ADO Travel wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

ADO Travel met de Reisgraag Award 2017
ADO Travel met de Reisgraag Award 2017
ADO Travel heeft voor de vierde keer de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie in de categorie Strandvakantie gewonnen. Gemiddeld kreeg de reisorganisatie uit Den Haag van haar klanten maar liefst een beoordeling van 9,0. In 2016, 2015 en 2012 won de reisorganisatie ook al de Reisgraag Award in de categorie Strandvakantie.

Adem Celebi (ADO Travel): "Met trots nemen wij de Reisgraag Award voor de vierde keer in ontvangst. Ons enthousiaste team, zowel in Nederland als in Turkije, zien deze award als een prachtige beloning. De Reisgraag Award motiveert ons om onze service kwalitatief op een nog hoger niveau te tillen. Wij willen al onze teamleden bedanken voor hun inzet, vooral onze reisleidsters Eveline van Bart en Nienke Bootsma. Ook willen wij onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in adotravel."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws