonlijk de portemonnee te overhandigen, uiteraard met alles er nog in!!!! Bedankt AdoTravel

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2017

Omdat ADO travel de eerste reisorganisatie was die 1 dag voor ons vertrek ons belde en ons een fijne vakantie wenste en vroeg of we alles hadden ontvangen en dat we rekening moesten nemen met de drukte op schiphol. Dit extra service geeft aan dat ze echt om hun klanten geven. en ook de boeking verliep soepel en ze als ik wat te vragen had (een vraag via mail) werd binnen paar uur gereageerd. Je wist als klant dat ze je serieus namen. Volgend jaar ga ik zeker via ADO Travel mijn vakantie boeken

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2017

Onze vakantie in hotel delphin de luxe was fantastisch! Als vanzelfsprekend boeken we bij ado travel o.a. om de vriendelijke service, het vaste belletje een dag van tevoren ("alles compleet?"), maar vooral omdat we weten dat we met eveline als reisleidster in turkije altijd in goede handen zijn. Zij staat echt dag en nacht voor je klaar is ons nu maar weer bewezen; echt heel bijzonder!!

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: augustus 2017

Evelien echt een topper met veel ervaring en die goed luisterde nadat we de eerste nacht niet de juiste kamer kregen. Ze ging meteen uitzoeken waarom dit niet goed gegaan was! Toppertje!!

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2017 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juli 2017

Calido Maris
Side Manavgat
Ik vond het super.
Buiten de Russen om, maar eten was super. Kamers zijn super mooi. Hotel is echt super mooi
Maar Eveline van
Ado Travel is top
Ik was Jarig werd 50 en heeft samen met mijn dochter voor een taart gezorgd. Echt superrrr
Bedankt voor alles
Ga zo door
Knuffel van ons

  • Algemeen 8
op 2 augustus 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2017

Dit was de derde keer, dat we hier waren, maar voor de eerste keer via Adotravel. Via internet en email alles prima geregeld en een super leuke vakantie gehad. Ook het vliegen met sunexpress en Pegasus Airlines is prima gegaan

  • Algemeen 9
op 30 juli 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2017

Ik geef deze reis een 8 ...met name vd reisleiding Evelien die onze klacht onwijs goed heeft aangepakt en alsnog ervoor gezorgd heeft dat wij een super huwelijksreis hadden na wat hotel problemen..echt een. Topper!

  • Algemeen 8
op 21 juli 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2017

Reis goed verlopen ,fijn hotel en Eveline is top

  • Algemeen 9
op 5 juli 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: augustus 2017

Onze reis moet eigenlijk nog starten. Maar wegens tal van negatieve beoordelingen van het splinternieuwe hotel die we gingen bezoeken heb ik contact opgenomen met Adotravel om informatie te vragen of dit wel allemaal klopt. Normaal nemen we negatieve kritiek met een korreltje zout, maar dit liep wel heel erg uit de hand. Omdat we er echt niet gerust in waren om het hotel te bezoeken hebben we dankzij hen onze reis kunnen en mogen omboeken. Het aangeboden hotel heeft dan wel fantastische beoordelingen. Daarom wil ik Adotravel bedanken dat we deze kans kregen om volgende maand toch op een geruste manier aan onze reis te kunnen beginnen. Een dikke pluim hiervoor!!! BEDANKT!!!

  • Algemeen 10
op 5 juli 2017 bestemming: Turkije / Cenges, reisperiode: juni 2017

Heenvlucht zonder problemen ook ons VIP-transfer stond gereed. Hotel Calido Maris is overheersend russisch lange wachttijden aan de bar en eetzaal, niet aan te bevelen. Wel onze reisleidster Eveline van Bart, zij is super!!

  • Algemeen 6
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
op 2 juli 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2017

Eveline van Bart... je was onze reddende engel in Turkije bij Calido Maris. Heb nooit iemand van een reisleiding nodig gehad, wij zijn normaliter heel gauw tevreden. Maar toen het helemaal mis ging kwam jij. Jij hebt het bijna onmogelijke mogelijk gemaakt. Wij zijn je eeuwig dankbaar. Topper en een dikke kus van ons.

  • Algemeen 10
op 1 juli 2017 bestemming: Turkije / Manavgat, reisperiode: april 2017

Prima vlucht maar nog betere reisleidster. Evelyn van Bart alles tot in de puntjes geregeld. Koffer zoek en dankzij haar terug en keurig afgeleverd in hotel. Prima adviezen en altijd via de app bereikbaar. Hotel is pas nieuw en er wordt geluisterd naar adviezen van de gasten. Conclusie prima service en als er een 11 kon worden gegeven gaat deze naar Evelyn😎

  • Algemeen 10
op 30 juni 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2017

In eerste instantie Calido Maris geboekt, dit is het slechtste hotel dat we ooit al gehad hebben. Dank zij Eveline Van bart hebben we een transfer gekregen naar Cam Garden Resort. Eveline heeft héél véél voor ons betekent en zijn haar héél dankbaar voor deze hotelwissel. 1 week in Calido Maris was véél te lang (ook al hebben we dat gedaan)

  • Algemeen 10
op 22 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2017

Ik geef een 8 omdatik dat hoog vind .we kwamen op vlieg veld aan en kregen onze papieren en taxibus stond en bracht ons naar hotel alaiye en de volgende dag eveline babbelen zo als elk jaar en heeft alles op papiergezet waar heen kon gaan half de vakantie belde ze me of alles goed was zo dame moet ado in eren houden devakantie was 10

  • Algemeen 8
op 22 juni 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2017

De reis verliep perfect, ik geef een 9 omdat het altijd beter kan.

  • Algemeen 9
op 19 juni 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2017

We hebben een goede reis gehad. Voordat we op vakantie gingen werden we nog opgebeld om ons prettige vakantie te wensen en of alle papieren in orde waren. De heen en terug reis is goed verlopen. Een dag na aankomst hadden we een afspraak met onze reisleidster van Adotravel, we hebben bij haar 2 excursies geboekt. Coulers of Antalya, hierbij bracht je ook een bezoek bij een juwelier. Hier waren ze erg opdringerig. Wij wilde op het gemak rond kijken masr werden niet met rust gelaten. Dit was een beetje jammer. Bij de excursie the coulers of taurus was een best dure excursie. Tijdens deze excursie moesten wr nog extra betalen voor drinken en om de grot te bezichtigingen. Dit was niet eeder aan ons verteld. Wij hadden te horen gekregen dat alles inclusieve was. Dit was een klein min puntje. We hebben 2 leuke dagen excursie gehad. Ik wil adotravel heel erg bedanken voor de goede service. Nienke van adotravel heeft ons heel goed geholpen. We hadden een probleempje en werd netjes ophelost. Heel erg bedankt en we zijn blij dat we bij adotravel hebben geboekt. Tot snel!!

  • Algemeen 8
op 18 juni 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2017

Ado travel is super en nienke krijg van ons 1 tien net als Evelien ga zo door

  • Algemeen 10
op 18 juni 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2017

Oneerlijk zijn over reistijden

  • Algemeen 4
op 17 juni 2017 bestemming: Turkije / Calido Maris, reisperiode: juni 2017

Geweldige reis. Super georganiseerd door Adotravel en door onze reisleidster Eveline die zich met hart en ziel inzet, zodat het de gasten aan niks ontbreekt. Geweldige ervaring. Nog nooit bij een andere reisorganisatie zo gevoelt. Dikke tien....zo verdiend.

  • Algemeen 10
op 16 juni 2017 bestemming: Turkije / Oba, reisperiode: juni 2017

Altijd goed geregeld bij ADOtravel. Eveline gezien dan zeker een 10

  • Algemeen 10
op 13 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2017

We reizen al een paar jaar met adotravel en het is altijd super geregeld! Heel erg bedankt voor de fijne vakanties! Onze reisleidster Eveline is de beste!!

  • Algemeen 10
op 13 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2017

Voor het eerst geboekt. Wat een super begeleiding. Voor eens en altijd adooooooooooooo

  • Algemeen 10
op 13 juni 2017 bestemming: Turkije / Cenger, reisperiode: juni 2017

Hoe ver moet je zoeken. Gewoon begin je bij de A van adotravel. Perfecte organisatie. Tof wijffie als reisleidster. Ze zei ik ben de JOJO van ado. Met mij geen zorgen. Nou ik kan je vertellen dat dat inderdaad zo is.

  • Algemeen 10
op 13 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2017

We hebben al zoveel hulp gehad bij het boeken dat dit nu al een 10 waard is. We hebben te lang getwijfeld tussen hotels. Reisleidster Eveline (de liefste en beste reisleidster in heel Turkije) heeft ons enorm geholpen met onze keus. Doordat dit veel tijd heeft gekost was inmiddels de aanbieding van het hotel eraf waardoor onze reis veel hoger uit zou komen dan wat wij gepland hadden. Dankzij Eveline en Ado, die heel veel moeite hebben gedaan, en contact met het hotel hebben opgenomen hebben wij toch gebruik kunnen maken van de aanbieding. Echt super Eveline en Ado! Nu al een 10 waard!

  • Algemeen 10
op 13 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2017

Al jaren met adotravel. Nette organisatie. Toffe reisleidster. Altijd correct. mooie prijzen.

  • Algemeen 10
op 12 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2017

Prettig hotel .leuke reis agente.kortom een zeer geslaagde vakantie

  • Algemeen 8
op 12 juni 2017 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juni 2017

Alles was weer goed georganiseerd. aankomst prima werd aangegeven waar het busje stond voor de transfer. Vlotte chauffeur en een prima hostes Evelyn, zorgt uitstekend voor haar klanten niets is teveel voor haar.

  • Algemeen 8
op 6 juni 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2017

Ado had voor de 5de keer alles weer perfect geregeld ben zeer tevreden met Ado travel

  • Algemeen 10
op 4 juni 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: mei 2017

Voor de 5e keer met Ado geen problemen nieuw hotel Asia beach mooi hotel heerlijke pier dichtbij centrum eten is goed min punt betalen voor verse jus Eveline verdiend een 10

  • Algemeen 9
op 29 mei 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2017

Prachtig hotel, goed eten en zeer vriendelijk personeel
Reisagente Evelien is een toppertje

  • Algemeen 9
op 22 mei 2017 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: juli 2017

Wij hebben onze vakantie gereserveerd bij ADO gravel. Veel goede recensies gelezen. Wel kwam overal naar voren dat ze de slechte vluchttijden achterhouden! Heb ik naar gevraagd bij boeking en dat was niet zo!
U voelt t aankomen, de heenvlucht was wel bekend en terug niet. Net gebeld nou blijkt dat de vlucht van 0600 uur te zijn. Dan moet je om 4 uur op de luchthaven zijn. 3 uur weg uit je hotel. Met 2 kleine kinderen belachelijk. Ze houden echt de tijden achter voor dit soort reacties! Alternatief is een terugvlucht boeken van 800 euro.
Belachelijk gewoon!
Mensen denk goed na voor u uw reis boekt. Vraag goed door over de nog onbekende vluchttijd. Deze zijn onder voorbehoud altijd bekend!

  • Algemeen 1
op 12 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2017

Ik had deze keer niet bij ADO geboekt, toch goede contacten gehad met Eveline van Bart, dus volgende eer zeker weer met ADO

  • Algemeen 10
op 8 mei 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: april 2017

Onze ervaring met ado travel was zeer positief. Wij liepen tegen enkele problemen aan in het hotel en met onze gezondheid en onze reisleidster eveline heeft ons zeer goed geholpen Zij is zeer doortastend, is een echt mensen mens en houdt zelfs na alles opgelost te hebben nog even contact.
Wat een TOPPER. Dank je wel Eveline

  • Algemeen 10
op 7 mei 2017 bestemming: Turkije / Belek, reisperiode: april 2017

Wij hebben dit jaar voor het eerst bij Adotravel geboekt en het is ons super goed bevallen. ze zijn heel behulpzaam . Er klopte iets niet in de reispapieren ,onze eigen schuld, en ze hebben er alles aangedaan om het op
tijd op te lossen. ook de vliegmaatschappij sunexpress was prima . geen oud toestel ,genoeg beenruimte ,vriendelijk personeel . transfer was heel goed geregeld . stonden klaar op het vliegveld met reisleider Husnu. ook super heeft een hele leuke excursie geregeld . ook bij thuiskomst miste we nog een foto van een fotoshoot . contact met Husnu gehad vanuit nederland en hij is er meteen mee aan de slag gegaan en heeft het heel goed voor ons opgelost . echt een vijf sterren hotel met vijf sterren reisleider TOP ! Gaan zeker weer met deze organisatie mee

  • Algemeen 10
op 6 mei 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: mei 2017

Hotel was totaal niet goed, was een grote domper , maar eveline van ado travel heeft haar uiterste best voor ons gedaan . ondanks dat het hotel calido maris een grote aanfluiting was krijgt eveline een dikke 10 !

  • Algemeen 6
  • Reisbegeleiding 10
op 4 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2017

Adotravel perfekte reisorganisatie en eveline van bart niet vervangbaar tot volgend jaar bedankt eveline

  • Algemeen 10
op 30 april 2017 bestemming: Turkije / Manavgat, reisperiode: april 2017

Prima vlucht maar nig betere reisleidster. Evelyn van Bart alles tot in de puntjes geregeld.
Koffer zoek en dankzij haar terug en keurig afgeleverd in hotel.
Prima adviezen en altijd via de app bereikbaar
Hotel is pas nieuw en er wordt geluisterd naar adviezen van de gasten.
Conclusie prima service en als er een 11 kon worden gegeven gaat deze naar Evelyn😎

  • Algemeen 10
op 22 januari 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: augustus 2016

Adotravel is meestal erg scherp met de prijs! Wat wel gemeen is dat ze ongunstige vluchtijden niet vermelden op de pagina, dan zijn ze zogenaamd nog onbekend! Terwijl het bij ander reisbureau's al wel bekend is! Als dat er bij Turkije op de luchthaven van Alanya erbij staat met bv sunexpress houdt er dan maar rekening mee dat je om 06:00 uur terug vliegt. Is ons al drie keer overkomen! Verder prima organisatie, jammer dat ze hier niet transparant in zijn.

  • Algemeen 7
op 23 december 2016 bestemming: Turkije / Alany, reisperiode: oktober 2016

Reis al jaren met adotravel. Nog nooit problemen gehad. Reisleidster zeer actief en behulpzaam. 2017 boek ik zeker weer

  • Algemeen 10
op 20 december 2016 bestemming: Turkije / Titreyengol, reisperiode: oktober 2016

Hoger dan 10 is er niet anders zou ik een 12 geven. Correcte mensen.

  • Algemeen 10
op 25 november 2016 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: mei 2016

Voor de 3de keer met Ado travel op vakantie geweest en service is altijd goed, zeker Eveline die in Antalya de host is, Volgend jaar hierom weer met Adotrevel geboekt !!

  • Algemeen 8
op 24 november 2016 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juni 2016

Geweldige mensen , zeer hulpzaam.

  • Algemeen 10
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende